sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Raitaa ja muumeja leikkihuoneeseen

Ei liene jäänyt kenellekään epäselväksi, että rakastan raitaa? Erityisesti mustavalkoinen raita on lähellä sydäntä, joten nämä leikkihuoneen uudet säilytysratkaisut ovat erityisen mieleisiä!


Tuo "pyykkikori" on ihan valtavan iso, ja suunnittelinkin laittavani kaikki poikien legot siihen, kunhan ne eivät enää mahdu expeditin laatikoihin. Expeditiinkin laitettiin yksi kankainen säilytyskori, joka kätkee nyt sisäänsä Little People -ukot ja eläimet.

Molemmat korit on hankittu Clas Ohlsonista todella huokeaan hintaan. Ilmeisesti sieltäkin voi tehdä aina välillä mahtavia sisustuslöytöjä! 

Tuosta sohvalsta haluaisin kyllä jo eroon.. Sille kun ei ole oikein käyttöä ja se vie leikkihuoneesta aika ison leikkitilan..


Viime vuoden meidän keittiön seinällä oli Tove 100v -kalenteri, jonka sivuilla oli toinen toistaan ihanampia mustavalkoisia muumikuvia. Kalenteri jäi talteen, vaikka vuosi jo vaihtuikin ja yhden niistä kuvista laitoin kehyksiin ja poikien leikkihuoneeseen. Siellä se nyt hyllyllä on muiden kehysten seurana.
Samalla kun leikkihuone sai uutta ilmettä, lähti laatikoista monen monta lelua pois. Tykkään siitä, että leikkihuoneen saa tarvittaessa nopeasti siistiksi ja lelut enimmäkseen pois näkyvistä. Expedit on siihen oiva ratkaisu, laatikot kun vetävät tavaraa ihan hirveästi! Kaiken lisäksi lelut ovat niin kätevästi taaperoiden ulottuvissa, ettei tarvitse pelätä korkealta tippuvia tavaroita. Kaiken lisäksi, tällaista kontrollifriikkiä miellyttää ihan hirveästi, että kaikilla leluilla on oma paikkansa ja ne voi iltaisin lajitella takaisin omiin laatikoihinsa.


18 kommenttia:

 1. :) Tykkään kans tuommosista laatikoistq, meillä on tosin kodinykkösen laatikoita. Ja kiva kun leluille on paikat (dublot kahdessa violetissa, junaradan osat kahdessa valkoisessa, toisessa sinisessä astiat ja ruoat, toisessa siivousvälineet ja nukenhoitotavarat, toisessa vihreässä autot, rekat, yraktorit ja toisessa työkalut ja lääkärisetti). ja silti jää vielä ylimäärästä lelua jolle pitänyt keksiä paikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, helpompi pitää järjestys kun kaikelle on omat paikkansa! :)

   Poista
 2. Meilläkin löytyy Expedit (4-lokeroinen) olohuoneesta ja sinne kätkeytyy sisään Tyypin ja Neidin lelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Expedit on niin kätevä. Taitaa löytyä vähän joka kodista? :D

   Poista
 3. Ihania kuvia,houkuttelee leikkimään ;) löysin tänne Sisustus unelmia blogin kautta ja lukijaksi jäin ❤️

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä! Just samaa tyyliä kuin meidän pojan huone. H&M:ltä olen itse tilannut noita mustavalkoraidallisia säilytys"koreja". Noita pilvibokseja löytyy meiltä harmaana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kans ajattelin yhden tollaisen vielä tilata just H&Mltä! :) Pilvet on ihania!

   Poista
 5. Oonkin ettiny pojalle ton tyyppistä isoa säilytysratkasua! Kiitos vinkistä :) ihanan näkönen huone teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä hylly on kyllä ihan huippu lastenhuoneeseen! :)

   Poista
 6. Kiitti raitavinkistä! Ohlsonilta tekee välillä tosi kivoja löytöjä :) Ihana leikkihuone pojilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Sieltä tosiaan tekee välillä löytöjä. Pitäisi käydä useammin! :D Mäkin nappasin tämän vinkin Paulalta ;)

   Poista
 7. Hei! Pakko kysyä tuosta sohvasta, onko se vuodesohva ja mistä ostettu? :) Ja jos haluat siitä eroon, niin millä hintaa vaihtaisi kotia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Se on Ikean sohva ja levitettävissä vierassängyksi 120*180 about. 200e oltiin suunniteltu, mutta myös tarjouksia otetaan vastaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!