keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Crocs Test Squad : Syksyn parhaat saappaat

Nyt on vuoro ensimmäisen Crocs Test Squad -postauksen! Meidän perhe pääsi tälle kaudelle mukaan testiryhmään, joten blogissakin tullaan syksyn mittaan näkemään useampi ihana kenkäpari!

Crocsin saappaat on meille jo ennestäänkin tutut, sillä nämä ovat nyt poikien kolmannet saappaat Crocsilta. On kokeiltu muitakin merkkejä, mutta Handle It Bootit ovat vaan luokkansa parhaat! Kertoohan sen jo sekin, että saappaat ovat Ruotsissa tehdyn testin ykköset! Kapea varsi ja leveä lesti sopii hyvin ainakin meidän lasten jalkaan ja lapset saavat ne itsekin helposti vedettyä jalkaan. Näillä muuten tepsutellaan usein sisälläkin, jos pikkukädet nämä vaan löytävät..

Moni saapas tuntuu tippuvan helposti lapsen jalasta, ja muissa saappaissa se oli ainakin meillä ongelma. Crocsit ei tipu, kiitos napakan varren. Toimivuuden lisäksi saappaat ovat valtavan suloiset! Vähän iloa sadepäiviin, eikös?


Myös aikuisten saappaat olivat meille tuttu tuote jo ennestään. Mulla on ollut parin vuoden ajan samaiset keltaisena. Nyt valitsin Jaunt Shorty Boot -saappaista saman Pool Bluen, jonka otin Kasperillekin. Ja väri on aivan ihana! 

Aikuisten saappaan varsi on matalampi kuin lasten ja se sujahtaa helposti ulkohousunkin alle. Lesti on näissäkin kovin leveä, mutta ei se hirveästi menoa haittaa, kun usein saappaaseen tulee laitettua villasukka kuitenkin.

Vähän saapas hiostaa, mutta mikäpä kumikenkä ei. Sadepäivinä leikkipuistossa hengailukin on ihan toista, kun jalassa on kunnon kengät ulkoiluun. Saappaista kannattaa valita se isompi tuplakoko, sillä mitään iso mitoitusta nämä ei ole. Ja mahtuu sitten se villasukkakin takuuvarmasti!


JOko teidän kaapeista löytyy Crocsin saappaita, vai ovatko ihan uusi tuttavuus?

Nyt kannattaa suunnata vaihdilla Crocsin verkkokauppaan, sillä sieltä saa yli 40€:n ostoksista 10€:a alennusta! Alennus koskee vain tiettyjä malleja, mutta valikoima on laaja! Esimerkiksi nuo naisten Jaunt Shorty Bootit kuuluvat tuohon aleen! Shoppailemaan!

Yhteistyössä:
* molemmat Pool Blue -saappaat saatu

8 kommenttia:

 1. Hiostaako teillä noi lasten saappaat? Meillä oli ne lapsella ja joka kerta oli sukka aivan litimärkä ulkoilun jälkeen! Ei tule kyllä meille enää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vähän hiostaa jos ovat oikein pitkään jalassa. Mutta perusulkoilujen päätteeksi en ole huomannut, että lapsilla olisi jalat märkinä. Tosin meillä käytetään usein merinovillasukkaa puuvillasukan sijaan, niin sekin voi vaikuttaa! :)

   Poista
  2. Kannattaa laittaa merinovillainen tai tekninen sukka niin toimii hyvin. Ei missään nimessä puuvillaa. ;)

   Poista
 2. Ihan näin vähän ohi aiheen, mutta mikä kamera teillä on? :) Tosi kivan näkösiä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Nikon D3100. Kiitos Iina! <3

   Poista
  2. Eli siis sama kuin mulla :D Oon tosin aikeissa vaihtaa, kun ei enää nykyisin jaksa raahata tuota mihinkään :D

   Poista
 3. Multa löytyy nuo saman värisenä mutta pitkällä varrella :) varsi on aika kaponen pienessä koossa joten varren sisälle ei mahu kuin kapea lahkeiset housut, tuulihousut ei missään nimessä mutta ne nyt onneksi voi laittaa päälle..mulla siis kokoa 36/37 miehelle kans tilasin nää naisten kengät :D kokoa 39/40 nii siinä koossa ois jo reilusti varressa tilaa. Miehelle on aika iso koko et tykkää käyttää villasukkien kans käyttää noemaalisti kokoa 40/41 mulle normaalisti 37 jaloille tuo on just soppeli, ei yhtään pienempi kärsis olla, varmaan tuo varsi vaikuttaa kun pienessä koossa se myös pitää kengän paikoillaa toisin kuin isommassa koossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans mietin niitä pitkävartisia, ne oli tosi ihanat! Mut sitte päädyin näihin, kun ajattelin et sujahtaa helpommin jalkaan!
   Meilläkin Henkka on näitä kovasti käyttänyt, vaikka taitaa toi saapas olla sille vähän ahdas. Mullakin noi siniset on 39/40 ja ovat ehkä vähän reilut mun 38-39 jalkaan! :D Mut tosiaan villasukka menee ainakin hyvin! Voi se olla että tuo mies kuitenkin omii nämä vielä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!