maanantai 7. heinäkuuta 2014

KESÄLOMA: Holiday Club Tampereen kylpylä

Yhteistyössä Holiday Club.
Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy mitenkään. 

Meidän perhe lomaili viime viikon, joten nyt on aika listata blogiin vähän siitä mitä me lomalla tehtiin. Ilmat ei hirveästi suosineet, mutta eipä se haitannut. Loma kuin loma!

Viime viikon tiistai vietettiin Särkänniemen elämyspuistossa, Mauri Kunnaksen Koiramäessä, sekä huvipuiston puolelle. Siitä postausta sitten huomenna!

Yöksi suunnattiin lahden toiselle puolelle, Holiday Clubin kylpylähotelliin. Me on monesti hotellia valitessa suosittu Holiday Clubin hotelleja niiden lapsi- ja perheystävällisyyden vuoksi! Hotelleja löytyy ympäri Suomea, ne ovat kohtuuhintaisia, eikä vielä koskaan olla jouduttu pettymään tasoon tai laatuun. Ei tälläkään kertaa. 



Holiday Club Tamperetta kutsutaan myös Lapinniemen kylpyläksi. Rakennus, jossa kylpylähotelli sijaitsee, on rakennettu jo 1800-luvulla ja ennen kylpylää siinä sijaitsi puuvillakehräämö! Historia näkyy edelleen rakennuksessa, vaikka sitä onkin kovasti modernisoitu ja ympärille rakennettu paljon uudisrakennuksia. Näkymät hotellin huoneista ovat upeat! Ne avautuvat suoraan Näsijärvelle ja meidän kahdeksannen kerroksen huoneen parvekkeelta näkymät olivat huikeat. Vanha rakennus on ehdottomasti upeannäköinen, mutta pieniä ongelmia se tuottaa leveille tuplavaunuille. Ovissa mahduttiin juuri ja juuri ja muutenkin liikkuminen vaati pientä suunnittelua. Hyvin kuitenkin selvittiin ja joka päikkaan me meidän vaunuilla kuitenkin mahduttiin!

Sisäänkirjautumisen ja kevyen välipalan jälkeen me suunnattiin vielä kaupungille shoppailemaan, sekä syömään kaveripariskunnan kanssa Lielahteen. Hotellistakin olisi löytynyt parikin vaihtoehtoa illalliselle, ja sinne jäämisen helppous kyllä houkutti kahden päivän touhuista väsähtäneen pikkupojan huutaessa väsymystään. Valittu ravintola osoittautui kuitenkin tosi hyväksi, ja pojatkin rauhoittuivat, kun saivat vähän safkaa eteensä!


Takaisin tullessa, pojat sammuivat autoon! Me haettiin vielä kaupasta herkkuja illaksi ja palattiin sitten hotellihuoneeseen. Meidän käytössä oli yhden makuuhuoneen saunallinen family suite keittiösaarekkeella. Oli aika luksusta laittaa lapset makuuhuoneeseen omiin matkasänkyihinsä nukkumaan, pistää sauna lämpiämään ja mennä parvekkeelle katsomaan auringonlaskua! Saatiin me sitten kuitenkin sitä parisuhdelaatuaikaakin, vaikkei lapsenvahteja tällä kertaa ollutkaan mukana. Me saunottiin Henkan kanssa kahdestaan, istuttiin pitkään iltaan parvekkeella kylpytakeissa ja tohveleissa, syöden mansikoita ja siemaillen Happy Joea. Ah, kesä!! Eikä avattukaan telkkaria tai vilkaistukaan jalkapalloa! 

Aamulla pojat olikin tuttuun tapaan kuudelta hereillä. Torkuttiin vielä hetki koko porukalla sängyssä ja alettiin sitten valmistautua aamiaiselle.
Mä rakastan hotelliaamiaisia! 
On niin ihanaa kerätä vaan lautaselle kaikkia ihania herkkuja, juoda kahvi kuumana rauhassa, jättää likaiset astiat pöytään ja jatkaa matkaa. Valmiiseen pöytään meno on vaan niin mahtavaa.
Pojatkin saivat nauttia vähän spesiaalimman aamiaisen. Nakkeja, leipää, raejuustoa, ohukaisia ja muroja. Puuroa maisteltiin vielä lopuksi. Kasperin herkkuja olivat selvästi nakit! Poika olisi napsinut niitä vaikka kuinka monta! Rasmukselle taas maistui paremmin murot ja leipä. Aamiaisella olisi ollut tarjolla myös mustaamakkaraa ja puolukkahilloa, mutta kukaan meistä ei uskaltanut maistaa! Jospa sitten ensi kerralla.. :D
Aamiaisen kruunasi ehdottomasti vohvelit!


Aamiaisen jälkeen lähdettiin huoneeseen vaihtamaan uikkarit ja kylpytakit päälle. Lapsetkin oli muistettu hotellin toimesta ja poikia odotti huoneess aomat minikylpytakit ja tohvelit! Tohvelit oli vielä ihan liian isot meidän mineille, mutta kylpytakit toimivat hyvin. Pienet pojat hautautuivat niihin, mutta eipä se haitannut. Ainakin oli lämmin!

Kylpylässä oli aamulla tosi rauhallista. Meidän lisäksi vain ihan muutama uimari oli tullut aamu-uinnille. Kylpylästä löytyi suuri lastenallas, johon mekin suunnattiin. POjat oli ihan innoissaan vedestä! Tällä kertaa kumpaakaan ei pelottanut ja varsinkin Rasmus oli innoissaan kaikista leluista ja kuplista! Porealtaassa pojat eivät olisi millään malttaneet olla paikallaan, vaan halusivat lastenaltaaseen touhuamaan. Pikkulapsille kylpylä onkin just hyvä. Koska liukumäki yms. isompien lasten kaipaamat härvelit puuttuu, ei kylpylä ehkä ole niin kouluikäisten mieleen. Aikuisille ja pikkulapsille kuitenkin juuri hyvä. Kylpylässä on terapia-allaskin, johon me ei tällä kertaa menty. 

Kun pojat oli väsytetty kylpylän puolella, lähti Henkka laittamaan heitä päiväunille. Mulle oli luvassa vähän hemmottelua Harmony Span puolella. Sain valita mieleiseni hoidon listalta ja keskittyä ihan vaan rentoutumaan ja rauhottumaan. Valitsin Aromahieronnan ja olipa muuten ihanaa! Oon aina vähän pelännyt mennä hierontaan, jos se sitten vaikka sattuukin. Aromahieronta oli sopivan kevyttä, mutta silti tehokasta. Alkuun sain valita neljästä eri eteerisestä öljystä mieleiseni, jolla sitten hieronta toteutettiin. Mun valintani oli rentouttava, sillä sitähän mä tarvitsin. Kaksi TOOOSI vilkasta lasta ja näyttöpäätetyö, joten rentoutus tuli juuri sopivaan saumaan! Koko kroppa käytiin hieromalla läpi, edestä ja takaa. Samalla hoitohuoneessa soi rauhallinen panhuilumusiikki. Huoh, olin ihan jossain kolmannessa taivaassa, kun hieroja 75minuutin päästä kehoitti pikkuhiljaa availemaan silmiä ja siirtymään rentoutushuoneeseen nauttimaan makuvettä ja kuivahedelmiä. Siellä sitten hetken rauhoituin ja kasasin itseni taas hereille! 

"Lempeä ja rentouttava hieronta vaikuttavilla hoitoöljyillä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Hoitovaikutus määrittyy käytettävän hoitoöljyn mukaan ja se  valitaan asiakkaan  toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään Ulla-Maija Gracen metodin mukaisia hoitomenetelmiä ja -tuotteita. " Holiday Club Tampereen Harmony Span sivuilta löytyvä esittely aromahieronnasta.

Kroppaansa ei varmaan mitenkään paremmin voisi rentouttaa ennen kiireistä työviikkoa ja edessä odottavaa pitkää kotimatkaa?

Palasin hoidosta huoneeseen, jossa Henkka ja pojat odottelikin. Henkka oli käynyt varaamassa meille pizzat alakerran Pizza Classicista, johon sitten mentiin syömään uloskirjautumisen jälkeen. Kylmä vesi ja kinkku-ananas-aura -pizza maistui niin hyvältä hieronnan jälkeen! Pojatkin maistelivat ensimmäistä kertaa ravintolapizzaa, ja hyvin tuntui maistuvan. Meillä taitaa olla pieniä pizzakulinaristeja! ;)

Sitten olikin meidän aika pakata tavarat kasaan ja jatkaa matkaa! 
Koukattiin vielä Koskikeskuksen kautta kurkistamassa urheiluliikkeiden aletarjontaa, jonka jälkeen käännettiin auton nokka kohti Joensuuta ja kotia!

Meidän edellisestä kylpylälomasta voi lukea täältä! Ja täältä.

14 kommenttia:

  1. Toi lapinniemi on kyllä aivan upee! Me ollaan ehkä menossa just tällä viikolla samaseen paikkaan, kun miehen täti asuu sielä kylpylässä. Toivon niin, että päästäis kans tonne ite kylpylään, näyttää niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä en ollut koskaan ennen käynyt! Pitää ehdottomasti mennä toistekin!

      Poista
  2. Mitä tuo Happy Joe lienee?

    VastaaPoista
  3. Voi käääk, kuin isoilta pojat jo näyttää! <3

    VastaaPoista
  4. Ei liity muuten aiheeseen millään tapaan, mutta olitteko pari viikkoa sitten porvoon rekkamessuilla? :D

    VastaaPoista
  5. Tästä postauksesta ei tullut kunnolla esille niin kysynpä vielä että saitteko siis hotelliyön + hoidon lahjoituksena blogin kautta...?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelliyöstä meillä oli sopimushinta ja hoito sekä kylpylä sisältyivät siihen :)

      Poista
  6. Oi joi! Tuollainen majoitus on niin lukususta ja tarpeellista lapsiperheille! Vau! Ja mitkä näkymät! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!