tiistai 8. heinäkuuta 2014

KESÄLOMA: Koiramäki ja Särkänniemi

 Tiistaipäivää vietettiin Särkänniemen huvipuistossa, sekä KOiramäessä.
Huvipuistoon meidän pojat olivat vähän liian pieniä vielä. Varsinkin Angry Birds-leikkipuistossa meno oli niin vaihdikasta, ettei noita pieniä uskaltanut päästää sinne taapertamaan. Näkemistä oli kuitenkin pojille hirveästi ja ihmeissään he kurkkivat huvipuiston menoa.

KOiramäki oli koko meidän perheen suosikki! Itse luin Mauri Kunnaksen KOiramäki kirjoja plajon lapsena, ja kummasti niiden tarinat palautuivat mieliin puistossa. Puisto oli tehty kirjojen mukaisesti ja sieltä löytyi paljon erilaisia eläimiä, joita pojat innoissaan katseli. Muistoksi ostettiin kolme kirjaa sisältävä KOiramäki-teos, jota sitten voidaan kotona lukea!
Ilma KOiramäki käynnille oli juuri sopiva. Oli riittävän viileä, jotta eläimet olivat ulkona, muttei liian kylmä oleilla pitkiä aikoja ulkona. 
Koiramäessäkin tekemistä oli lapsille vaikka kuinka! Kummitustalo olisi houkuttanut äitiä ja isiäkin, mutta jospa sitten vasta vuoden päästä, kun pojatkin ymmärtävät siitä jotain! 
Napsittiin välipalaa puistossa ja katsottiin teatteriesitystä.
Pojat olivat NIIIIIN innoissaan eläimistä! Pakko meidän on tehdä kesän aikana vielä reissu johonkin eläintarhaan tai -puistoon!

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus =))) ja hyväntuulisia kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voiku pojat ovat näyttäneet nauttivan!! :) Ihanaa! Kuulostaa kyllä hyvälle paikalle, pitää pitää mielessä.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin tarkoitus tehdä pikkureissu tuonne vielä tänä kesänä! Lienee siis sopiva paikka myös 10kk ikäiselle? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!