keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

K O T I
Nyt se on virallista. Nimet on papereissa, käsiraha maksettu ja vuokra-asunto viittä vaille irtisanottu. Meillä on kohta koti. Ihan oma. Super ihana ja täydellinen. Juuri meidän näköinen.

Kauan sitä odotettiin ja etsittiin. Hauska olisi tietää, että kuinka monta taloa ja näyttöä kierrettiin. Oma usko meinasi loppua monta kertaa ja mietittiin usein ollaanko liian vaativia. Mutta näin jälkikäteen on hyvä todeta, että tehtiin ihan oikein kun odotettiin ja pidettiin tärkeistä jutuista kiinni. Unelmien koti löytyi kuin löytyikin.

Hauskinta ehkä on, että sillä viikolla kun tarjous jätettiin, päätettiin että jos tätä ei saada, me ostetaan rivari. Sitten se on kohtalo, ettei meidän kuulukaan taloa vielä ostaa. Sitten me ostetaan osake ja aletaan suunnitella rakentamista parin vuoden päähän.

Mutta sitten se meidän tarjous menikin läpi. Oltiin tarjouskilpailussa toisen perheen kanssa ja meidän tarjous oli himpun verran parempi. Onneksi, sillä olisi se ollut ihan kamala pettymys olla saamatta tuota kotia. 

Koti ei ole ihan vielä valmis, arvioitu valmistumisaika ja samalla meidän muuttopäivä menee elokuun lopulle. Pihojen teko jää reilusti syksylle ja osa varmasti jopa ensi keväälle. Mutta sisällä kaikki pitäisi olla valmista elokuun aikana. Keittiön kaapit  ja kodinkoneet asennetaan ensi viikolla ja heinäkuu menee tehdessä pieniä sipistelyjuttuja, listoja ja ovia. 


Ei oo kauaa kun me sitten jo muutetaan. Kaappeja oon käynyt läpi kovalla inspiksellä, polte on valtava, että saataisiin kaikki turha ja ylimääräinen pois. Kummasti sitä taas kaappeihin onkin kertynyt! Voitte vaan kuvitella, että loppukesä ja syksy pyöritään kovasti sisustus- ja kotijutuissa! Varmasti osa niistä päätyy tänne blogiinkin.

Meidän vuokrarupeama alkaa tulla päätökseen, onneksi. Tämä reilu vuosi joka tässä asuttiin oli ihan tarpeeksi. Ette usko kuinka ihana on tulla kertomaan nämä uutiset bloginkin puolelle. JOhan näistä on piiiitkään puhuttu! :D


32 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta kodista. Ihanaa kun pääsee muuttamaan ihan uuteen ja puhtaaseen kotiin. Voimia sinulle muuttoon ja kahden pienen pojan hoitamiseen kaiken keskellä!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hermoja varmasti tullaan tarvitsemaan! :)

   Poista
 2. Onnea uudesta kodista! Missä kaupunginosassa sitten ollaan?:) minkä kokoinen koti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uusi koti löytyy Ahtialan suunnalta ja neliöitä reilu 140 :)

   Poista
 3. Onnea uudesta omasta kodista! :)

  VastaaPoista
 4. Jee, onnea! remppa- ja sisustusjuttuja odotellessa, mä ainakin nimittäin luen niitä mielelläni! :-D

  VastaaPoista
 5. Hei ja onnittelut! Tämä on näitä blogien lukemisen hyviä puolia. Saa iloita ihan tuntemattomienkin ihmisten hyvistä uutisista. Ilahduin siis kovasti tästä uutisesta:) t anonyymi L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kivaa! Aika innoissaan ollaan täälläkin! :)

   Poista
 6. Hienoa! Onnea kotikaupoista!

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! Myönnettävä on että yllätyin kun tämä uutinen tulikin näin pian! Ajattelin että sinäkin vain puhut, eikä aikomuskaan ole ostaa/rakentaa. Tällaista lukijan harhaanjohtamista kun tuntuu olevan liikkeellä. Mukava päästä seuraamaan teidän talon valmistumista!

  Kiitos vielä rehellisestä blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Auts, olipa ikävä että sulle oli jäänyt tuollainen kuva :/ Meillä lykkääntyi tosiaan kotikaupat vähän työkuvioiden vuoksi, mutta ihan tosissaan etsittiin kyllä koko ajan. Ei tulisi mieleenkään antaa ymmärtää blogissa muuta kuin mikä sitten se totuus on :)

   Poista
 8. Onnea uuteen kotiin. <3 Ihan huikeen hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 9. Vihdoin! ihanan näköinen koti, kelpais kyllä ! Onnea ja pitkiä hermoja muuttamiseen :)
  Tea

  VastaaPoista
 10. Kiva juttu! :) Meilläkin käynnissä vähän sama projekti, tosin ollaan askeleen jäljessä. Vasta tontti ostettuna, talosta rakennuslupakuvia odotellaan ja vuokra-asuminen kutsuu ensin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tsemppia! Jälkikäteen on helppo sanoa, että äkkiä se menee! :)

   Poista
 11. Onnea uuteen kotiin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 12. Onnea! Näyttää just niinkuin sanoitkin, teille sopivalta :)

  VastaaPoista
 13. Oi ihanaa! Onnea! Outoa olla niin iloinen tuntemattoman ihmisen puolestä mutta aidosti piristyin kun näin insta kuvan kodista! Sisustus juttuja odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, joo nää blogijutut on aina vähän hassuja! Mutta kiva kuulla, niitä tulee varmasti! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!