keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Smoothiepussit kotiin ja matkalle

Bongasin smoothie- ja puuropussit silloin poikien ollessa vajaan vuoden. Pussit oli silloin vasta tulleet kauppojen hyllyille ja mä totesin ne heti huippukeksinnöksi!

Kaupungilla, reissussa tai kyläpaikassa pussit oli vaan niin käteviä. Niiden rikkimenemistä ei tarvinnut pelätä ja ne sai helposti uusiksi kiinni. Ne uskalsi antaa myös lapsille omaan käteen, sillä ne ei pahemmin sotke.

Vieläkin meillä on smoothiepussi yksi yleisin kaupunkireissun välipala. Onhan ne vähän hintavia, mutta kätevyys ja helppous menee siinä kyllä hinnan edelle!

Hetki sitten bongasin yhden arjen helpotuksen kirppisreissulla. Jatkossa saisin otettua itse tehdyn smoothien lapsille mukaan evääksi, kiitos pestävien smoothiepussien!

Onhan näitä jo pitkään ollut, mutta en vaan yhtään ole hoksannut näiden käytännöllisyyttä!

Oletteko te kokeilleet?

9 kommenttia:

 1. Hei vähänkö kätevää!!!:)

  VastaaPoista
 2. Hei vähänkö kätevää!!!:)

  VastaaPoista
 3. Täytetäänkö tuo pussi siis tuolta pohjasta? Pysyykö se varmasti kiinni myös laukussa ja lapsen pikkukäsissä?

  Kiva idea kyllä, mutta pitäs aina ennen lähtöä muistaa tehä smoothie mukaan evääksi, mulla se unohtuis kuitenki ja sit joutusin ostaa kaupasta smoothiet tai sosepurkit lapsille. :D

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Mistähän tuollaisia saisi ostettua ? Meilläkin useasti syödään noita smoothieita ja ne on vaan niin huippukeksintö! Olis mahtavaa, jos itse tehdyn smoothien saisi laitettua tuollaisiin.

  VastaaPoista
 5. Meillä A söi myös usein "sosepusseja" koska se oli niin kätevä. Enää hän ei kaupan pusseista perusta, mutta itse tehty smoothie varmasti maistuisi myös tällaisesta! Voitinkin juuri arvonnassa pakkauksen vastaavanlaisia pussukoita, joita pitäisi nyt ehdottomasti testata. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on samat Squooshit, ihan parhaita!! :)
  Ja ne venttiilikorkit käy muuten myöd kaupan valmispusseihin, vink vink!:) jos milloin ei ehdi vääntää itsetehtyä.

  VastaaPoista
 7. Miten noita käytetään

  VastaaPoista
 8. Miten noita pystyy hygieenisesti pesemään...?!

  VastaaPoista
 9. Pohjassa on "minigrip"-sulkija, PYSYY tiukasti kiinni!! Ja on helpot pestä.:) noihin voi laittaa ruokasosettakin pienemmille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!