maanantai 18. toukokuuta 2015

Back in business ! Viime viikon TOP 5

Maanantai on täällä taas! Ja viikon blogitaujo takana! Mun ja meidän viime viikkoon mahtui ihan valtavasti kaikkea, jota sitten purankin varmasti blogiin tämän viikon ajan! En osannut yhtään päättää, millä näin maanantaina aloittaisin, joten ajattelin koostaa viime viikon teille tälleen pääpiirteittäin. Tiedätte sitten vähän, mitä tällä viikolla on blogin puolella tulossa ;)

1. Polttarit
 
No nehän ne lauantaiaamuna klo. 7 sitten starttasi! Tätä viikonloppua olin vähän epäillytkin, mutta mun epäilykseni hälveni kun perjantaina saateltiin ystävä-kaaso junalle ja aloiteltiin parisuhdeiltaa saunan ja viinipullon merkeistä. Päädyin sitten logiikallani siihen, ettei niitä polttareita tuolle viikonlopulle tule, ja nukuinkin yöni oikein makeasti. Lauantaiaamuna ihmettelin vain Henkan niin aikaista sänkyyn tuotua aamiaista ja normaalista poikkeavaa asua. Tuo mieheni kun monesti hengailee vaan teepparissa ja boksereissa, niin nyt päällä olikin jotain paljon säädyllisempää. Ja seitsemältä osa polttariporukkaa pelmahtikin keittiöön kesken mun vedenjuonnin.
 

Päivä oli mitä mahtavin, varmasti parhaimmat polttarit mitä on. Oli liikuntaa, hemmottelua, hyvää ruokaa, rakkaita ihmisiä, kyyneliä niin itkusta kuin naurustakin ja monen monta ihanaa muistoa ja kuvaa. Teitte tytöt mulle ihan täydellisen päivän <3

2. Baby Showerit
 
Torstaina juhlittiinkin yllärinä sisko-kaason baby showereita! Yllätys oli ainakin täydellinen, kun polttareita kuumeisesti suunnitteleva sisko ei osannut lainkaan epäillä juhliaan. Mä sain laittaa hyvän kiertämään, ja järkätä siskolleni toivottavasti mieleenpainuvat baby showerit, olivathan omanikin niin huiput. Me syötiin, taisteltiin supermutsin tittelistä, maisteltiin kakkavaippoja, arvuuteltiin vauvanruokia, sekä tulevan beben mittoja ja naurettiin, naurettiin, naurettiin. 
 
 

3. Hääaskartelut
 
Torstaina ja perjantaina askarreltiin kaasoni kanssa ensimmäiset hääjutut! Taidetaan olla oikein kunnon tehotiimi, sillä nyt meillä on 80 lähes valmista istumapaikkakorttia! Ja voi miten upeita niistä tuli! Perjantaina löydettiin myös kaasoille mekot häihin.
 
 
 
5. Lähes valmis lastenhuone
 
Vaikka ollaankin asuttu tässä jo kuukausi, on meillä vieläkin jotain juttuja kesken. Vasta viime viikonloppuna saatiin olohuoneen tauluhyllyt olohuoneen seinälle ja seinätarra poikien huoneeseen. Poikienhuoneen seinä odottelee myös ikea-reissulta kotiutettavaa hyllyä, mutta muuten koko huone alkaa olla viimein valmis! Rakastan poikien huoneessa erityisesti noita sänkyjä ja lelusäilytyksessä toimivaa Stuvaa. Se oli ihan loisto-ostos! 
4. Oksennustauti
 
Neloskohta onkin sitten top vitosessa negatiivisessa mielessä.  Tiistaiaamuna muhun iski kunnon oksennustauti ensimmäistä kertaa ties moneenko vuoteen. Pääsin onneksi helpolla, ja illalla olo alkoi olla jo ihan normaali. Rasmuskin oksensi ensimmäistä kertaa elämässään, mutta selvisi hänkin vain yhdellä oksukerralla. Onneksi. Nyt aletaan olla onneksi elävienkirjoissa, mutta kyllä se tauti vaan voimat vie ihan totaalisesti! Häädiettipostauskin jäi siis sattuneesta syystä pois! Palaillaan siihen sitten taas ensi viikolla.


8 kommenttia:

  1. Ihmettelinkin miksi täällä on niin hiljaista. Hyi, kauhulla odotan milloin meille tulee eka yrjötauti. Yäk. Kävikö se teidät kaikki läpi? Miten Rasmus pärjäsi taudin kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan järkkyä!
      Meillä kaikilla se oli jollain tavalla, mut me vaan rasmuksen kanss aoksennettiin. Rasmuksella meni tosi hyvin. Yksi oksennus illalla sänkyyn ja sitten se olikin siinä. Yönkin nukkui ihmeen hyvin!

      Poista
  2. Aivan ihana viikko ollut siulla, lukuunottamatta ykätautii! :) Wonderful! <3

    VastaaPoista
  3. Olipas kiireinen viikko sulla, mutta kaikkea ihanaa tuota oksennustautia lukuunottamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Onneksi toi tautikin oli nopeasti ohi!

      Poista
  4. Hih ihana tuo klo 7 aamuyllätys, varmasti ollut ihanat polttarit :) Muistan kuinka huikeet oli omat polttarit pari vuotta sitten ja se fiilis, kun kaikki tytöt oli järkänneet niin upean viikonlopun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huikeat! <3
      Ihanaa että sullakin on ollut niin onnistuneet <3 Niitä on kiva sitte muistella myöhemminkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!