lauantai 12. joulukuuta 2015

Hei hei Marraskuu !

Nyt hieman myöhässä katsaus menneeseen marraskuuhun! Millaisissa merkeissä se kului, ja mitä meille oikein kuuluukaan?

Marraskuu oli selvästi muita kuukausia hiljaisempi kuukausi instassa, eikä Marraskuun ekalta viikolta olekaan kovin monta akuvaa kertynyt. Alkukuusta testailtiin taas yhtiä ihania Crocsin kenkiä Test Squadin kautta. Huomenna tulossa muuten toiset huiput kengät lasten kenkäkaappiin, jotka ovat olleet noita kuvissa oleviakin käytetympiä!

Mulla oli myös yksi arkivapaa, jonka nautin ihan yksin rentoutuen hieronnassa ja kotona lojuessa. Teki kyllä hyvää, ja tuntui että marraskuussa energiaa riitti muutenkin, vaikka koko kuukausi olikin ihan kamalan pimeä!

Marraskuussa juhlittiin myös isänpäivää ja nautittiin heti aamusta herkullinen aamupala. Päivä jatkui meillä hyvin tyypilliseen sunnuntaiseen tapaan asuntoesittelyissä, mutta ehdittiin me myös rentoutua päivän aikana!

Toisella viikolla vietettiin paljon aikaa perheenä. Ulkoilua on tullut harrastettua ihan liian vähän, mutta muuten on touhuttua kaikkea kivaa paljon! Meidän sängyn uusi petari oli pojista ihana, ja siinä hyppiessä, menikin yksi ilta. Käytiinpä yksi lauantai koko porukka kampaajallakin! Pojat saivat hiuksiinsa vähän lyhyempää lookkia, ja palkinnoksi poikia lahjottiin uusilla pikkuautoilla ja hesen ranskalaisilla.

Marraskuussa Pariisin terrori-isku järkytti myös meitä, niinkuin varmaan kaikkia muitakin.

Pojilla on ollut aika uhmantäyteinen kuukausi, joten vaikka itsellä energiaa tuntuukin olevan pimeydestä huolimatta, syö se naperoiden kiukuttelu väkisinkin omaa jaksamista. Hammastapurren on vaan yritettävä keksiä hyviä tapoja kohdata se lasten oman tahdon näyttäminen. Nyt tätä kirjoittaessa tuntuu taas vähän helpottaneen, eli kai se toistotoistotoisto vaan tekee tehtävänsä!

Marraskuun puolessa välissä pojat menivät papalle yökylään ja meillä oli Henkan kanssa piiiitkästä aikaa treffi-ilta! Käytiin siskollani syömässä ihan kaksin ja jatkettiin siitä leffaan katsomaan bondia. Aamulla nukuttiin pitkään, käytiin taas yhdessä talonäytössä ja herkuteltiin seurahuoneen brunssilla! Tuo brunssi on muuten ehdottomasti yksi parheista! <3

Sunnuntaina rauhoituttiin sitten taas perheajan viettoon, tehtiin hyvää ruokaa, leikittiin ja katseltiin Antti Tuiskua telkkarista. Pojista on kuoriutumassa kunnon Peto-faneja! :D

Seuraavaan viikkoon strattailtiinkin nuhaisina. Isi lähti tiistaina työmatkalle ja pojilla nousikin sopivasti kuume sinä iltana. Loppuviikko kuluikin kotosalla ja vaikka olikin ihana olla taas pitkästä aikaa päivät poikien kanssa kotona, alkoi loppuviikosta jo huomata kuinka pojat ikävöivät päiväkotia ja kavereita. Päiväkoti tuntuu olevan lapsille tosi mieluinen paikka, eikä kotoa tunnu löytyvän tarpeeksi virikkeitä. Muovailuvahat, vesivärit ja leipominen onneksi pitivät pikkupojat tyytyväisinä, mutta kyllä vaan huokaisin kun isi palasi työmatkalta! :D Yhna ei ole helppoa, ei sitte ollenkaan!

Talvivarusteet otettiin ekaa kertaa käyttöön ja hankinnat alkavat olla meillä jo aika kunnossa. Nyt odotellaan vaan niitä lumia! Vetästiin me oikein kunnon siivouskin sairaslomapäivinä. POjista on jo iso apu siivotessa, vaikka edelleen pääsenkin niin paljon helpommin kuin teen nuo siivoukset yksin. Imurista ja mopista syttyy sota aina vuoronperää..

Kotikuume jyllää kovana ja aletaankin olla aika kartalla siitä omasta tarpeestamme! Vielä kun sellainen oikea talo tulisi vastaan ja saataisiin muutenkin kaikki käytännönjutut kuntoon! Kävin Kvikillä jo fiilistelemässä tulevaa mahdollista keittiötä, ja saatiinkin siitä keittiösuunnittelijan kanssa ihan täydellinen! Nyt vielä tarvittaisiin se talo, johon keittiö voitaisiin sijoittaa!

Muutenkin marraskuussa tuli selailtua valtavasti Pinterestin sisustusvalikoimaa sekä viimekesäisiä ideakuvia asuntomessuilta. Kotikuume on kova!

Viikonloppuna kokkailtiin taas herkkuruokia, lapset alkavat olla jo aika taidokkaita tortillojen syönnissä, vaikka Rasmuksen sisältövalinnat onkin aika vähäisiä! :D Kasper taas täyttää tortillansa kuin vanhatekijä, aurajuustolla ja salsalla..

Loppukuusta käytiin ihailemassa hälytysajoneuvoja paloasemapäivässä ja pojat olivat ihmeissään! Istuminen ison paloauton kyydissä ja ratin pyörittely oli niin makeeta näiden pikkufanien mielestä! Katsottiimpa me rasvapalosammutusesityskin ja pojat pääsivät itsekin sammuttamaan sammuttimella leikkiliekkejä. Oli se jännää!

Samana viikonloppuna käytiin myös joulunavauksessa torilla ja ihmeteltiin helikopteria jolla joulupukki lensi paikalle. Joulupukki ei niinkään kinnostanut, mutta se kopteri. Upeeta!

Ensilumi satoi (ja suli) myös tänne etelään, kovin pitkään ei kuitenkaan siitä päästy nauttimaan. JOspa kuitenkin tulisi vielä valkoinen joulu?

Marraskuun viimeinen viikko starttasi mulla sitten taas koulutuksella. Flunssakin yritti iskeä mutta ainakin toistaisksi se on pysynyt poissa!


Nämä kurakelit saa mut niin ikävöimään kodinhoitohuonetta. Meidän kylppärissä tuntuu olevan kauhea hiekkakerros ihan jatkuvasti, kiitos kuraisten vaatteiden. Tästäkin syystä toivoisin niin sitä lunta, niin tää hiekkamäärä ehkä vähän vähenisi!

Marraskuussa on taas herkuteltu jossei nyt joka päivä niin melkein ainakin, tää pimeys vaan saa mut himoitsemaan ihan hirveästi kaikkea hyvää! Tammikuussa onkin sitten hyvä tehdä taas parannus ruoka- ja liikuntatottumuksiin! Who's in!?

Tammikuun alussa kurkistetaan taas samaan tyyliin menneeseen joulukuuhun. Jos joulukuun touhut kiinnostaa jo nyt, voi niitä seurailla reaaliajassa Instagramissa! Käyttäjänimi se sama ja tuttu @nellienoor

4 kommenttia:

 1. Vieläkö saadaan hääpostauksia blogiisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Varmasti tulee! Oon pitänyt vaan pientä taukoa niistä! :)

   Poista
 2. Millä perusteella olette päätyneet keittiötoimittajaksi Kvikiin?

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Täällä on kans kotikuume kovana ja etsitään aktiivisesti omakotitaloa. Tavataan näytöissä ja seistään ilmoituksia. Toivottavasti markkinat vilkastuu alkuvuonna, nyt on täällä myyntitarjonta huonoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!