perjantai 17. kesäkuuta 2016

Pienten poikien synttärikemut

Mun uudenvuoden lupaus oli stressata vähemmän ja nauttia enemmän hetkestä. Myönnettävä on, että poikien synttärivalmisteluissa onnistuin tässä paremmin kuin hyvin! Juhlat juhlittiin viikonloppuna, muutamia koristeita hankin edellisellä viikolla ja leipomukset aloitin lauantaina. 

Tarjoiluja mietin etukäteen sen verran, että kakun tilasin jo kuukautta ennen juhlia. Fiksuna tyttönä (tänä vuonna) päätin minimoida leipomisstressin, kakut kun ei ole koskaan olleet mun ominta alaa. Suolaset leipomisen sujuu oikein helposti, mutta kakut on niitä murheen kryynejä.

Juhlia juhlittiin rennosti, eli mun tavoite tuli saavutettua!  POikien näköiset, kivat ja kotoisat, tällä kertaa toivotulla Ryhmä Hau teemalla! 

Kaikki meni oikein kivasti. POjat olivat kyllä illalla ihan superväsyneitä, ehkä päiväunet ennen juhlia olisi olleet kuitenkin vielä tarpeen. Meillä oli mummo ja ukki apuna, joten itsellä oli kädet vapaana leipomuksia varten.

Tilatun kakun lisäksi me herkuteltiin gluteenittomalla ja maidottomalla suklaakakulla, appelsiinimuffinseilla sekä mansikoilla ja melonilla. Suolaisena oli nakkipiiloja, minipitsoja ja tortillarullia. Aika kiva setti, sopivasti kaikkea ja melkein kaikki menikin kaupaksi. Suolaiset viimeistä murua myöten! Oon huomannut, että meillä juhlissa hedelmät ja suolaiset uppoaa vieraisiin aina makeita paremmin. Tällekin kerralle suunnittelinkin ettei kakkuja olisi kuin yksi. Muttamutta..

Oli meillä muuten koristeena aika söpö viiri, joka ei kylläkään yhteenkään kuvaan eksynyt..Ella´s Kitchen -smoothiet saatu
4 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä! Suolaset tuntuu aina tekevän meillä myös paremmin kauppansa.
  Onko noi marimekon servetit vanhoja jemmoja vai mistä oot löytänyt? :)

  VastaaPoista
 2. Ihan uteliaisuuttani kyselen oliko tilatut täytekakut kuinka hintavia? Mietinnässä myös tulevien synttäreiden stressin helpottamiseksi tilata valmiina. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanilta tarjoilut näyttääkään! Nam! Ja vähempi stressi kuulostaa paremmalta kuin hyvältä! ;)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli ryhmä Hau -synttärit 6veellä ja samalla kaavalla: tilattu kakku (iso, 60e) ja suolaiset itse.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!