tiistai 21. huhtikuuta 2015

Hääkuntoon vko. 3/12

 Paino: -800g 
(kokonaispudotus: -1,2 kg)
Vyötärö: -2cm
Napa: -1cm
Lantio: -1cm

Viime viikon maanantaina jätin välistä koko punnitsemis- ja mittaamisrumban. Enimmäkseen siksi, ettei ollut hajuakaan minkä laatikon pohjalla mittanauha ja vaaka olivat. Muuttostressin kourissa ei edes kiinnostanut miettiä kuinka lähellä/kaukana siitä omasta unelmakropasta onkaan. Varsinkaan, kun asunnonsiivouspäivän päätteeksi rakas mieheni tilasi superkevyet pizzat lähipizzariasta. (Niin ja haettiinhan me hesen autokaistalta ne hampparitkin..)

Muutenkin koko viime viikko meni paitsi syömisten myös liikkumisten suhteen ihan persedellä puuhun. Illalla saatoin havahtua eläneeni koko päivän kahvilla ja parilla banaanilla ja ainoa urheilusuoritus oli laatikoiden kantaminen huoneesta toiseen. En nyt siis valita tai puolustele itseäni mitenkään, vihjaan vaan, että ei ehkä kannata aloittaa kovin tiukkaa kuntokuuria keskellä muuttoa :D

Kolme viikkoa on nyt kulunut siitä, kun päätin että jatkuva herkuttelu saa riittää. Olen todella iloinen siitä, ettei siinäkään vaiheessa vyötäröllä ollut kovin paljon ylimääräistä, sillä muuten lähestyvät häät saattaisivat aiheuttaa vielä enemmän harmaita hiuksia.. En mä nyt vieläkään ole kropaltani ihan sitä mitä toivoisin, mutta napostelu- ja sokerikoukku on ainakin taltutettu!

Nyt kun voi muuton sanoa olevan takana, voi taas toisella mielenkiinnolla suunnata katseen kohti sitä hääkuntoa. Ja siis ylipäätään sitä parempaa vointia. Onhan nämä parit ylimääräiset kilot pyörineet kuitenkin vyötäröllä jo raskaudesta asti! Mä toivon, että ensi maanantaina voin tulla kertomaan, kuinka liikuntatavoite täyttyi menneellä viikolla.

Sentit ja kilot olikin jo tuolla ylhäällä, mutta koska kaikkia (minua ainakin) aina näissä postauksissa kiinnostaa ne ennen-jälkeenkuvat, laitan ne nyt tähän loppuun. Jospa tämä nyt ainakin itseä motivoisi yrittämään vähän enemmän. Olisipa huippua, laittaa silminnähden timmimmät kuvat tähän kymmenen viikon päästä!

Tässäpä teille pullataikinamahaa ja jenkkakahvaa oikein lähikuvissa! :D
7 kommenttia:

 1. Olet upea näinkin <3 mutta tsemppiä kuitenkin tulevaan, pysy tiukkana niin pääset tavoitteisiin! :*

  VastaaPoista
 2. Wau hyvältä näyttää!! Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 3. Hurjan litteä vatsa sulla kaksosten jälkeen :)
  Tsemmpiä treeneihin! Hiljaa hyvä tulee

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Täällä sama meininki ja motivaatio ei oo ihan huipussaan, puuh. Ehkä se tästä :) Ainakin se on positiivista, etä hääpuku mahtuu päälle vaikka näin :D

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! :) Itselläni katosi kaikki raskauskilot imetyksen myötä. Odotan innolla että pääsen kunnolla tekemään vatsalihaksia niin saan vatsaa tiukemmaksi kesää varten. Juoksulenkeille pääsyäkin täällä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Meidän vauvan syntymästä siis huomenna tasan kuukausi :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin Lahteen! :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä projektiin! Olet kaunis, muuta oma hyvä olo menee kaiken edelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!