torstai 28. toukokuuta 2015

Ensimmäinen kavitaatiohoitokerta sis. alennuksen kavitaatiohoitoon !

Eilen oli mun ensimmäinen kavitaatiohoitokertani* Hyvänolon Keskuksella. Hieman jännityksellä odotin hoitoa, vaikka googlen mukaan se ei sattuisikaan. Kuvaukset veitsettömästä rasvaimusta kuitenkin hieman hirvittivät!

Kavitaatiohoidosta voi lukea myös täältä. Kavitaatiohoidossa siis ultraäänellä räjäytellään rasvasoluja ja ne sitten muun kuonan mukana tulevat kehosta ulos. Laihdutuskeinoksi kavitaatiohoito ei oikein käy, mutta se tehostaa rasvanpalamista ruoka- ja liikuntaremontin rinnalla. Mulle kavitaatiohoito toimi tehokeinona häädieetille, ja sillä hain vähän boostia muuten niin tiukassa olevalla viimeiselle viidelle ylimääräiselle kilolle. 

Pakko sanoa, että olin ennen hoitoa hieman skeptinen. Takaraivoon on juurtuneet ne muistuttelut, ettei laihduttamisessa ole oikotietä. Rasva täytyy polttaa, ei se muuten lähde kropasta minnekään. Ne helpot oikotiet onneen ovat siis huuhaata.Kavitaatiohoitokerta on kolmiosainen. Ensin n. 15 minuutin ajan rasvasoluja räjäytellään ultraäänen avulla kohdealueella (itselläni se oli alavatsa). Sitten ne ohjataan imusolmukkeiden suuntaan samaisella ultraäänellä ja vielä lopuksi laitetaan sykähtelevät anturit iholle, jotka sinivalon ja ultraäänen voimin vielä tehostavat hoitoa. Koko touhuun menee siis tunnin verran aikaa, sillä aluksi täytetään vielä esitiedot ja otetaan mitat.No kuinkas kävi? Vyötäröltä ei multa itseltäni lähtenyt senttejä lainkaan, mutta navankohdalta hurahti 5,9cm pois! Siis lähes kuusi senttiä rasvaa poistui mahasta tuon hoidon aikana! Miettikää kuusi! Mä olin itse ihan äimänä tuloksesta. Huipuinta tässä on, että sitä rasvaa poistuu kehosta koko tämän kahden viikon ajan, joka on väliä seuraavaan hoitokertaan. Pitää vaan muistaa juoda paljon, välttää alkoholia ja rasvaista ruokaa ja harrastaa aerobista liikuntaa, jotta rasva-aineenvaihdunta tehostuu. Kolmas mitta mikä otettiin, oli lantiolta ja siitäkin senttejä lähti melkein kaksi. Hoidosta lähtiessä tunika oli mahan kohdalta löysä ja maha siloinen. Myös iholleni jääneissä raskausarvissa huomasin eron, ja ne olivat haalenneet entisestään, nyt lähes kokonaan huomaamattomiksi!Nyt teillä lukijoillakin on mahdollisuus kesän aikana päästä helposti bikinikuntoon! Koodilla HOKkesä pääsee koko kesäkuun ajan kokeilemaan kavitaatiota Hyvänolon Keskukselle hintaan 50e (ovh.89e)!! Eli äkkiä nyt varaamaan aikoja jos helposti lähtevät rasvasentit yhtään kiinnostaa! ;)

Hyvänolon Keskuksesta kannattaa tykätä myös Facebookissa, sillä sinne päivittyvät kaikki ajankohtaisimmat tarjoukset reaaliajassa! Tykkäile täällä.

Seuraava tilannekatsaus mun hoikistumiseen kurkataan sitten kahdenviikon päästä! Jännä nähdä pysyykö sentit poissa tai lähteekö niitä toisella hoitokerralla vielä lisää!

* hoito toteutettu blogiyhteistyönä
En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!