maanantai 30. toukokuuta 2016

Seilorini mun + alekoodiSaatiin Crocsilta oikein mieluinen kesän aloittajaislahja, kun lasten kenkäkaappi täydentyi uusilla upeilla Crocs clogeilla*! Tämä onkin jo poikien toiset tällaiset, ollaan tykätty näistä kovasti koko perhe.

Kesällä clogit on lasten lempparikengät. Ne on helppo vetäistä jalkaan, ne pysyvät jalassa kunnolla ja niihin saa kiinnittää makeita jibbitzejä. Myös äidin näkökulmasta kenkät on ihanat. Ne puhdistuu vedellä ja ihmesienellä, eikä koskaan tarvitse kieltää lapsilta vesileikkejä, vain koska kengät kastuu.

Meillä clogeja käytetään ympärivuoden, ne kun ovat kätevät myös kylpyläreissuilla.

Nyt kannattaa täydentää omatkin kesäkenkävarastot, sillä Crocs tarjoaa tämän viikon -25% alen kaikista kesäkengistä koodilla VIP25. Koodi on käytettävissä storeissa ja verkkokaupassa*. Taidanpa käydä klikkailemassa itsellenikin tuliterät clogit, nää on nimittäin ne ainoat oikeat mökkikengät, ja mun edelliset on päätyneet jo kauan sitten kierrätykseen.

Shoppailuiloa sinnekin!

* sisältää mainoslinkin
kengät saatu

5 kommenttia:

 1. Millä mallilla taloasiat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvällä! ;) ensi viikolla ehkä lisää!

   Poista
 2. Pakko laittaa viestiä sinullekin, kun tämän postauksen innottamana tilausta Crocsille laitoin menemään. Nyt kengätkin jo saapuivat, kahdet sandaalit pian kolme vuotta täyttäville. Ja ovat isot. Samperi, kun harmittaa. No ei se mitään! Voihan ne vaihtaa. Viestiä vain aspaan ja hommat hoituu. Mutta ei. Ei voi vaihtaa. Palauttaa voi, mutta omalla kustannuksella maailman ääriin. Oli tasan tarkkaan viimeinen (ei ensimmäinen, aikaisemmin ollut ok ostoksia) kerta, kun Crocsin nettikaupasta tilaan yhtään mitään. Omaa tyhmyyttä toki, kun en ottanut käytännöistä selvää ennen tilaamista. Ehkäpä jatkossa yhteistyötä tehdessä kyseisen lafkan kanssa viet palautetta eteen päin ja kehoitat lukijoitasi olemaan tarkkana vaihto- ja palautusehtojen kanssa. Harmittaa tosi paljon. Ja en siis missään nimessä sinua tästä syytä, vaan halusin helpotusta omaan tuskaan jakamalla ketutuksen.:P

  -Jules

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!