sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

HEI HEI toukokuu !

Totuttuun, hieman myöhästyneeseen tapaan, katsaus menneeseen kuukauteen! 

Toukokuu alkoi tutusti vapulla. Me järkkäiltiin jo lähes perinteeksi muodostunut vappubrunssi meillä, ja jatkettiin siitä vapputorille testailemaan pomppulinnaa ja herkuttelemaan kesän ekoilla jädeillä! Matka jatkui vielä Mammamariaan päivälliselle ja vedettiin vielä pikalenkkikin siihen perään. Toukokuu alkoi ihanissa lämpimissä merkeissä. 

Brunssit on jääneet meille vähän päälle, sillä toukokuussa tehtiin pari muutakin brunssia. Haluisitteko joskus nähdä postauksen meidän brunssin sisällöstä? Ne nimittäin on hyvin usein tosi samankaltaisia!

Toukokuun alkuun saatiin taas pitkästä aikaa parisuhdelaatuaikaakin, kun lapset menivät Papalle ja Elsalle yökylään. Korkattiin terassikausi, käytiin yksillä ja syötiin ennen leffaa. Nukuttiin hyvin ja pitkään, ennen kuin haettiin lapset. Parasta <3


Toukokuussa päästiin tosiaan nauttimaan helteistä, sillä heti kuun alkuun sai kaivaa hellekamppeet esiin. POjat innostuivat jalkapallosta ja suurista suunnitelmista huolimatta, jouduttiin kuitenkin hankkimaan heille kaapin täytettä lähinnä päiväkotia varten. Bongattiin Stadiumista ihan huiput lenkkarit, ja ostettiinpa me lapsille verkkaritkin, vaikka vannoin ja vakuutin etten niitä koskaan lapsille pukisi. No, perun puheeni, ne onkin olleet tosi käytännölliset päiväkoti ulkoiluissa!

Hankin viimein nuo ekologisemmat smoothiepussit ja tykästyin niihin kovin! Miksen ole aiemmin niitä keksinyt! Postaan niistä tarkemmin teille ensi viikolla!


Toukokuussa poikiin iski myös joku nuhakuumetauti, joka olikin sitten yhtä äkkiä ohi kun alkoikin. Nautittiin auringosta ja ulkoiltiin melkein joka ilta päikyn jälkeen! Aurinko on kyllä ihana!

Toukuussa juhlittiin myös äitienpäivää, mun kolmatta sellaista! Ilma oli mitä huipuin, grillattiin mökillä ja oltiin vaan rennosti. Tein maailman parhainta Pavlovaa, tästäkin teille reseptiä tulossa ihan pian!


Mun yksi pitkäaikainen designhaave toteutui, kun perin mummini lepakkotuolin. NYt on vaan valinnanvaikeutena päättää siihen uusi kangas!

Lasten kanssa vietettiin vapaapäivää ja testattiinpa uusia kuriskamppeitakin. Tän kauden kurikset on muuten secondhandina hankittu, ja oon kyllä tosi ylpeä löydöistäni! Kahdelle lapselle vaatetta ostaessa, on ehkä parhaita ne hetket, kun jossain pakollisessa selviääkin yllättävän halvalla. Tän kevään sadesetit kustansi yhteensä alle 15e!


Toukokuussa kerroin teille meidän edellisestä kylpyläreissusta, joka oli aivan ihana! Pojat jaksaa vieläkin puhua niistä liukumäistä joita kylpylän puolella testailtiin ja niistä trampoliineista joissa Superparkissa hypittiin. Kesälomaa odotellessa, että päästään taas perheen voimin tekemään jotain hauskaa!

Ikuisuusprojektikin saatiin päätökseen, kun kiitoskortit teetettiin. Vähän ehkä hävettää, että tässä kesti näin kauan, mutta toisaalta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? 


Talo. Voi kyllä. Toukokuussa koettiin hyytäviä jännityksen hetkiä, kun meidän unelma oli lähempänä kuin koskaan. Kaikki on lopputaputteluja vaille valmista, joten luulempa (jos uskallan kuitenkin jo näin sanoa) että pian pääsen vilauttamaan teille meidän uutta kotia! Malttakaa vielä hetki!

Vietettiin myös ihanaa perheviikonloppua ravintolapäivästä nauttien ja paloautoja sekä enduropyöriä ihaillen. Kuvasinpa taa svaihteeksi yhtä aamiaistakin teille! :D


Vietettiin poikien kevätjuhlaa ja pojat muisti päiväkodintätejä tällä kertaa basilikoilla. Nappasin tuon idean netistä ja tädit tykkäsivät kovin! 

Mä vietin pitkästä aikaa iltaa satamassa hyvän ystäväni kanssa, jonka kanssa on tunnettu jo yläasteajoilta saakka! Ihan parasta, että juttu luistaa edelleen vaikka takana onkin useiden vuosien hiljaiseloa yhteydenpidossa!


Toukokuussa lenkkikärpänen puraisi ja intouduin vihersmoothiesta. Kesää kohti muhun iskee aina joku terveyskärpänen, eikä sokeri ja rasva juuri maistu. Kaipaan lautaselle salaatteja ja kauden kasviksia. Lenkkareita jalkaan ja hikeä pintaan. Eihän siinä, kelithän onkin ihan loistavat lenkkeilyyn!

Crocsin kanssa tehtiin myös toukokuussa ajankohtainen kamppis, kun pojat saivat uudet clogit. Näitä onkin kulutettu nyt viime viikkoina jo moneen otteeseen! 


KESÄ. Toukokuun viimeinen viikko oli ihan loistava! Lapset heittivät talviturkit oikein kunnolla (äitienpäivänäkin jo lotrasivat, mutta uinnit jäi silloin vähemmälle) ja käytiin korkkaamassa veneilykausikin! 

Mä otin taas pitkän tauon jälkeen itselleni ripset ja oon kyllä taas niin iloinen tuosta päätöksestä. 

Meillä on tyhjennetty kovasti kaappea ja viety turhaa tavaraa kirpparille. POjille kirppisreissu on ihan supersiisti, sillä kirpparin pihassa on viereisen kaupan purkutyömaa. Ne kaivurit. No words needed.

Toukokuussa sanottiin KYLLÄ uusilla seikkailuille. En ehkä malta odottaa!



Kesäkuusta taitaa tulla vieläkin huipumpi kuin menneestä toukokuusta. Ainakin mä uskon kovasti niin.

Oikein ihanaa alkanutta kesäkuuta teille ihan kaikille ja ennen kaikkea, ihanaa kesää ! Palaillaan taas niihin kesäkuun juttuihin sitten heinäkuun alussa!

4 kommenttia:

  1. Ihanan onnelliselta perheeltä vaikutatte!<3 onnea uuteen kotiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika onnellisia hetkiä tässä elelläänkin! :)

      Poista
  2. Hih, pilkuviilaaja liikenteessä! Muistin sun kirjoittaneen, että toinen pojista valkkas Samppa-foliopallon. Ei toi oo Samppa vaan Vainu. ;)

    Näin olennainen korjaus.:'D

    Hauskaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli tullut painovirhe-paholainen siihen kuvaan :)
      Samoin sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi!