keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Täydellisen ihanat tarhareput ! sis. alekoodin

Täällä valmistaudutaan kovaa vauhtia alkavaan päiväkotiarkeen. Yksi isoin hankinta, ainakin lapsille, on varmasti uusi päiväkotireppu! Muistan ainakin itse, kuinka koko kesän innoissaan odotti, että ennen koulun alkua ostettaisiin uudet reput! Valintaa tehtiin pitkään ja hartaasti, kierrettiin monet kaupat ja putiikit läpi, ennen kuin se täydellinen osui kohdalle.

Nyt homma on tehty vähän helpommaksi, kiitos nettikauppojen, ja mekin valittiin poikien tulevat reput kotisohvalla istuen. Pojilla on jo sen verran ikää, että he saivat itse valita reppunsa ja valinnat osuivat vieläpä aika lähelle omiani!


Meidän valinta osui valloittaviin Beatrix New Yorkin eläinreppuihin, jotka pojille sponssasi juuri avautunut lasten tuotteiden verkkokauppa Miniones.fi. Kaupasta löytyy paitsi noita suloisia reppuja, myös paljon muuta lastenhuoneen sisustukseen ja lapsiin liittyvää. On säilytyskoreja, vaunutuotteita, sisustustavaraa.. 
Beatrix NY:n reput ovat aivan ihania, värikkäitä, sopivan kokoisia ja niin suloisia! JOkaisesta repusta löytyy oma eläinhahmonsa, jolla on myös nimi! Värejä on joka lähtöön, mutta repun ulkoasu on silti pidetty mukavan simppelinä.  Tykkään omissa vaatteissa ja tavaroissa harmaan ja siniset eri sävyistä, mutta lasten tuotteissa värit ja erilaiset kuosit ovat hyvinkin toivottuja!

Meille saapui reppujen mukana vielä Beatrix NY:n juomatölkit, joille olikin kova tarve jo! Helteillä juoma pysyy ihanan viileänä, kiitos termostoiminnon. Juomapilli on täysin tiivis, eikä nestettä valu vaikka tölkkiä vääntelisi kuinka. Muotoilu tuntuu olevan lasten mieleen, sillä näyttäähän tölkki hieman limsatölkiltä! Korkki toimii kierteellä ja tölkki on helppo pitää puhtaana. Nämä lähtevät varmasti mukaan paitsi syksyn ulkomaanreissulle myös talven pulkkamäkiin ja luistelureissuille, sillä tölkki pitää myös lämmön sisällään! Ompa tuo oiva juomapullo pojille myös alkavaan jumppaharrastukseen!


Pojat saivat siis tosiaan valita itse reppunsa. Rasmuksen valinta osui aika suorilta Lucas-valaaseen, jonka olisin itsekin valinnut esikoisellemme. Kasper mietti valintaansa pitkään ja yritinkin ehdotella hänelle joka toista reppua, dinosauruksesta apinaan, mutta lopulta poika itse halusi hain ja pysyi valinnassaan. Nigel-hai siis tuli.

Ja ai että kuinka ylpeänä reppuja kannetaan! Erityisesti Kasper on kovin ylpeä repustaan ja sitä ollaankin kuskattu sen saamisen jälkeen ihan joka paikkaan. Poika haluaa myös aina itse kantaa reppua, oli siellä sisältöä tai ei. Tänäänkin tepasteli ylpeänä kasa kirjastokirjoja repussaan kantaen! :D Olkahihnat repuissa on pehmustetut, joten pienten reppureissaajien on helppo kantaa niitä. Reppu tuntuu myös istuvan hyvin pienten kantajien selkään, joten ei epäilystäkään etteikö reppu olisi miellyttävä selässä.


Repusta löytyy sivutasku juomapullolle ja sisällä on vetoketjullinen pikkutasku pienemmille tavaroille. Kokonaisuudessaan reppu vaikuttaa tilavalta ja se varmasti vetää sisääänsä isonkin repertuaarin tavaraa. Yksi heikkous repussa on, sama ongelma kuin vaunuissammekin, nimittäin heijastimien puuttuminen. Taitaa olla yleistäkin jenkkiläisille tuotteille? Ongelma on kuitenkin helppo ratkaista, sillä repusta löytyy juuri sopiva koukku heijastinta varten! 


Bongasin tuon heijastinidean Heidin Joukolatar-blogin kommenttiboksista, jossa oli myös todettu tuo samaisen repun heijastittomuus. Heidin tytöllä on tästä samasta reppumallista nuo syötävän söpö vaaleanpunainen jätskireppu!

Nyt kaikille blogini lukijoille olisi tarjolla alennuskoodia tuohon uudenuutukaiseen verkkokauppaan! Puuttuuko lapsilta vielä tarhareppu, tai uupuuko lastenhuoneen sisustuksesta vielä jotain ihanaa? Kannattaa nyt suunnata Miniones.fi -verkkokauppaan ja mainita alekoodista PIENETPOJAT, silloin ostoskorin sisällöstä lähtee -10% pois!

Kurkkaa myös ainakin nämä meidän perheen suosikit! Iso musta-keltainen seeprasäilytyskori, johon varmasti menisi koko poikien duplokokoelma! Söpö Stroller Organizaiser vaunupussukka vaunuihin, pitämään tavarat ojennuksessa (ja kahvimukin pystyssä), hieman lapsekkaampi suoja tabletille, supersöpö soittorasia  vauvanhuoneeseen (voi miksei meillä ole enää näin pientä?!).



* reput ja juomapullot saatu verkkokauppa Miniones.fi
En hyödy linkkien klikkailusta.

12 kommenttia:

  1. Hei, Mitkä on noi lippalakki kangashatut poikiesi päässä?
    -TaNjA-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Raila Designin! Railalla on sivut Facebookissa ja ainakin sitä kautta saa tilattua! :)

      Poista
  2. Moi! Tuota juomatölkkiä en kyllä millään löydä kyseisen verkkokaupan valikoimasta.. :O
    -niinu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tässä on suora linkki! http://www.miniones.fi/beatrix-new-york-cozy-can-juomatolkki-dino-p-801.html
      mun moka, tuo osoite oli äsken väärä! :) Nyt kuitenkin korjattu!

      Poista
    2. No nyt löyty, mutten kyllä ymmärrä, miten tuon alekoodin saa tuola hyödynnettyä.. Ite ainakin joutuisin tilauksen vahvistettua maksaa ihan normaalin hinnan..? :O Hei sellainen pyyntö, että voisitko joskus tehdä postauksen siitä teidän pesurista, jolla teidän sohvaa olet putsaillu? :D

      Poista
    3. Laita viestiä sinne infoon, jos ale ei tule! Pitäisi kyllä toimia tuolla koodilla! :)

      Joo, siitä yksi postaus löytyy huhti-toukokuulta, mutta voin kyllä tehdä toisenkin! :)

      Poista
  3. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi skiphopin reput ei kelvannut/riittänyt tarharepuiksi, kun pojilla semmoisetkin kuitenkin ennestään taisi olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne poikien skiphopin reput on sr pieni valjasmalli, johon ei paljoa mahdu :) ne toimi mun mielestä hyvin 1-2vllä, mutta kerho/tarhakäytössä ei oikein.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!