maanantai 24. huhtikuuta 2017

Isojen poikien välikausi SS17

Huivi, Takki, Windfleece, Hanskat - POLARN O PYRET / Housut - KAPPAHL / Kengät - SPORTAMORE

Kevät alkaa ainakin täällä etelässä olla jo pitkällä ja toppavaatteet on jo hetki sitten pesty ja laitettu odottelemaan ensi talvea. En tänäkään talvena uskaltanut laittaa talvivaatteita myyntiin, sillä elättelen tässä toiveita, että viime talviset kuteet menisi vielä ensi talvenkin! 

Tälle keväälle jouduttiin hankkimaan kaikki takkeja lukuunottamatta uutta. Niin kengät, hanskat kuin kuorihousutkin oli jääneet talven aikana pieniksi. Kuoritakki ja windfleece menevät varmasti vielä tämän kauden, mutta syksylle pitänee bongailla taas aleista uusia takkeja.

Alennusmyynnit, ne on kyllä ihan mun ulkovaatehankintojen pelastus! Kahdelle samankokoiselle kun ostaa vaatetta, ei ehkä voi välttyä pihiydeltä. Tai ainakaan itse en millään raaski maksaa ihan täyttä hintaa lasten ulkovaatteista, kun niitä kuitenkin saa pienellä ennakoinnilla niin hyvillä alennuksilla. Jos jokin ei ole alennuksessa niin ainakin meillä sitten hyödynnetään nämä kaikki ota kolme maksa kaksi kamppikset, sekä hyötykäytetään kanttisalennuskupongit. Esimerkiksi kuorihanskoista tuli 10e alennus kun ajoitin oston siihen hetkeen, kun popin alennuskupongit saapui.


Meillä on suosittu Polarn O Pyretin ulkovaatteita nyt jo useampi vuosi. Laatu on ollut ihan superhyvä aina ja tykkään muutenkin merkin väreistä ja kuoseista. Tälle vuodelle otettiin nyt testiin myös nuo kuorihanskat, jotka meillä aiemmin on olleet reimaa. Tällä kuukauden testailulla olen kyllä vakuuttunut, hanskojen kämmenen muoviosa saa erityisesti kiitosta! Kovin paksusta hanskasta ei ole kyse, mutta ainakin meidän lapsilla kädet on olleet lämpimät. Kylmillä keleillä lisätään sitten vaan magic mittensit alle. Nää hanskat muuten tekee kurahanskat turhiksi, sillä pitävät sen verran hyvin kosteuden ulkopuolella. 

Kuorihousut meillä on nyt toista kertaa Kappahlin Kaxs -mallistosta, jonka hinta-laatusuhteen puolesta on pakko liputtaa! Vesipilarikin näissä on 10000, joka takaa kuivat vaatteet kelillä kuin kelillä. 

Vaikka oikeastaan ympäri vuoden suosin ulkoillessa kerrospukeutumista, on se näin kevätkeleillä kaikkein tarpeellisinta. Monesti aamulla ulos lähtiessä aurinko ei vielä lämmitä, joten päällä pitää olla enemmän vaatetta kuin vaikka tuntia myöhemmin. Helpompi on sitten kuoria pois pääli- tai välikerros kuin lähteä kotiin hakemaan toisentyylistä takkia. Oon tykännyt käyttää lapsilla kuoritakin alla tuota windfleeceä, se kun tarpeen tullen menee ulkoillessa sellaisenaankin. Windfleece on meillä käytössä myöskin kauppatakkina, monikäyttöisyys siinä on ihan huippujuttu!


Kenkinä on välikaudessa suosittu jo pitkään Vikingin goretex -lenkkareita. Tarrakiinnitys on lapsillekin helppo, kenkä on tukeva mutta pohja silti taipuisa. Kengät pitää vettä, mutta ovat myös hengittävät. Hankin aina kunnon kasvuvaralla poikien kengät, jotta ne menisi sitten toisenkin kauden. Nytkin pidän peukkuja pystyssä, että näillä kengillä ulkoillaan vielä syksylläkin!

Tän kevään pipot on Pono Designilta saadut lippapipot ja ne on kyllä niin herkullisen väriset! Pojatkin ihastuivat näihin ja valitsevat ne päähänsä vähän joka paikkaan. Erivärisistä pipoista pojat myös erottaa pihalla paremmin. Tuo lippa on myös kevätauringossa kiva, niin aurinko ei niin pahasti häikäise, vaikkei aurinkolasit olisikaan sattuneet mukaan! 


Nää setit pojilla on oikeastaan aina ulkoillessa päällä, ellei sitten olla vaan omassa pihassa jolloin päällä on kirpparilta hankitut peuhun ja remun haalarit, sekä kurikset. Meidän piha nimittäin on tällä hetkellä pelkkää kuraa, joten ulkovaatteet pitää pestä koneessa melkein joka pihaulkoilun päätteeksi. JOten, nyt suositaan puistossakäyntejä kunnes saadaan tuo piha vähän siistimmäksi! 

Seuraavaksi voisinkin kirjoitella vauvan ulkovaatteista, ne kyllä taas pienen tauon jälkeen tuottaa ainakin mulle vähän ongelmia! :D

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo pipot! Ja Popin kuorivaatteita meilläkin on suosittu, vaikka poika onkin vasta taapero :) Se on hyvä jos osaa ennakoida ja odotella aina tarjouksia yms. Säästää varmasti paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Varsinkin taaperolla ne on kyllä hyviä, kun kestävät niin hyvin! :)

   Poista
 2. When your baby'll get a name?:) and what are twins' second names?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Christening party is 28.5 ! :)
   Twins names are Rasmus Aarre Juhani and Kasper Onni Elmeri

   Poista
 3. Meillekkin tuli tänään Ponon pipo ja huivi! Tykkään valtavasti ☺️
  -Vilma

  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi ihanat! <3 Ihastelinkin niitä teidän instassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!