torstai 17. joulukuuta 2015

Crocs Test Squad : Talven parhaat kengät lasten ulkoiluun


Kurkistetaan taas, mitä alkusyksyinen Crocsin paketti pitikään sisällään! Syksyn ajanhan ollaan testailtu erilaisia Crocsin jalkineita ja ne ovat vaan jokainen toinen toistaan parempia. Osa kengistä on ollut ennestään meille jo tuttuja, osa vähän vieraampia.

Tämänkertainen testikenkä on lasten Crocband Iridescent Gust Boot . Topattu talvikenkä, joka kuitenkin kestää takuuvarmasti vesilätäköissä ja loskanuoskassa! Mulla itselläni on nämä samaiset talvikengät jo kolmatta vuotta ja tiedän omasta kokemuksesta että kyseessä on ihanan kevyt ja lämmin kenkä! 

Mun mielestä kenkä on mitä parhain juuri näille pienille plussakeleille sekä pikkupakkasille. Kenkä on täysin vedenpitävä, mutta silti se pitää pienet varpaat lämpiminä. Saappaissa ei enää meidän lapset nollakeleillä tarkene, joten Gust boot on juuri hyvä välikelin kenkä. Kovilla pakkasilla tämä kenkä ei ainakaan omia varpaitani pidä lämpimänä, mutta kympin pakkasille asti toimii hienosti! Vielä on testaamatta mikä tilanne lapsilla on, sillä täällä on tänä syksynä ollut vasta muutamaa pakkasastetta aamuisin.

Kenkä on tukeva, mutta silti miellyttävä jalassa. Se taipuu lasten touhujen mukaan pohjan croslite-materiaalin vuoksi ja tarpeen mukaan saappaan varressa olevaa kiristysremmiä voi kiristää. Kenkä on siisti ja kaunis ulospäinkin, joten se toimii hienosti myös siistimpien vaatteiden kaverina.

Meillä näitä kenkiä on käytetty lokakuulta asti ja kengät ovat käyneet jo pitkän testijakson päiväkodin ääriolosuhteissa (:D). Hyvin on kestänyt, eikä kärkiin ole tullut vielä edes normaalia muovin kulumaa. Lapset saavat nämä kengät helposti itse jalkaan, joten pukeminenkin on joutuisampaa. Ainoa vika joka näissä on ilmennyt, on tuo paksu varsi. Meiltä löytyy niin kapealahkeiset toppapuvut lapsilta, ettei varsi kovin helposti sujahda lahkeen sisään. Mahtuu se sinne kuitenkin. Onneksi. 


Puhtaanapito on myös superhelppoa. Parhaaksi todettu keino on ehdottomasti pestä saappat juoksevan veden alla ja jynssätä pinttymät pois taikasienellä. Kengät ovat taas kuin uudet. Ja se mikä ehkä huipuinta, kärjet ei ole lainkaan kuluneet vaikka plaston pikkumopoilla pitkin pihoja kovasti potkutellaankin!


Yhteistyössä: 
Crocs

* kengät saatu


8 kommenttia:

 1. Meillä myös nämä, ja ovat huippukengät! Vettä tuo varsiosa ei meillä kuitenkaan kunnolla pidä.

  VastaaPoista
 2. Ehkä pakko saada pojulle! Vitsi miten söpö lookki :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on Crocsin loskasaappaat pojilla nyt jo toista talvea peräkkäin. Ihan parhaat! Meillä mentiin niillä kyllä ihan pakkasillakin eli ei Kuomille tullut montaakaan käyttökertaa. Ja olin niin vakuuttunut niistä, että ostin itellenikin viime talvena Crocsin talvikengät :D

  Kurkkaas tänne: http://talonpuolikas.blogspot.fi/2015/12/all-i-want-for-christmas-is.html

  VastaaPoista
 4. Hei! Mahtuvatko pojat vielä teidän turvaistuimissa matkustamaan selkämenosuuntaan? Minkä ikäisiä ja pituisia ovat? Kiitos jos vastaat! Mietin että millaista istuinta lähetään ostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuu! Ja mahtuu varmasti vielä jonkin aikaa! :) mulla onkin postaus istuimista tulossa, mutta suosittelen kyllä! Toimiva istuin ja vieläpä yksi parhaista, ja tosiaan selkä menosuuntaan, mikä ainakin meille on ehdoton!
   Nyt ovat 2,5v ja pituutta joku reilu 90cm, ihan tarkkaa en tiedä kun ei olla hetkeen mitattu! Mut 98cm vaatteet kuitenki käytössä jo! :)

   Poista
  2. Kiitos kun vastasit pohditaan enää tän ja cybex sironan välillä!

   Poista
 5. Onko noi kengät tukevat jalassa ja onko kauheen leveä lesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lesti on aika leveä, et jos tukevia etsii, niin ei ehkä nämä! Mutta tosi tukevat ja sopivan tukevat ovat kyllä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!