tiistai 15. syyskuuta 2015

3. kavitaatiokerta

Kesän aikana mä kävin kolmesti Joensuun Hyvänolon keskuksen sponssaamana vatsanalueen kavitaatiohoidoissa. Kavitaatiossahan siis kyse on rasvasolujen "poksauttelusta" ultralla ja niiden ohjaamisesta imusolmukkeiden kautta kuonan mukana pois. Tarkemmin hoidosta voi lukea täältä ja täältä.

Kolmannen hoitokerran teki tälläkin kertaa Linda ja keskityttiin vatsanalueeseen myös nyt kuten aiempinakin kertoina. Kavitaatiotahan voisi tehdä myös muualle, mutta mä koin vatsan juurikin omaksi ongelma-alueekseni. 

Toisella kerrallahan multa ei lähtenyt senttiäkään mistään, vaikka ensimmäisellä kerralla niitä karisikin oikein kunnolla! Mitään ei kuitenkaan tullut myöskään takaisin, joten sanoisin hoidon olleen aika tehokas. Kolmannella kerralla heti hoidon jälkeen mitattiin sentti vähemmän kuin ennen hoitoa ja kaksi viikkoa myöhemmin, kunnon tehourheiluboostin jälkeen mittasin navan kohdalta itseni vielä kaksi senttiä kapeammaksi.


Kaiken kaikkiaan siis, kuluneen kolmen kuukauden ja kolmen kavitaatiokerran jälkeen, mun vatsani on 9cm kapeampi kuin lähtötilanteessa! Kuvitelkaa! LÄhes kymmenen senttiä pois navan kohdalta! TUntuu aika huikealta, sillä en aloitustilanteessakaan kokenut olleeni mitenkään ylipainoinen. Äsken mitatessani senttejä oli tullut kyllä vielä kolme takaisin, mutta pistän tämän nyt hormonikierron syyksi, joka paisuttaa vatsaani aina oikein kunnolla!


Laihdutuskeinoksi kavitaatiosta ei oikein ole. Mutta slimmiyttävänä lisänä, motivaationa laihdutukseen tai ihan vaan kokeeksi se on loistava hoito! Koko touhu on täysin kivuton, enkä ainakaan itsessäni huomannut erityisiä oireita hoidon jälkeenkään. Paino hoidolla ei oikeastaan putoa, mutta senttejä sillä kyllä saa pois! Varmaan jatkossakin voisin kesän alkuun vetäistä pienen kavitaatiohoitokierroksen, jolloin kesäkunto on taas vähän lähempänä, himpun verran helpommin!

Nyt Hyvänolon keskus tarjoaa kaikille lukijoilleni UUTUUS-hoitoa alehintaan! Nimittäin kulmakarva tuuhennoksen 40 euron etuhintaan! Tämän lisäksi hiustenvärjäyksen yhteydessä saa leikkuun ilmaiseksi, koodilla HOKLOKA! Eli syystyyliä nyt hakemaan! Edut voimassa 16.10 saakka!

Yhteistyössä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!