keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Petite Cherie - istuinpehmusteet
Jollyroomilta saatujen vaunujen mukana, meille saapui myöskin suloiset ja käytännölliset Petite Cherien istuinpehmusteet. Jotka muuten ovat nyt 40% alennuksella Jollyroomin verkkokaupassa!

Oon pehmusteiden saapumisen jälkeen miettinyt, miksen hoksannut näitä aiemmin. Vaunujen puhtaanapito on nyt nimittäin paljon helpompaa, kun pehmusteen pinnasta saa liat pyyhkäistyä hetkessä kostealla liinalla pois. Vaunujen kangas ei näiden myötä kulu hiekasta ja auringosta eikä ne tipahtelevat jätskitahrat haittaa yhtään niin paljon kuin aiemmin. 

Pehmuste on kätevä kiinnittää paitsi viisipistevaljailla myös sivuilla olevilla nauhoilla. Ainoa huono puoli näissä on, että suoja on vähän liian väärän mallinen Beemoon rattaisiin rattaissa olevan muotoillun jalkatuen vuoksi. Muuten toimivat niissäkin oikein kivasti muuten!

Meidän rataskäyttö on nykyisin aika vähäistä, mutta silloinkun käytetään, tuntuu että käyttö on juuri sitä likaisinta ja sotkuisinta. Lapset kuravaatteista äkkiä päikyn pihalta vaunuihin tai shoppailukierroksella istuskelevat vaunuissa syöden karjalanpiirakkaa. Sotkua ja likaa, mutta eipä haittaa kiitos noiden suojien!Onko teillä vaunuissa istuinsuojia?

*istuinpehmusteet saatu

4 kommenttia:

 1. Mihin ikään asti te olette ajatelleet rattaita käyttää? Vaikuttaahan siihen toki muutkin tekijät kuin ikä,mutta onhan se vähän hassun näköstä jos kovin iso lapsi istuu vielä rattaissa.
  Kysyn tätä sillä kun itselle syntyy kolmas syksyllä ja nuorin on sitten 3v, että ostaakko vielä tupla rattaat vai ei..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo suunnitellut mitään hetkeä milloin lopetettaisiin käyttö. Tarpeen mukaan varmastikin! Tehdään pari pitkää lenkkiä aina viikossa, ja silloin on kätevä kun pojat voi istua vaunussa ja voidaan lenkkeillä koko perheen voimin :)

   Varmaan riippuu se tarve hirveesti. Jos liikutte pieniä matkoja niin 3v voi varmaan potkutella, mut jos pitkiä matkoja niin ehkä jonkinlaiset tuplat olisi hyvä varulta olla? :)

   Poista
 2. Moi! Minkä merkkiset poikien legginssit on?:) oon monet nettisivut läpi selannu enkä vaan löydä!

  VastaaPoista
 3. Are you interested in selling these seat covers when you don't use them anymore? :) I would like to buy 1 this color

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!