tiistai 18. huhtikuuta 2017

Kevään päheimmät lasit + ALENNUSKOODI minime.fi -verkkokauppaan


Kevät ja kesä tulee kovaa vauhtia, täällä etelässä ei ole enää tietoakaan lumesta  ja kevätvaatetta onkin saanut kaivella niin varastoista kuin kaupoistakin. Aurinkokin näkyy ihanan usein ja ainakin itsestä tuntuu, että oon herännyt jostain talvihorroksesta pitenevien päivien ja auringonsäteiden ansiosta! 

Talven pimeyden väistymisen ja kirkkaiden auringon säteiden vuoksi, piti meidän alkaa miettiä lasten aurinkolasien hankintaa. Tähän saakka naamalla on olleet vielä ne vauvalasit, jotka kiinnitetään kuminauhalla. Isot pojat tarvitsivat kuitenkin nyt isojen poikien lasit, jotka he sitten saivatkin kaupallisen yhteistyön merkeissä Minime.fi -verkkokaupalta. Kasper valitsi valkoiset, mustilla tähdillä koristellut ja Rasmus mustat lasit.

Lasivalinnassa päädyttiin kovasti kehuttuun Babiators-merkkiin, joka antaa laseilleen niin rikkoutumis- kuin katoamistakuunkin! Lapsille otettiin polarisoiduilla linsseillä varustetut lasit koossa 3-7v. Lasit istuvat lasten kasvoille todella hyvin, pysyvät napakasti korvien takana ja ovat paitsi lasten myös meidän aikuisten mieleen. Mitään remmejä ei lasit tarvineet, vaan ne pysyivät nenällä niin pihaleikeissä kuin pyörälenkilläkin. 


Lasit ovat 100% UVA- ja UVB-suojatut, niissä on joustavat sangat ja iskunkestävät linssit. Eli kaikkea mitä vauhdikas leikki-ikäinen tarvitsee. 

Tiesitkö, että lasten silmät ovat paljon herkemmät auringon haitallisille säteille kuin aikuisen? Ja että tehokkaimmin silmät saa suojattua aurinkolaseilla. Silmien suojaaminen on hyvä muistaa paitsi kesäkuumalla, myös veden ja lumen äärellä oleskellessa. Ne kun vahvistavat haitallisia säteitä entisestään.

Nyt kevään ja lähestyvän kesän kunniaksi, Minime.fi verkkokauppa haluaa tarjota teille kaikille -20 % alekoodin kauppaansa. Alekoodi PIENETPOJAT kattaa ihan koko valikoiman, niin nämä ihanat lasit kuin kaikki upeat sisustusjututkin. Kaiken kivan lisäksi, myös jo alennetuista tuotteista saa tuon -20% alennuksen. Eli nyt pikapikaa shoppailemaan TÄNNE.  Alennuskoodi voimassa aina 23.4 saakka!

* Molemmat lasit saatu Minime.fi -verkkokaupalta


3 kommenttia:

 1. Mihin saakka tuo alekoodi on voimassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvä kun kysyit! 23.4 saakka, nyt on lisätty myös postaukseen tuo tieto! :)

   Poista
 2. Teillä näyttää nuo lasit pysyvän päässäkin! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!