torstai 21. toukokuuta 2015

Uudessa lastenhuoneessa

Nyt kurkistetaan meidän uuden kodin lastenhuoneeseen! Huone ei ole mikään iso ja etukäteen jännitin kauheasti sitä, kuinka käy poikien unien kaikkien niiden lelujen keskellä. Pelkäsin onneksi turhaa ja ilmeisesti meiltä löytyy niin rauhalliset nukkujat, ettei lelut ole tuottaneet unelle ongelmia. 

Muodoltaan tuo huone on tosi hankala, ja me mietittiinkin pitkään millainen yhdistelmä Stuvaa sinne laitetaan. Päädyttiin lopulta laittamaan Stuva osittain vaatehuoneen oven eteen, jotta sekin nurkka saadaan hyvin hyötykäyttöön. Sängyt eri laidoilla huonetta kun oli ihan ehdoton, ei Stuvalle lopulta jäänyt edes muuta paikkaa.

Stuva on toiminut meillä ihan loistavasti lelusäilytyksessä. Sen edeltäjä Expeditkin oli ihan loistava, mutta nämä laatikot vetävät vielä enemmän leluja sisäänsä! Kunhan huone jossain vaiheessa kasvaa, olisi tarkoitus hankkia Stuvaan lisäosia, pöytää ja muuta kaapistoa. Nyt pärjätään hyvin tällä, osa hyllytilastakin on vielä tyhjillään!Sänkyinä pojilla on Unipuun jatkopuut ja ne sopivat mielestäni muotoilultaan ihan täydellisesti Stuvaan. Toisen sängyn alla oleva sängynaluslaatikko toimii hyvin lelusäilytyksessä, tosin nyt siellä on vain lisäpeitot. Milloinhan ehtisi tuunata laatikon valmiiksi? Me on todettu sängynlaidat tarpeettomiksi. Niistä tullaan yli joka tapauksessa kuitenkin, joten vaaratilanteiden välttämiseksi lähtee laita pian myös toisesta sängystä.Sänkyjen yläpuolelle sijoitettiin Ikean tauluhyllyt, jotta sinne saataisiin muutamat poikien koriste-esineet talteen. Hyllyjen väliin on tulossa Ikeasta vielä kunnollinen hyllykkö, nyt tuo seinä tuntuu niin tyhjältä. Hyllyjen yläpuolella on Dia Designin ihanat liitutaulut*, jotka kertovat poikien 1v taidoista. Nämä taulut kolahtivat muhun ihan täysin, sopivat mun sisustusmakuun ihan täydellisesti! Kovasti näitä ovat ihastelleet myös monet meidän vieraat.Färg&Formin Moln -tapetti on vaan niin kovin ihana, että mun oli saatava sitä myös tähän huoneeseen, vaikka sitten vain ihan vähän. Skip Hopin seinätarrasta taas tulee kivasti väriä lastenhuoneeseen. Verhoa vielä etsiskelen, mutta matto on onneksi täydellinen. Se on ehkä himpun verran liian iso, mutta eipä niin haittaa. 

Ikean leikkikeittiö on jo reilun puolen vuoden ajan ollut kovalla käytöllä, eikä meillä vielä ole ollut tarvetta korottaa sitä. POjat ylettävät juuri sopivasti keittiön hyllyn päälle, ja keittiön parissa kokkaillaan usein yhdessä pitkiäkin aikoja.Huoneen yhteydessä oleva vaatehuone on oikea pelastus. Se on ehdottomasti must have -listalla tulevaa kotia ajatellen, sillä sinne on niin helppo nostella kaikki ylimääräiset lelut ja tavarat pois silmistä häiritsemästä. Lisäksi vaatesäilytys hoituu helposti.

*nimiliitutaulut saatu

18 kommenttia:

 1. Nuo Unipuun sängyt on kyllä ihanat, heti kiinnittyi silmät niihin! Kivan ja toimivan oloinen huone ja nuo Ikean Stuvathan näyttää tuollain sisustettuna oikeassa huoneessa paljon kivemmilta kuin Ikean katalogissa irrallisina huonekaluina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mä kans tykkään noista sängyistä hirveästi! :)

   Poista
 2. Ihana huone! Niiiin jäin ihastelee.. :) Valoisa ja söpö pikkupoikie huone :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen huone pojilla :)

  Onko mistä tuo matto ja my stuff -pussi?

  - M*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M! :)
   Matto on Askosta ja my stuff-pussi on H&M Homesta melkein pari vuotta sitten tilattu!

   Poista
 4. Ihana ihana ihana <3 upeat nuo liitutaulut!

  VastaaPoista
 5. Oi kun on ihanan näköinen huone! Nuo mu-va raitaiset yksityiskohdat kolahtaa. Mistä tuo teidän matto on hankittu? Me muutettiin myös kuukausi sitten ja lapset saivat yhteisen huoneen, miulla on ollut haastetta saada kiva yhteinen huone tytölle että pojalle. Vuokralla kun ollaan niin seiniin ei kauheasti viitsisi mitään kiinnittää ja huone tuntuu tosi kolkolta vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia!
   Matto on Askosta, se on ollut tosi kiva lastenhuoneessa! Musta ja keltainen varmasti toimisi teilläkin! :)

   Poista
 6. Tosi kiva huone :) noi nimitaulut on superhienot :)

  VastaaPoista
 7. tosi kiva huone! ihanan valoisalta näyttää:) mäkin tahdon vaatehuoneen... tai kai meillä olis, mutta se on lähinnä romuhuone :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Salla! Joo, vaatehuoneeseen tulee tungettua kaikkea! :D Mäkin siivoan sen melkein viikottain ja kuskaan turhat tavarat pois! :D

   Poista
 8. Kivalta näyttää poikien nykyinen huone. Tuo pilvikuosi on ihanaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!