keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Merkkejä ja merkittömyyttä. Miten meillä?

Lastenvaatteet. Välillä (usein) tuntuu että ne jakaa ajatuksia ja mielipiteitä enemmän kuin mikään muu lapsiin liittyvä. Usein niistä nousee myös ihan mahdottomat sodat, kun äidit kisaavat siitä, kenen mielipide on se oikein ja paras. Jokainen on sitä mieltä, että se oma tapa kuluttaa ja hankkia lastenvaatteita on se oikein ja parhain. Ja niin se varmasti onkin. Ainakin sille omalle perheelle ja omalle lapselle. Se mikä ainakin itseä kovasti harmittaa näissä keskusteluissa, on se putkinäköisyys. Se oma tapa on ainoa oikea, Jos toinen tekee toisin, on hän säälittävä markettimutsi tai nenäpystyssä menevä merkkivaatemutsi. Ihankuin olisi vain ne kaksi ääripäätä, eikä mitään siltä väliltä.


 Mä toki itse ajattelen, että mun lastenvaatekulutus on kaikkein terveintä ja kaikkein oikeinta. Jopa mun mies taitaa kuitenkin olla tästä ihan erimieltä kanssani. Eli Näinköhän sitä oikeaa tapaa on olemassakaan? Meidän lasten kaapeista löytyy niin Gugguuta kuin H&M:ääkin ja niitä voi hyvin käyttää sulassa sovussa. Mä ajattelen, että kukin pukee lapsensa juuri niinkuin haluaa, eikä siinä toisella pitäisi olla mitään arvostelun tai vastaansanomisen paikkaa. Miten se on keneltäkään muulta pois, jos toisen lapsi kulkee halpa-hallin kollareissa ja disneyprinttipaidassa, ja toisen Papun leggareissa ja Gugguun hupparissa. Nämä äidit ovat selvästi erilaisia kuluttajia, ja kokevat eri asiat pukemisessa tärkeäksi. Ja haluavat laittaa eri summat lastenvaatteisiin. Tai tykkäävät erityylisistä vaatteista. Tai haluavat tukea suomalaista yritystä. Tai haluavat kulkea massanmukana. Tai erottua massasta. Tai pukea lapsen söpösti. Tai lapsekkaasti, Tai tyylikkäästi. Tai muodikkaasti. KUKIN TYYLILLÄÄN. Ei tässä ole sitä yhtä oikeaa juttua.


Pidempään blogia lukeneet tietääkin, etten voi sietää printtejä. Siis niitä painettuja liukaskuvaprinttejä. Varsinkaan niitä Disneyn versioita. Siinä ei ole mitään henkilökohtaista sellaista kohtaan joka niitä pukee, enkä tosiaan koe katsovani heitä kieroon. Mä itse en vaan tykkää, joten en laita rahojani niihin. Suotakoon se minulle. Mä taas rakastan raitaa, pystyraitaa, vaakaraitaa, vinoraitaa, ohutta raitaa, paksua raitaa. Raitaa. En vaan Popin tai Marimekon raitaa, vaan ihan kaikkea raitaa. Meillä löytyy raitaa niin H&M.ltä kuin Polarn o pyretiltäkin, ja molemmat yhtä tykättyjä. 

Meillä ei pueta rahalla. Ei siksi että joku on kallis, tai design tai muotia. Vaan koska se on kaunista tai kivaa lapsen päällä. Meillä ei ole paidoissa autoja tai lentsikoita, mutten silti koe pukevani lapsistani aikuisia, He ovat lapsen näköisiä, vaikka päältä puuttuukin ne auto- ja lentokoneprintit. Meillä on kolmen euron ja kolmenkymmenen euron paitoja sulassa sovussa ja kaikkia kulutetaan samalla lailla. Kaikki pestään kuudessakympissä ja kaikki rummutetaan kuivausrummussa. Pesun jälkeen näkyy mikä kestää meidän kulutuksessa ja mikä ei. Ja mun kokemus on, ettei robbari/halpa-halli/tokmanni/prisma/cittari kestä. Lindex, name it, kappahl, H&M, POlarn o Pyret ja Pomp de lux kestää. 

 

Papua, Mainiota ja Mini Rodinia ei olla kokeiltu, sillä koen ne liian kalliiksi. En vaan raaski ostaa niitä. Kun vaatetta hankkii kaksi samaa kokoa, on kynnys kalliille vaatteelle paljon matalampi. Jos vaatettaisin yhtä tai kahta eri-ikäistä, olisi kynnys varmasti korkeampi. Nyt kolmenkympin housut tarkoittaa kuudenkympin housuja, vaikka sillä saakin kaksi, miellän sen yhdeksi sillä vain toiselle hankkiminen ei ole itselle vaihtoehto. En tiedä ymmärtääkö kukaan tätä mun logiikkaa, mutta näin vaan ajattelen.

Mä en oikeastaan enää uskalla sanoa etten ikinä ostaisi jotain vaatetta. Nyt esimerkiksi tuntuu, etten ostaisi kolmenkympin housuja pojille, mutta töihin palatessa ajatus voi olla eri. Samallalailla en tykännyt pikkuvauvoillani Popin raidasta. Puolivuotiaalla tykkäsin. En tykännyt puolitoistavuotiaallani Miikkarista. Yksivuotiaallani tykkäsin. Talvella halusin mustaa, harmaata ja navya, nyt haluan printtejä, värejä ja valkoista. Mieli muuttuu, joten turha olla liian ehdoton. Lisäksi lasten kasvaessa tarpeet muuttuvat.


Vuosi sitten kirjoitin Mini Rodinista, etten tykkää niistä printeistä. Nytkun katson kuvaa, tykkään joistain vaatteista joita en silloin voinut kuvitella hankkivani. Esim. krokoleggarit ja merenmiespöksyt voisin hankkiakin, jos riittävän halvalla saisin. Tai lisko topin. 

Ajatuksiani lastenvaatteista voit lukea tarkemmin näistä linkeistä.


 Mun viestini taitaa olla, että annetaan kaikkien kukkien kukkia. On kiva että katukuvassa näkyy erilaisia lastenvaatteita, ainakin mun mielestä  niitä on ihana bongailla. Ei niiden kautta tarvitse vanhempia tai varsinkaan lapsia arvottaa, vaan iloitaan erilaisuudesta. JA ennen kaikkea, opetetaan lapsillekin, ettei vaatetus sanele toisen identiteettiä. Vaatteiden kautta tai niiden vuoksi ei arvostella sitä, millainen toinen on. Mutta vaatteetkin saa huomata. Niitä saa kehua ja niitä saa sovitella ja mallailla. Omaan tyyliin saa kiinnittää huomiota jos siltä tuntuu.

Mitä ajatuksia lastenvaatteet teissä herättää? Ihan sama, vai ajatteletko lastenvaateyhdistelmiä enemmän kuin omia vaatteitasi? Kalliilla vai halvalla? Merkillä, merkitöntä, designia vai ketjukauppaa? Kaikkea sekaisin vai vaan tiettyä merkkiä? Sana vapaa!

44 kommenttia:

 1. Meillä on aivan samanlaiset ajatukset lastenvaatteista. Meillä on ollut kymmenvuotiset lastenvaateurani aikana Gantista/burberrystä - henkkamaukkaan ja tyylit vaihdelleet kovasti! Kuitenkin niin, että panostus lapsiin - itseeni ja kotiin on aika samantasoista. Silti mulle on niin sama mitä muut pukee. Ainoa, että minulla on pistänyt silmään tapaukset, kun äiti tulee hakemaan hoidosta lasta jonka pottuvarvas pilkottaa sukkiksista, joiden peppu roikkuu polvissa, kun on niin pienet ja päälle puetaan kolmenkymmenen asteen pakkaseen vanha virttynyt ja ohut toppis, kun itse äiti on pukeutunut vimmeisen päälle tyylikkäästi - lapsen saisi puettua lämpimästi ja oikean kokoisiin vaatteisiin hyvinkin edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi myös vähän petrata tossa itseen panostamisessa. Lapsiin kyllä voi laittaa rahaa, mutta itselle jonkin kalliin hankkiminen tuntuu niin vaikealta! :/

   Ja hei hyvä pointti! Toi 9n ihan totta, että ihan sama mitä pukee, kunhan siistiä ja säänmukaista! :)

   Poista
 2. Itse en juokse merkin perään. Mikä näyttää minusta hienolta ja omaa silmää mielyttää sen ostan. Ostan paljon vaatteita kirpputoreilta. Sieltä löytyy paljon hyviä vaatteita, eihän vauvojen vaatteet miksikään mene. Muutamia jopa aivan uusia vaatteita on sieltä myös tullut löydettyä. Tottakai kun lapsi isompi, on mietittävä toisin kun kulutuskin kovempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Omien mieltymysten perässä täälläkin!

   Kirppikset on melkoisia aarreaittoja välillä! ♡

   Poista
 3. Meillä käytetään molempia. Ulkovaatteissa suosin ominaisuuksia ja kestoa, sisävaatteissa ostan kaikkea. Mäkään en aluks syttyny Rodineihin mutta nykyään niitä tulee ostettua. Printit on lapsellisia, mutta samalla tyylikkäitä ja helposti yhdistettävissä. Pelkällä H&M sais puettua lapsen tosi kivasti. Siinä oon vähän eri mieltä että äidit on ehdottomia tässä asiassa. Yllättävän moni ostaa molempia ja ymmärtää myös muiden ratkasut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan olla molemmat vähän hitaasti syttyviä :D tai sitte mieltymykset muuttuu vaan niin 0aljon lasten kasvaessa!

   Joo, harva taitaa olla tosiaan ehdoton merkin suhteen!

   Poista
 4. Meillä on merkkiä ja merkitöntä. Muutama prismasta ostettu paita (jotka ihme kyllä ovat kestäneet rummutukset yms), mutta pääasiassa esikoisen vaatekaappi taitaa tällä hetkellä koostua merkkivaatteista. Ei ne uutena ole ostettu vaan erinomaisinta löytöinä. Merkkiä kuitenkin.
  Nyt kun vaatteet kestävät pidempään niin ostan sitä parempaa vaatetta useammin. Uutena ja käytettynä, myös alet olen hyödyntänyt.
  Harvoin koen meidän vaatetuksen mitenkään erikoisena mutta muutaman kerran meitä (minä+lapset) on katsottu todella nenän vartta pitkin.. Eikä ollut kiva tunne, siitä jäinkin miettimään snobbailenko vaatteilla.. (Oltiin linkkarissa kaupungilta tulossa ja oli siistimpää päällä. Pienillä pompin softit ja esikoisella popia. Itsellä merkitöntä..ja voi kun eräs äiti lapsensa kanssa katsoivat.. No heidän vaatteet taisivat olla 90-luvulta.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Second handissa on sekin hyvä puoli, että silloin vaate ei ainakaan kuluta enää yjtään mitään! :)

   Höh! Ompas ollut ikävä kokemus! :/

   Poista
 5. Mulle tää on aika vierasta, tai siis mulle on ihan sama et miten mun kaverit pukee lapsiaan. Ja myös toisinpäin. Voin tietty kattoo ja sanookkin et jollain on hieno paita jne.. En kans kauheesti välitä mistään disneystä ym. Mutta kas, poikani tykkää (2v7kk). Omistaa yhden puuhapete paidan, jos se on puhtaana niin omatoimisesti hakee kaapista ja pukee päälleen. Myös pyykkikorista etsii sitä. Niin minkäs sille mahtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehej, tuota odotellessa! Vielä ei ole meillä pojat näyttäneet mitään merkkejä kiinnostukseen vaatteita kohtaan! :D nautin vielä hetken, kun saan päättää mitä heidän päällään on!

   Poista
 6. Mä aattelen hyvin samalla tavalla sun kanssa. Meillä kalliimmat taitaa olla poppia, mutta nekin alesta. Ostan melkein kaiken aina alesta ellei oo alle 10e maksavat housut tai joku must have :D ulkovaatteissa panostan sitte enemmän :) mulle tärkeintä on kans just mukavuus ja siks meillä on kaikki housut joko leggareita tai collareita, parit farkut "juhlakäyttöön, mutta muuten kaikki tosi pehmeitä. Sama juttu noissa perinteissä kun sulla, että ne carsit ja muut jaa kyllä kattomattakin sielä kaupassa, koska ne ei vaan miellytä mun silmää. Rodinin vihasin ennen, mutta on niilläkin jotain kivoja kuoseja. En vaan tajuu sitä, että niitä rodineita pitää mainostaa hirveesti, siis silllee et pitää ottaa jokaisesta kuva erikseen instagrammiin ja tägätä tuhat eri #monirodinihöpinät #minirodini #MR jne, siis silleen, että seuraajat varmasti huomaa jonkun ostaneen merkkiä. Sit jos on vaikka hennesin vaate ni sitä ei huomioida yhtään samalla tavalla :D

  Mun mielestä vaatteita kuuluu pitää vaan vaatteina ja niiden kerääminen on sallittua, mutta se ei sais näkyy just käytössä vaatteiden "eriarvosuutena" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!
   Joo ulkovaatteisiin pabostetaan täälläkin! Höpinät tosiaan.. enkä tajuu mäkään, mut voi olla et sit joskus jos sen rodinin hankin niin häshtägit on just noita höpinöitä! :D

   Mut huomasimpa just, et meidän gugguun hupparit on niin surkeeta laatua, etten hanki sitä kyllä yhtää ainoota enää! Hm roks! :D

   Poista
 7. Mulle tärkeintä Lapsen vaatteissa on mukavuus. Mä en voi ymmärtää miksi lapsen pitäis nukkua turvakaukalossa kireät farkut päällä, kun ei aikuisetkaan nuku farkut jalassa. Enkä ymmörrä miksi puistoon, kerhoon tai johonkin muualle mihin pääasiallisesti mennään leikkimään laitetaan esim. just ne kireet farkut. Paljon kivempi olis kuitenkin leikkiä mukavilla housuilla. Ja nuo farkut vain esimerkki, tarkoitan yleisesti epämukavia vaatteita. Juhlat on sitten erikseen.
  Ja toinen mitä en ymmärrä, on kun äidit pukee lapsille ulos niin hienoja ja kalliita vaatteita, ettei saa sotkea=leikkiä.
  Meillä suositaan kirppareita ja perus hm kamaa. Musta ne on ihan yhtä hienoja kun ne kalliit merkit.
  Mun blogissa on lisää mun ajatuksia vaatteista lapsilla.
  Ja lisäisin vielä että mua ei mitenkään haittaa miten muut pukee ja onko merkkiä vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! Tiukkoja ja joustamattomia vaatteita en tajua mäkään! Jotku strechfarkut on sitte eri juttu jo! :)

   Ja samaa mieltä tosta sotkemisesta. Ei voi ymmärtää :D

   Poista
 8. Ulkovaatteissa mie menen luotettavan merkin mukaan eli ulkovaatteet maksaa meillä eniten. Mutta muuten menen sen mukaan mikä mahtuu budjettiin, yleensä H&M, Lindex ja Prisman valikoima ja mikä miellyttää silmää ja näyttää omalta pojan päällä. Välillä on kiva ostaa sit Muumi-vaatteita ja muita kivoja kalliimpia. Muiden lasten vaatteista en sano mitään, kun ei oo sanottavaa, ei kiinnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpö! :D monesti ulkovaatteissa merkki takaa laadun. Tosin niissäkin sitte poikkeuksia!

   Poista
 9. Mistä olet löytänyt Gugguuta halvalla? Sehän on kalliimpi kuin mainitsemasi Papu tai Mainio. Eikä siis mitenkään arvosteluna vaan ihan vain vinkkinä mulle :)

  Meillä myös lapsilla sulassa sovussa merkkejä ja merkittömiä. Hoikalle tytölle ei henkkamaukan colleget sovi, joten hänelle ostan Papua ja Gugguuta, mutta niiden kanssa voi pukea ihan hyvin H&M:n trikoopaidan ja Lidln sukat (niillä on ylivoimainen hinta-laatusuhde!). Pitkäselkäiselle taaperolle sen sijaan Lindexin bodyt ovat parhaita. Esikoinen tykkää Vimman graafisista kuosesita, keskimmäinen taas on ihastunut Mini Rodinin merenmiehiin ja voimamiehiin. Suosin kotimaisuutta ja luomua. Minulle on ihan sama mitä muut lapselleen pukevat, vaikka saatankin katsella ja kysellä jonkun kauniin vaatteen alkuperää toisella lapsella. Tykkään lastenvaatteista ja olen niistä kiinnostunut. Muutamia kavereita ja blogini lukijoita sen sijaan tuntuu häiritsevän minun rahankäyttöni ja olen saanut melkoisen pisteliäitä kommetteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo löytänytkään! Gugguu on tosiaan aika hinnakasta verrattuna vaikka rodiniin! Mut linkkaatko kohdan josta sait ton kuvan niin korjaan sen! :) en tiiä ees voisko gugguuta löytää alella?

   Mutta muuten ollaan kovin samoilla linjoilla! :)

   Poista
  2. Minä löysin viimetalvena gugguun shortsit 13e:lla jostaki pienestä nettikaupasta :)

   Poista
  3. No se oli jo aika hyvä löytö!

   Poista
 10. Satsaan ulkovaatteisiin ja kenkiin (Reima, Ticket, Superfit ym), mutta sisävaatteet on ostettu marketeista esim. Tuttaa, mikä on laadukas merkki tai sitten H&M, Lindex ym. Vaatteen pitää näyttää, mutta myös tuntua lapsen päällä hyvältä. Lapsen täytyy pystyä leikkiä vaatteissaan eikä ne saa olla edessä. Mitään muuta väliä minulla ei ole vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Meilläki valtaosa sisävaatteista lindexiltä ja hmltä! Siellä on niin söpöjä mallistoja! :)

   Poista
 11. Miks et vastaa kommenteihin? Ärsyttää kommentoida mitään kun vastausta ei saa vaikka kommenti sisältäisi kysymyksen sulle. Oon kysynyt monta postausta taaksepäin kysymyksen mihin VIELÄKÄÄN ei ole vastausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan kommentteihin heti kun ehdin. Valitettavasti tällä hetkellä arkemme on sen verran kiireistä etten päivittäin pysty vastaamaan :)
   Tänään aamulla vastasin kaikkiin rästissä olleisiin kommentteihin. Vai onko viestisi ollut jossain vielä vanhemmassa postauksessa? Välillä kommentit saattavat hukkua jos ne tulevat todella vanhaan postaukseen, enkä siksi huomaa niitä :)

   Nopeiten yhteyden saa instagramin tai fbn kautta, niistä viestit tulevat puhelimeen. :)

   Poista
 12. Postaus olisi ihan hyvin voinut olla minun kirjoittamani, niin samanlaiset ajatukset. Meillä käytetään samoja merkkejä kun teilläkin, ja ainoastaan sen takia että vaatteet ovat kivannäköisiä ja kestää. Meillä on yksi lapsi ja jos toinen joskus on tulossa niin olisihan se kiva, että esikoiselta säilyisi vaatteita nuoremmalle. Täytyy kyllä vielä kompata tuota cittarien,prismojen jne. laatua että samoilla linjoilla ollaan siinäkin. Esikoisellemme ostin pari cirafin yökkäri ja niistä lähti värit heti ekassa pesussa ja ei ole sen jälkeen tullut ostettua kyseistä merkkiä vaikka jotkut vaatteet olisi nättejä ollutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla!
   Meillä on kans huonot kokemukset ciraffista. Niissä myös malli on jotenkin vaikee meidän pojille :/

   Poista
 13. Meillä määrää eniten lapsen mielipide. Se mistä äiti tykkää niin ei välttämättä ole pojan mieleen..ja hän tykkää nimenomaan printeistä joten niitä välillä hankitaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kauhulla odotan tota vaihetta! Nyt onneksi poikia ei vaatteet kiinnosta lainkaan! :)

   Poista
 14. Ymmärrän kyllä mitä olet tällä kirjoituksella tarkoittanut ja olen itse aistinut samaa kyräilyä lastenvaatteita koskevissa asioissa. Silti ihmettelen toteamustasi ihmisten putkinäköisyydestä (tai mitä nyt kirjoititkin) sillä minusta olet itse ollut aika ehdoton asioissa ja periaatteissasi. Hyvää kesää 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saat toki ihmetelläkin :)
   Mä itse koen antavani tilaa myös muiden mielipiteille, enkä oikein osaa tuomitatoisten tekemisiä. Kukin tyylillään. Seison kuitenkin rehellisesti omien periaatteideni takana, koska en koe että mun pitäisi joustaa niistä. :)

   Oman mielipiteen voi mun mielestä sanoa mollaamatta muita. Se oli tässäkin se pointti. :)

   Hyvää kesää sinnekin!

   Poista
 15. Meillä käytetään kaikkea sekaisin! :D Meiltä löytyy myös noita printtipaitoja (yleensä mummon ostamia) mutta niitäkin käytetään kun poika niistä tykkää. Niistä tulee hyviä rymyvaatteita kun printtiin tulee halkeama (johon ei kauaa mene kyllä aikaa). Siksi en niitä itse osta kun tosiaan printit menevät rumiksi nopeasti. Meillä Aku on alkanut nyt osoittamaan omaa mieltymystään vaatteissa ja se on mulle ihan ok ja hyväkin. Sitten poika laittaa päälle sen mistä tykkää vaikkei ne nyt ihan mätsäisikään keskenään. :)

  Ja tuo on totta, että tietyn ikäisellä tykkää erilaisista vaatteista. Minäkään en tykkää enää miikkaria käyttää meidän 2 veellä vaikka aiemmin tykkäsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne menee kyllä harmittavan äkkiä! :/

   Ehkä se miikkarivaihe tulee vielä takaisin jossain vaiheessa! :D

   Poista
 16. Juuri näin, kukin tyylillään! Esim. Itsellä ja hyvällä ystävälläni on täysin erilaiset mieltymykset lastenvaatteiden suhteen. Siinä missä ystävä pitää beigen ja ylipäätään ruskean eri sävyistä (:D), itse rakastan yli kaiken Marimekkoa ja värejä. Tämä siis meidän lapsilla, ja noin niin kuin muutenkin. Meiltä löytyy Marimekkoa niin verhoista kodin tekstiileihin, lastenvaatteisiin ja jopa tapeteihin. Kerron tämän nyt silläkin uhalla, että kuulostan hullulta :D En hyvänen aika jaksa ymmärtää, miksi nähdä vaivaa siitä, minkä merkkisiin tai merkittömiin vaatteisiin kukin lapsensa pukee! Meillä pojat 2-v & 1-v, ja etenkin ulkovaatteisiin panostan, niillä kun on seuraava käyttäjä jo odottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin sen pitäisikin mennä! Kiva että teillä sujuu ystävyys vaikka mieltymykset onkin erit! :)

   Ja oo, marimekko ♡

   Oon kyllä kateellinen tosta teidän lasten ikäerosta! Varmasti ihana kun saa kierrätettyä vaatteet seuraavalle!

   Poista
 17. Luin postauksen johon kaiketi viittaat. Kiitos sinulle taas kypsästä lähestymistavasta!

  VastaaPoista
 18. ostan itse pojalle kirpparilta, h&m, lindex ja marketeista vaatteita. mutta saa paljon lahjaksi kalliimpaa merkkejä olevia joita en itse edes raaskisi ostaa. rakastan värejä , raitoja yms. helppoja ja mukavia käyttö vaatteita. olen monesti ihastunut juuri sinun poikiesi vaatteisiin. myös name it ja jotkut miikkarin kuosit on kivoja. poika on saanut myös pikku serkultaan vaatteita.
  ostan itsellenikin lähes kaikki päälli vaateet kirpparilta. muuten ei muiden lapsien vaatetus kiinnosta/häiritse jollei ole kovin rikki tai likaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilta löytyy välillä tosi ihania vaatteita! Voikun ehtisi käydä useammin!

   Kiva kuulla että rykkäät meidän poikien vaatteista, meillä on sitten varmaan aika sama maku! :)

   Poista
 19. Oi raidat on niin meidän tai siis minun mieleeni! :D kaikki voisi olla raitaa! :D
  Mutta joo... meillä kanssa käytetään ihan Hilfigeristä Henkkamaukkaan, ei ole mitään sellaista joita en pukisi! Kunhan näyttävät hyvältä ja on käytännölliset! :)

  Odotusaikana, voisi sanoa että vihasin miikkarin vaatteita, en voinut sietää niitä. Mietein silloin ketä pukee lapsensa tuollaisiin vaatteisiin, ja nyt 7kk pojan äitinä... olen rakastunut niihin :D niin hyvä laatu niissä!

  - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo raidat ♡
   Välillä on vaikea pukea poikia kun sekä paidat että housut on pelkkää raitaa :D

   Mä sanoin odotusaikana samaa, silloin oli joku väritön vaihe :D erityisesti ne kollarit miikkarilta on tosi hyviä! Harmi kun ne baggymallit loppuu 92 kokoon :/

   Poista
 20. Hyvä postaus taas! Olet kyllä mukavan järkevä äiti :) silti toisinaan ihmettelen, miksi puet poijat välillä samalla tavalla :O se on omituista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mun mielestä se ei ole yhtään omituista :D on söpöä kun niillä on mätsäävät asut!

   Poista
 21. Mun blogissa sulle jtn, kurkkaa uusin postaus! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!