keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Crocs Test Squad: Isin kenkäkaapin loskarit

Meidän isi kuuluu siihen porukkaan, jonka mielestä Crocsit on vaan niitä perinteisiä clogseja. Hän olikin aika ihmeissään kun pääsi valitsemaan itselleen alkusyksystä muutamia Crocseja syyskenkäkäyttöön! Ai että niitä Crocseja on näin monenlaisia!?


Crocsit on nyt viimeistään tän syksyn aikana löytäneet paikkansa paitsi tämän mutsin sydämestä, myös meidän kenkäkaapista. Valehtelematta crocs-merkin jalkineet valtaavat sieltä valtaosan, yhdessä conssien kanssa. Mä tiedän, että kaikki nämä test squad postauksetkin on olleet kokolailla kenkien ylistystä, vaikka aina koitan jotain kehitettävääkin löytää. Kengät vaan on olleet niin huippuja, että on yllättäneet minut itsenikin! (Aiemmat postaukset täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä)

Oletteko huomanneet, että Crocsille pyörii aika huikeat alet, lasten Crocband ja colorlite -saappaat ovat ainakin tuotteita joita suosittelen ihan valtavasti! Ja ne kumpainenkin ovat nyt alessa, jos vaan kokoja vielä löytyy! Myös naisten pitkät mokkaiset saappaat, joita instaseuraajille jo hehkutinkin ovat jopa puoleen hintaan!

Koko meidän perhe sai Crocsilta kengät syksyyn ja talveen. Lahja oli tosi mieleinen, sillä ollaan mieheni kanssa kumpikin jätetty aiempina vuosina kunnon ulkoilukengät talvella ostamatta. Aiemmin ei ehkä niin isoa tarvetta ole ollutkaan, sillä lenkkarit on toimineet lenkkeillessä vallan mainiosti. Nyt kuitenkin kun taloudessa on kaksi vauhdikasta taaperoa, ei mekään voida väletellä enää niitä lumikasoja ja loskalätäköitä. Parempi siis varautua kunnolla, ja valita kenkäkaappiin säänkestävät jalkineet.

Siinä missä mä valitsin superlämpöiset Allcast Luxe Duck Bootit, valitsi isi itselleen karvattoman version, Allcast Waterproof Duck Bootit. Nämäkin tosin täysin vedenpitävät ja lenkkaripohja takaa mukavan istuvuuden myös pidemmillä lenkeillä.

Isin kommentit kengistä; "mahtavat kengät ulkoiluun, jopa niihin ääriolosuhteisiin leikkipuistoon, sekä vetisellä luistelujäälle. Istuvuus ihan huippu kapeammallekin lestille, sillä nauhoilla saa kiristettyä kenkää juuri oikeista kohdista. Sujahtavat jalkaan nopeasti, eikä tietoakaan painon tunteesta vaikka kenkä aika massiivinen onkin. Miinusta vain pohjasta, joka voisi olla vielä enemmän kuvioitu, jotta liukkailla pinnoilla pito olisi vielä parempi."

Meidän isin valinnasta, Crocs Men's Allcast Waterproof Duck Booteista saa nyt Crocs verkkokaupassa 30%:n alen. Ja kokojakin on ihan jokalähtöön!

Yhteistyössä:

Crocs
* kengät saatu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!