maanantai 27. huhtikuuta 2015

Lastenvaatehaaveilua syksyyn ! Sis. alevinkki !

Babyshopissa* on nyt alet käynnissä ja paljon merkkivaatteita ihan pilkkahinnoilla! Monet Molo kidsin vaatteet esimerkiksi jopa 30% alella*
Kesään välikausivaatteet on vasta saatu kunnolla kerättyä kasaan, ja mä käännän katseeni jo syksyyn. No, niinkuin pidempään seuranneet tietävät, mun mielestä on ihana hankkia lastenvaatteet ajoissa, jotta vältytään niiltä paniikkiostoksilta! Kesävaatteet pojillekin on olleet kasassa jo hetken, eikä enää puutu kuin uimahousut kummallekin!

Kevään ulkovaatteita voi katsoa tästä postauksesta. Siellä harmittelin, kuinka kaksi meillä niin loistavaksi koettua haalaria eivät palvele meitä enää syksyllä vaan niiden tilalle pitäisi hankkia uudet. Kuorihaalarit löytyivätkin onnekseni vielä seuraavassa koossa Lindexiltä, joten kurakelien vaatetus onkin kunnossa! Nuo haalarit esittelen blogissa varmasti kesän aikana! Olen aina kokenut, että lapsi tarvitsee ainakin sen kaksi settiä ulkoiluun, sillä kelit vaihtelevat niin kovasti, että hieman erityyliset asut palvelevat kaikkein parhaiten! Syksykaudelle päädyin hankkimaan Babyshopista* pojille haalarien lisäksi yhden takki-housuyhdistelmän. Aiempina vuosina meillä on ollut takeissa käytössä softshelliä ja se on ollut tosi toimiva! Nyt kuitenkin ihastuin tuohon Molon Hopla takkiin* joten niissä pojat ulkoilevat ensi syksynä! Eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta tuon räikeän värityksen vuoksi!Vesipilari tuossa takissa on omaan korvaan harmittavan vähän, joten taidetaan hankkia housut sitten paremmilla lukemilla. Molon Haven housut* sopisivat takkeihin ihan huippuhyvin, mutta kaipailisin niihin kuitenkin henkseleitä. Tilasin kuitenkin housutkin testiin, josko ne pysyisi jalassa riittävän hyvin!

Värinsä takia tuo takki on aivan ihana, siihen kun saa nätisti yhdistettyä melkein minkä väriset asusteet vaan! Keltaiset Crocsin kumpparit* meiltä jo löytyykin ja ne toivottavasti menevät vielä syksylläkin. Pipoiksi tilasin Babyshopista* nämä pitkään haaveilemani Mini Rodinin trikoopipot*. Tuskin kuitenkaan tulee ulkoilussa käytettyä, mutta kauppa- ja kaupunkipipona nuo ainakin toimivat varmasti! Siistimpinä takkeinahan meillä on nämä Reiman suloiset Tuike takit*.Nyt voin taas hetkeksi hengähtää, pojilla on nimittäin talvellekin haalari* jo hankittuna! Jospa nämä Molon vaatteet menisi vielä seuraavana keväänä, jolloin pitäisi miettiä vasta seuraavan kerran lasten ulkovaatehankintoja! Aikainen lintu madon nappaa, ja miten se nyt meni?

Laitan muuten nuo poikien vanhat haalarit piakkoin myyntiin, löytyykö täältä kiinnostuneita ostajia vihreille PoPin fleecevuorihaalareille ja turkooseille Lindexin Rainweareille?

Sponsoroitu
*sisältää mainoslinkin

13 kommenttia:

 1. Meillä oli talvella molokidsin haalari ja oli kyllä ihan huippu hyvä! Loistava vedenkesto, tosi hyvä malli meidän hoikalle lapselle ja ruskeassa värissä ei näkynyt lika. Käytönjälkiä ei jäänyt juuri lainkaan ja pesinkin haalarin vasta kauden päätteeksi, kun aiemmin riitti vaan pyyhkäisy/suihkutus. Turkoosi ois aivan ihana, mutta itse ostan ulkovaatteet aina sellaisessa värissä missä ei näy lika koska en raski pestä ulkovaatteita usein :) meille tulee ehdottomasti myös ensi talveksi molokidsin haalari. Harmi vain että molon vk-vaatteissa vesipilari ei ole yhtäkorkea kuin talvivaatteissa :/ tuo rainbow takki ois aivan ihana kun raskis vaan ostaa. Pojalle ostettiin täksi kevääksi name itin softshell haalari, muuten oon tykänny ihan hirveesti, on tosi kivan kapea malli hoikalle mutta niska-haara mitta on niin nafti että ei taideta toista ostaa. Lisäksi meillä on kans takki&housut sekä yks varahaalari ticketiltä. Housut on popin ja ostin ne 10e kirpparilta ja takki name itin softshell turkoosi joka seki kirpparilta 5e. Joten ei kallis sijoitus :) On ne lastenvaatteet vaan ihania, aina kun ehtii ulkovaatteet ostaa kiin löytää uosku toisen ihanuuden ja tulee kauhea valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
 2. Popin haalari kiinnostaa! :) ja myös se rainwear :) riippuu vähän tietty koosta... meilläkin ensi talven haalarit jo odottelee kaapissa, syksyllä menee toivottavasti osa tämän kevään vaatteista :)

  VastaaPoista
 3. Pari kuukautta sitten juuri ihastelin poikien haalareita, kun niistä kirjoittelit, joten täällä olisi ainakin yksi kiinnostunut ostaja! -Heidi

  VastaaPoista
 4. Hei, osaatko sanoa mihin kokoon asti tuota Molo pyxis haalaria valmistetaan? Tarvitsisin tytölle 104 koossa, pitääköhän siirtyä jo Molo polariin!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Mua voisi haalarit kiinnostaa. Sanotko vielä niitten koot? :) ja minkälaista hintaa olit ajatellut?
  Terveisin Maija

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Oliko haalarit 92 cm mutta ilmeisesti pienenkokoisia kuitenkin?
  Meillä olisi yksi poitsu joka syksyllä on sen 1v4kk, olisikohan koko passeli?
  Minkälaista hintaa niille ajattelit? :)

  T: MK

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaa yksi kpl kumpaakin haalaria! :D

  VastaaPoista
 8. Todellaki aikainen lintu madon nappaa! :D Itselläkin on varastoja ainakin vuodeksi :)

  VastaaPoista
 9. Mä oon tosi pettynyt molon haalariin, sitä on nyt kuukausi käytetty päiväkodissa-lahkeissa on saumateippien jäljet näkyvillä, ei sentään vielä reri'illä. Luulisi laadun olevan parempaa kun hintakin on yli 100e..

  VastaaPoista
 10. Toinen poppi kiinnostaa ja varmasti ostan jos hinta ok! Minkä pituisia pojat olivat noita käyttäessään?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!