lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kylpyhetkien suosikit


Kylvyssä käynti on kuulunut meidän lasten iltatraditioihin oikeastaan aina. Kesäisin kylvyssä käydään päivittäin, talvisin parin päivän välein. Lapsi ei mun mielestä hygieniasyistä tarvitse kylpyä noin usein, vaan meillä syy on enemmän rauhoittuminen. Meidän pojat ovat superenergisiä ja vauhdikkaita, kuten varmaan aika moni muukin tuon ikäinen. Lämmin kylpy on iltaisin kiva rauhoittumiskeino, jonka aikana toinen vanhemmista saa lisäksi rauhassa valmisteltua iltapalan naperoille.

Kylpyhetkeen kuuluu tietysti myös leluja. Meillä on aina ollut leikeissä plaston pinottavat kupit, niillä on tykätty leikkiä, kaataa vettä päähän ja lotrailla muuten vaan. Toinen tykätty leikki on ollut nuo superlon(?) kirjaimet, jotka märkinä tarttuvat kaakeliin kiinni. Pojista on hauska "kirjoittaa" sanoja niillä ja viime aikoina niiden avulla on opeteltu kirjaimiakin. Pojilla on nyt joku kirjaininnostus ja heistä kaikki kirjaimiin liittyvä on ihan superkivaa!Kaikista uusin kylpykaveri ja tällä hetkellä myös lasten ehdoton suosikki, ovat nuo söpöt luonnonkumiset  Hevean Kawan-ankat, jotka Kiddex lähetti lapsille pari viikkoa sitten. Luonnonkumiset lelut on aikalailla uusi juttu meillä, en muista että meiltä aiemmin olisi löytynyt yhtään. Ankat ovat ihan hurjan söpöt ja ne pääsevätkin aina poikien matkassa myös saunaan. Näiden hyöty on myös se, ettei lelussa ole yhtään reikää, josta vesi pääsisi lelun sisään. 

Luonnonkumi lelun materiaalina on turvallinen lapselle ja varmaan tälle uudelle tulokkaalle pitää hankkia Hevean lelusarjasta jotain kivaa, onhan tuo pinta vauvan ikenillekin varmasti tosi miellyttävän tuntuinen! Ennen kaikkea lelu on turvallinen. Siitä ei irtoile osia, värejä tai muita jämiä, se on 100% luonnonkumia ja täysin BPA vapaa. 

Meillä ankat on ihan vaan kylpykäytössä, lapset leikkivät ja laittavat niitä uimaan kylpiessään. Mutta pienemmälle lapselle ankasta on iloa myös tavallisena leluna tai puruleluna. 

* Kawan-ankat saatu Kiddex

1 kommentti:

  1. Mä olen katsellut noita ankkoja ennenkin. Ne on hirmu suloisia.
    Meillä kylpeminen on harvinaista herkkua tytön ihon vuoksi. Atooppinen iho kuivuu kuin korppu aina kylvyn jälkeen ja yritetään parhaamme mukaan pitää ihosta huolta harvemmilla kylpyhetkillä. Vaikka se olisi meilläkin oiva rauhoittumishetki iltarutiineihin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!