maanantai 11. toukokuuta 2015

YOOGAIAn avulla kesäkuntoon kotisohvalta + ilmaiskoodi !

Okei, no ei ihan kotisohvalta, mutta kotoa käsin kuitenkin! Välillä on ihana päästä kotiseinien sisältä muualle harrastamaan, lenkille tai salille. Mutta vähintään yhtä usein kaipaisi sitä helppoa kotitreenikeinoa, että voisi treenata vaikka lasten nukkuessa päiväunia. Mulla ainakin oma aika on välillä tiukassa, ja vaikea on repiä viikon aikana tunteja ihan vaan omaan hyvinvointiin ja treenamiseen.


Yoogaia on pelastus tällaisiin hetkiin. Pääsin tässä kuussa Blogiringin kautta kokeilemaan Yoogaiaa ja sen tarjoamia erilaisia jooga- ja pilatestunteja. Yoogaia on siis Vuoden 2014 liikuntatuote ja sen avulla joogatunnit tulevat nyt helposti jokaisen ulottuville! Enää ei tarvitse löytää sitä aikaa lähteä salille tai jumpalle, vaan sen oman treenin voi tehdä kotona ollessa. Treenit onnistuvat jopa lasten leikkiessä vieressä.

Yoogaia on netissä toimiva virtuaalipalvelu, johon rekisteröitymällä saa valtavan määrän erilaisia kehonhuoltotunteja käyttöönsä! Valittavissa on virtuaali- tai livetunnit, mutta itselle ainakin nuo virtuaalitunnit ovat toimineet parhaiten. Valitsen itse hetken jolloin treenaan, levitän maton lattialle ja laitan tallenteen pyörimään. Valikoimissa on eri mittaisia jooga-, pilates-, venyttely- ja kahvakuulatunteja ja omat spesiaalitunnit löytyy myös raskaana oleville ja juuri synnyttäneille! Niin ja löytyy sieltä muuten aivan ihania rentoutushetkiäkin!

Yoogaia oli mulle jo alunperin tuttu, latasin ensimmäisen testijakson jo syksyllä siitä silloin kuitenkaan innostumatta. Nyt tutustuin palveluun uudelleen ja se on vienyt mut ihan täysin mennessään! Ehdottomasti eniten kehun putkirullaus-, syvävenyttely- ja rentoutustunteja. Kirjoittelinkin rakkaudestani pilatesrullaa kohtaan jo täällä, ja moni silloin kyseli treenivinkkejä putkirullan käyttöön. Yoogaian kautta saat ohjatun putkirullaustunnin kotiisi!

 Yoogaia tarjoaa nyt teille kaikille testijakson palveluunsa! Testaamalla ei sitoudu yhtään pitemmäksi aikaa käyttäjäksi kuin luvatuksi kahdeksi viikoksi. Palvelu on täysin maksuton, ja jos se ei parin viikon kokeilun jälkeen tunnu omalta, niin se oli sitten siinä. Et sitoudu mihinkään. Mutta pakko varoittaa, noihin tunteihin koukuttuu! :D Nyt kaikki halukkaan klikkailemaan Yoogaian sivuille, rekisteröitymään sinne (onnistuu helposti Facebook-tunniksilla) ja testaamaan palvelua. Koodilla NELLI2015 saatte KAIKKI Yoogaian-verkkotunnit käyttöönne kahdeksi viikoksi, joten pääsette ihan itse testaamaan mistä oikein on kyse!Yoogaialta löytyy muuten lapsille ihan oma joogatuntinsa, mutta ainakin meidän pojat ovat jooganneet myös oikein sujuvasti mun seurassa! Pilates on vienyt mut ihan täysin mukanaan, enkä oikein jaksa enää kiinnostua salilla käymisestä. Yoogaian tunnit on jaettu vaikeustason mukaan, joten on helppo valita se itselle sopivin vaihtoehto. Mä itse olen tykännyt eniten ihan perusjoogasta ja -pilateksesta, mutta kuten mainittua, variaatioita löytyy laidastalaitaan! Pienten lasten äideille suosittelen erityisesti Hathaa, se kun vahvistaa selkää joka ainakin itsellä kipeityy helposti jatkuvasta kantamisesta.

Joko innostuitte? Onko Yoogaia teille jo ennestään tuttu?

Yhteistyössä: Yoogaia

4 kommenttia:

 1. Mihin asti koodi on voimassa?

  VastaaPoista
 2. Oi niin ihanan rauhallisia joogakuviloita! :) Joo, täälläkin aika tiukilla ja, kun tuo meiän vuotinen poitsu nukkuu nykyää vain yhdet päikkärit ni ei oikei tee mieli sillon treenata vaan niinkun nyttenkin.. Juon kuumaa juomaa ja surffailen blogeja läpi eli nautin tästä hetkestä iisimmin :D
  Kunhan noi ilmat lämpenis ja tervehtyis niin pääsis lenkkeillen sanomaan maha röllykälle goodbye ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun omat hetket kuulostaa kyllä ihanilta! <3 Arjessa pitääkin rentoutua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!