keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ketä designerii sul on?

Tässä sisustuskuumeisena olen haalinut jatkuvalla syötöllä uusia ihania sisustusblogeja lukulistalleni ja uusia sisustuskauppoja instgram-listalleni!

Hassua on ollut huomata, kuinka samat tuotteet, koriste-esineet, kalusteet ja astiat toistuvat blogista toiseen.

Pikaisella selauksella varsinkin nämä tuotteet löytyivät useassa eri blogissa. Huvittavintahan tässä on, että suurin osa näistä on myös mun HALUANHALUANHALUAN! -listalla. Melkoisia markkinavaikuttajia siis nuo blogit ;) Vai olenko mä vaan niin massan mukana menijä? :D Tai ehkä kaikilla suomalaisilla on vaan taustalla se yksi ja sama maku. Onhan suomi-design kuitenkin hurjan kaunista!

Uppoaako mikään näistä suosikeista teihin?





Mä kelpuuttaisin nämä ihan kaikki meille! Ainakin siihen haaveilemaani omakotitaloon! ♡

Mikä on sinun suosikkisi?

13 kommenttia:

  1. Ulkonäöllisesti kyllä kelpuuttaisin kaikki(tai tuo string hylly on vähän siinä ja siinä onks se kovin kiva.. ) että jos lahjaksi saisin nii olisin onnellinen, muta kun tiedän tai ainakin arvaan että nuilla sitä hintaa on monikertaisesti siihen nähden mitä normaalistihuonekaluista tai sisustusjutuista maksan nii ei ne kauheesti innosta..Toki laadusta olen valmis maksamaan mutta tän hetkinen rahatilanne ei sitä salli mutta jos sitä joskus kunnon palkkasen työn saa nii mikä ettei näistä jotain tulis ostettuakin..

    VastaaPoista
  2. Mun top kolme on ehottomasti string, block ja lokki! MUST HAVE!

    VastaaPoista
  3. Noissa sisustusjutuissa minusta on kaikista hauskinta löytää edullisesti, jopa törkeän halvalla, jotain todella kivaa mikä sopii omaan makuun. Designereista niin väliä. En osta mitään siksi että sen on suunnitellut joku tietty tai että se on design-klassikko - yleensä se on sen merkki että ei ole minun tuotteeni. Ihan siitä periaatteestakin kun itse olen sisustusalalla, niin en halua niitä samoja mitä joka ikisellä ihmisellä Suomessa on. Vielä yhdistettynä samoihin toisiin design-esineisiin.
    Minulla on kyllä Yki Nummen valaisin, Alvar Aallon valaisin ja maljakko ja suomalaista designia jonka saa kaappiin piiloon, mutta mitään näistä en ole itse valinnut kaupasta, vaan olen saanut ne lahjana. Lisäksi niitä ei ole yhdistetty vain suomalaisiin tai pohjoismaisiin design-esineisiin. En haluaisi asua design-museossa. Loppuen lopuksi on aivan sama onko kiva sisustusesineeni Artekin, Marimekon, Ikean vai Tarjoustalon valikoimista, kunhan minä pidän siitä ja se sopii sisustukseni tyyliin.

    Ja tottakai jos oma tyyli on sitä perinteistä pohjoismaista niin mikä jottei. Itselle ei vaan juurikaan uppoa.

    VastaaPoista
  4. Mä pohdiskelin juuri viime viikolla samaa asiaa, koska olen haaveillut monta vuotta vitran rar-keinusta.. Ja tämä keinu näkyy monissa blogeissa, silti haluan sen itselle:) en halua keinua siksi että " kaikilla on semmoinen" vaan oikeasti se on vain niin i h a n a <3

    Ihania pomintoja kollaaseissa:)

    VastaaPoista
  5. Toi block-valaisin on aivan ihana! sit oon kuolannu kans tota yöpöytää vai mikä toi tollanen läpinäkyvä oli, en muista merkkiä :)
    ja alimman kollaasin noi purkit, en tiiä oks ne jotain leipälaatikoita, mut näyttää kivalta ainaki :D!

    VastaaPoista
  6. Aah, ihania kaikki! Rakastan kauniita sisustusjuttuja! Tuo alimman kuvan ufo valaisin oli muutama kuukausi sitten -60% kodinanttilassa ja kotiutui silloin meille :)

    VastaaPoista
  7. Oonkohan mä jotenki outo, kun mun mielestä suurin osa näistäkin on rumia? :D Vai onko mulla vaan niin erilainen sisustustyyli.. Varmasti jonkun kotona nää näyttää kivalle, mut ite en ottais :D Mä en ees raaskis maksaa näistä monia satoja euroja, kun halvemmalla saa mun mielestä kauniimpia. Mut tää on vaan mun mielipide, sitähän sää kysyit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ollenkaan! Mun mielestä suurin osa designjutuista on rumia :D Näissä kaikissa vaan on sitä jotain joka uppoaa muhun! :D

      Sitähän mä kysyin ;) Eikä mun mielestä siinä nyt ainakaan ole järkeä, että maksaa jostain rumasta tuotteesta pari sataa vaan sen merkin takia, jos ei edes tykkää siitä! Ikeakin ajaa saman asian! :D p.s rakastan myös Ikeaa! ;D

      Poista
  8. Mä kelpuuttaisin meille ainakin string hyllyt ja Eero Aarnion puppyn lastenhuoneiseen! Marimekosta tykkään kanssa. Sullakin on hyvä maku ;)
    Oon itse ihastunut ihan hulluna Ferm Livingin pikkuisiin sisustus juttuihin, joita on melkein pakko hankkia meidän uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  9. Oi Aalto! Rakastan Aaltovaasia yli kaiken ja omasta kaapistakin se löytyy. Noista rahipallukoista tykkään myös, meinasin varioida ne omaan kotin istuintyynyiksi lapsille. :) Lokkivalaisin on kaunis, mutta jotenkin ehkä kärsinyt kun kopiot ovat valloittaneet.. Mutta toisaalta eiköhän joka designia löydy "halpisversiona". Design valaisimet ovat arvonsa pitäviä, jos ovat sitä oikeaa designia joten kannattaa sijoittaa :) Meiltä Löytyy Artekin Juha Leiviskän valaisin ja on ihana edelleen :)

    VastaaPoista
  10. Osuu ja uppoaa mun makuun :) Taidan napata omaan kollaasiini tulevan talon sisustusta miettiessä, onneksi osa on jo meille kotiutunutkin, viimeisimpänä uuttaa kotia odottelemaan tuo Norm -valaisin alesta. Sulla on kiva maku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, niin sullakin! ;) Näitä on hyvä hankkia pikkuhiljaa, niin sinne uuteen taloon saa sitten kaikki ihan tiptop! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!