sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Crocs Test Squad : Äidin talvikengät


Mä olen oikein kunnon vilukissa. Villasukat kuuluu vakiovarustukseen melkein kesät talvet ja farkkujen alle on kylmällä pakko vetää pitkikset. Monena talvena hytisen ulkona varpaat jäässä, kun mistään ei tunnu löytyvän hyviä talvikenkiä.

Paitsi nyt. Mä haaveilin näistä kengistä jo viime talvena, mutten silloin raaskinut niitä hankkia. Viime talven käytössä oli myöskin Crocsia*, silloin vaan Crockband bootit, jotka kylläkin vieläkin palvelevat. Eivät vaan niillä kylmimmillä keleillä. Crocs Test Squadin myötä mun kenkäkaappiini päätyivät nuo haaveilemani kengät, ja ne osoittautuivat juuri niin hyviksi kuin olin kuvitellutkin!


Nämä "ankkakengät"* on ihana vetäistä jalkaan vaikka kauppareissulle. Varpaat pysyvät lämpiminä leikkipuistossa hytissessä ja sujuvasti näillä taittuu myös pidemmät kävelylenkit! Kaikenkaikkiaan tosi monikäyttöiset talvikengät! 


Tarkemmin kengät ovat nimeltään AllCast Luxe Duck Boot:it* ja kiitos kengän muovitetun alaosan, ne ovat täysin vedenkestävät! Ei siis yhtään haittaa, vaikka näillä talsiikin loskasohjossa. Kengän ulkopuolella on ihanaa nahkayksityiskohtaa, joten kengät ovat paitsi käytännölliset myös tosi ihanannäköiset. Sisältä taas löytyy lämpöinen karvavuori, joka pitää varpaat ihanan lämpöisinä. 

Ja mikä ehkä kaikista parhainta, kenkä on tosi kevyt! Sehän nyt tietysti on ominaista Crocseille, mutta silti. Vaikka nämä saappaat ovat aika massiiviset tuntuvat ne silti jalassa ihanan köykäisiltä. 

Sain viime viikolla aika ihanaa postia TiiperoTaaperon Lauralta, joka muisti mua tuolla ihanalla LifeFactoryn juomapullolla! Kerrankin joululahja myös äidille! Laura vinkkasikin, että vielä ennen joulua on tulossa noita pulloja lisää, joten jos joululahjoja on vielä hankkimatta, tässä yksi oiva vinkki! 

Ja tiedättekö mitä! Nyt näitä ihania kenkiä saa Crocs Storeista 30% alella! Hae äkkiä omasi, näitähän on saatavilla sekä miesten että naisten koossa.

* Sisältää mainoslinkkejä. 
Kengät ja Lifefactory -pullo saatu.
Yhteistyössä:

6 kommenttia:

 1. Nää on niin ihanat kengät! toivottavasti pääsen itsekin joskus tuohon test squadiin! Crocs on mun silmissä nykyään kaikkea muuta kuin niitä perus "crocseja!" :)

  Blogissani on muuten sulle haaste:
  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2015/12/ystavakirjahaaste.html

  VastaaPoista
 2. Ostin just noi kengät. Ja on siis aivan loistavat. P.s mistä oot ostanut ton ihanan raitapaidan?
  Niina

  VastaaPoista
 3. Ääääh viime talvena noita kenkiä vilkkui kaikkien blogeissa ja olin ihan vaan että apua miekin tahdon, mutta pidin itseni kurissa :D Taasko tää alkaa? :'D Noi on niin kivan ja lämpimän näköiset!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät! Näytät hyvältä Nelli, kuten aina! :)

  VastaaPoista
 5. Nää ois niin ihanat melkein tekis mieli tilata kun kiva tarjous, mutta opiskelijabudjetti rajoittaa :D Mietin tässä jo että kun löytyy jo huopikkaat nii sit ku ois vielä nää nii ei tarvis ku jotku siistimmät saappaat nii pärjäis koko talvi ajan nyt kun eteinen on täynnä eri tilanteisiin sopivia kenkiä...

  VastaaPoista
 6. Kivan näköiset :) Oonko mä nyt ihan tyhmä, mutta en näe mitään alennuskoodia tai mistä sen -30% voisi saada! Uutiskirjeen tilaamalla näyttäis saavan -20%.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!