perjantai 18. heinäkuuta 2014

Asuntomessuilla Jyväskylässä: Lastenhuoneita!

Tällä viikolla tehtiin päiväreissu Jyväskylään, Asuntomessuille! 
Aiemmin on käyty Kuopion ja Tampereen asuntomessuilla, sekä Mäntyharjun loma-asuntomessuilla ja varsinkin mä olen viihtynyt tosi hyvin!
Messuilla on ihana fiilistellä ja suunnitella tulevaa omaa omakotitaloa! Useimmiten Henkka fiilistelee mukana, tai sitten se vaan huokailee vieressä. "Joko mennään?"

Jyväskylässä kiinnitettiin huomiota erityisesti lastenhuoneisiin, sekä talojen pohjaratkaisuihin. Mä löysin monta talosuosikkia, Henkka leffahuone- ja saunasuosikkeja. Eli jokaiselle jotakin ;)

Kurkistetaan tässä postauksessa lastenhuoneisiin ja myöhemmissä sitten muihin ihanuuksiin!


 Toi kaivuri! Vähänkö on makee? Ja boboo <3. Myös toi sänky oli mun mielestä tosi kiva.


Keltainen vauvanhuone. Miten syötävän suloinen toi pinnis onkaan? Entäs toi keinutuoli?

Toi tapetti! Ihana! Jos meillä on joskus tyttö, tulee hänen huoneeseensa toi tapetti!


Mun jätkät <3 Mitäs tykkäätte meidän uusista vaunuverhoista? Postausta niistäkin tulossa piakkoin!

Näitä päiväpeittoja oli messuilla vähän jokatoisessa talossa. Mutta ihan ehdoton must meille, kunhan pojille tulee normisängyt! Sänky pedataan vetämällä päällyskangas vetoketjulla kiinni! Miten kätevää!! Kurkkaa täältä! 


Tässä huoneessa värit upposi muhun täysin! Oon ajatellut seuraavaan poikien huoneeseen vihreää ja limeä! Siis sitten kun leikkihuone ei ole enää tarpeellinen! Toi auto!! Joulupukin toivelistalle...

Nämä värit oli ihanat! Pinkkiä, liilaa, mustaa ja valkoista. Lovelovelove! Toi kerrossänky voisi olla pojille kiva parin vuoden päästä!

Tämä huone valloitti mut täysin kaappitilallaan ja tilaratkaisuilla! Samassa tilassa oli nukkumapuoli ja leikkipuoli. Ja ihan valtavasti kaappitilaa!

 Noi sängyt! Ne oli niin mielettömän söpöt! Ei yhtään liian massiiviset vaan just sopivat pikkunukkujille! Askon lastensängyt nousi siis vahvaksi ehdokkaaksi meidän hankintalistalle! Ja noi lakanat <3 Keltaisena kiitos!


Katsokaa noita ikkunalla olevia pöllöjä! Jos olisin yhtään taitavampi käsistäni, tekisin pojille heti tollaiset! Myös noi liitutaulut lähti must have-listalle!

puppy <3 no words needed.

Tämä olikin vähän isomman lapsen huone. Keltainen ja toi kirjainvalo iski muhun, ja  tähdet myös!

Niin söpö tytön huone! Ei yhtään mitään ällösöpöstelyä, vaan ihana romanttinen värimaailma. oih <3


Mitä piditte? Teettekö reissun asuntomessuille vielä tänä kesänä?

22 kommenttia:

  1. Ihania kokonaisuuksia, niin loppuun asti mietittyjä! Muakin himottaisi lähteä messuilemaan, ehkäpä saan vielä miehenkin innostumaan;)

    Ja Askon sänky, ahhh ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menkää! Tuolla oli ihanaa! Mutta ihan hirveän omakotitalokuumeen siellä sai! :D

      Poista
  2. toi vika on ihana! Meilllä on messut vielä edessä päin, ei vaan tiedetä milloin lähdetään! :) Meidän poitsuille on tulossa nuo saman tyyppiset päiväpeitteet mutta vähän eri systeemillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo! Noi perhoset ♡
      Ai on! Kiva, kerro sit onko hyvät! :)

      Poista
  3. hei kiva blogi sulla! Kivoja kuvia messuilta lastenhuoneista ! _:)

    VastaaPoista
  4. Äää miten ihania lastenhuoneita, muissa blogeissa en olekaan viel törmännyt siihen, että kukaan ois esitellyt näitäkin! Nuo liitutaulut - ihanat! Ja Zipit -päiväpeitto, sellaisen niiin haluan meillekin sitten kun ei enään pinnasängyssä poika nuku. Me ei olla vielä käyty asuntomessuilla, vaikka ne onkin tuossa vieressä - ajateltiin messuista kesän viimeistä etappia sitten. Miten siellä pärjäsi rattaiden kanssa? Kävittekö vuorotellen taloissa - etenkin yläkerroksissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Mäkäön en ole nähnyt, joyen ihan hyvään saumaan tuli tämä! :)
      Noi päiväpeitot vaikuttaa ihan mielettömän käteviltä! En sitte tiiä miten helposti toi vetoketju menee jumiin..

      meillä oli poikien tädit matkassa mukana, joten he odotteli poikien kanssa välillä. Ja sitte kierrettiin vuoronperää! Mut jos nyt menisin, jättäisin lapset kotiin! :)

      Poista
  5. Ooooooo, onpa nättejä huoneita ja ihania juttuja niissä ! . :))) Joskus tulevaisuudessa sitä voiskin ehkä itsekin koittaa eksyä asuntomessuille, sitten joskus... :)

    VastaaPoista
  6. Alimman kuvan huone on ihana vähän isomman tytön huone, perhoset ja seinämaalaus erityisen kivoja! Kivasti muutenkin erilaisia sävymaailmoja. Ja noi Artekin muumikalusteet on ihania, sopisi meidän pojan huoneseen ihan täydellisesti! :)

    Meillä jää tänä vuonna asuntomessut väliin, ei jaksa näiden pienten kanssa Espoosta asti lähteä Jyväskylään. Viime vuonna käytiin Hyvinkäällä, ja tykkäsin kovasti. Ensi vuonna mennään ehdottomasti, kun on niin lähellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Rakastuin noihin perhosiin!
      Muumit oli tosi kivat! Kiva yksityiskohta muuten niin perinteisissä kalusteissa! :)

      eikä niitä jaksakkaan joka vuosi kiertää, plus kaujean kallista kun aina iskee se sisustuskuume! :S

      Poista
  7. Meidän piti alunperin mennä, mutta lehdistä sai sellaisen käsityksen ettei ois meidän tyyliä, mutta näitä blogin kuvia katelessa harmittaa ettei mentykkään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin tän vuoden messuista kovasti! Hei, vielä ehtii! ;)

      Poista
  8. nuo elefantti lakanat on ihanat <3 me ollaa saatu lahjaks pojalle jo mustat ja siniset:D

    VastaaPoista
  9. Täytyy taas kerran todeta, että en kyllä ole yhtään tapettien ystävä. :) Mutta toi vauvanhuoneen keltainen dino-otus (?) olis kiva - vaikka taas sinänsä vauvanhuoneitakaan en ymmärrä henk.koht. Siis että mihin ja milloin niitä käytetään? Mutta joo, jos olis rahaa niin voishan sitä tehdä kaikkea kivaa. Vaikka toisaalta olen kyllä tyytyväinen meidän lasten huoneeseen. :)

    ps. Miksi tuo kolmanneksi ylimmän kuvan tapetti ei kävisi teidän kaksosille, jos pidät siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, totta! Dino oli kyl kiva, mut ehkä lämpeän kuitenkin enemmän tuolla puppylle kuin dinolle :D
      Ehkä noi vauvan huoneet on vähän sisustushömppää :D

      Nii... Jäin kovasti miettimään sitä itsekin, mutta jotenkin koin tuon niin hempeäksi etten osaisi sitä lastenhuoneeseen laittaa. Vauvalle se taas istuisi kuin nenä päähän :D ja pakko myöntää että miellän sen kuitenkin niin prinsessamaiseksi että se vaatisi rinnalleen jotain keijun siipiä ja perhosia eikä meidän värikästä leluarmeijaa :D

      Poista
  10. Niin ihania huoneita. Mäkin oisin niin halunnut tuonne messuilemaan, mutta näillä helteillä ja tuplavaunuilla taidan jättää välistä :D Tosi näppäriä kyllä nuo päiväpeitot, en ookkaa ennen kuullut!

    VastaaPoista
  11. Kiitos Nelli! Meidän kesäloman perinteisiin on jo pikään kuulunut asuntomessuilla käynti, mutta tänä kesänä todettiin että kaksosvauvojen ja 3v. uhmaikäisen kanssa vois olla liian haastava reissu. Nuo lastenhuoneet oli just se mitä olisin halunnut katsoa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!