torstai 26. kesäkuuta 2014

Uutta lastenhuoneisiin !

Yhteistyössä Pikkunorsu.
Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en itse hyödy mitenkään. 

Edellisessä sisustuspostauksessa puhuinkin, että poikien sänkyihin pitäisi hankkia päiväpeitot ja kaapissa olevasta Marimekon Boboo-kankaasta pitäisi ommella sänkyihin koristetyynyt.

Nyt tyynyt on ommeltu ja päiväpeittojen virkaa toimittaa vielä villaiset huovat, sillä Ikean-reissu on vielä edessä! Olin kuitenkin malttamaton, ja uudistuksia huoneisiin piti saada, sillä Pikkunorsu lähetti meille ihanat sisustustaulut molempiin huoneisiin!

"Pikkunorsu on suloinen julistekauppa, josta löydät tutut lastenlaulut julisteina ja kortteina. Valmistamme myös kortteja ja tarroja, joissa seikkailevat Pikkunorsun pienet eläinkaverit."


Me on laulettu pojille "Autolla ajetaan varovarovasti"-laulua ihan pienestä asti. Kiinteitä syömään harjoitellessa laulu sai molempien suut aukeamaan ammolleen, ja se on edelleen yksi tehokkaimmista syöttölauluista! Laulu myös tuntuu edelleen rauhoittavan poikia, oli tilanne mikä vaan. Se olikin selvä valinta Pikkunorsun valikoimista poikien leikkihuoneeseen. Seurakseen taulu sai HB Homen puiset pikkuautot, jotka pojat saivat ristiäislahjaksi.
Laulutaulu on juuri sitä, mitä leikkihuone tuntui tarvitsevan! Tykkään kovasti taulun leikkisyydestä, mutta silti selkeistä linjoista ja graafisuudesta! Ihana!

Nukkumishuoneeseen selvä valinta oli taas "tuiki tuiki tähtönen". Nykyisin laulua ei tule niin paljon laulettua, mutta varsinkin poikien ollessa ihan pieniä, kun iltasatuja ei vielä luettu, lurautettiin nukkumaan käydessä tämä laulu. POjat oppivat siihen, että laulu tarkoitti yöunille käymistä.
Taulu sijoitettiin Rasmuksen sängyn yläpuolelle. Sänkyihin tuli molemmille kaksi pientä Boboo-tyynyä! Eikö olekin kivoja?
Oletteko te kuulleet ennen Pikkunorsun julisteista? Lastenlauluvaihtoehtoja on vaikka kuinka, eli kaikille varmasti löytyy suosikki! Yksi ihana oli mun mielestä "Pieni ankanpoikanen"-taulu, jossa laulun viimeinen KVAAK oli keltainen! Sekin olisi sopinut noiden uusien tyynyjen seuraksi tosi hyvin!

Löytyykö teiltä kotoa Pikkunorsun tuotteita? Jos löytyy, kannattaa ne kuvata ja tägätä instagramiin #pikkunorsu ! Jokaisen tägääjän kesken arvotaan nimittäin kuukausittain Pikkunorsun juliste!

Tietääkö kukaan sitä "Korkealla pilven päällä liitää lentokone metrin mittainen...."-laulua? Jos sellainen Pikkunorsun valikoimiin tulee, kotiutuu se varmasti heti meille! Tällä hetkellä se on yksi poikien suosikkilauluista! :)

Myös aakkostaulut sopisi tosi hyvin lastenhuoneisiin, erityisesti vähän isommalle lapselle!

11 kommenttia:

 1. Mä kans haaveilen tosta tuiki tuiki tähtösestä sekä ihahaa laulu julisteista! Niin söpöjä! Mistä nuo tauluhyllyköt on? =) Semmoisistakin haaveilen ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi taulut on niin ihanat!!
   Tauluhyllyt on ikeasta! :)

   Poista
 2. Heidi ja Pikku Elias26. kesäkuuta 2014 klo 21.32

  Ihana LAsten huone! Oi että <3

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska tuuri! Tilasin juuri tänään heidän sivuiltaan yhden julisteen ja pari korttia. Ihania ovat nuo tekstit! =)

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja! Ja ihana bo boo<3 mitä materiaalia noi julisteet on? Tai siis oon aina miettiny et mikä noissa maksaa. Jos vaan omistaa tulostimen ja osaa ees jotenkin käyttää tekstinkäsittelyä, niin saa ihan samanlaisia tehtyä kotona. Ei siis mitenkään arvostellen vaan ihan uteliaisuuttani! Tästä inspiroituneena väsäsinkin meille vähän samantyylisiä juttuja... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boboo on, haaveilen jo niistä pussilakanoistakin!!
   Julisteet oli jotain kartonkia, ei ihan niin paksua kuin askaretlukartonki, mutta samantapaista!

   Oon itsekin miettinyt samaa! Varmaan ihan normipaperillekin voisi tehdä tällaisia! Ja voihan kartongillekin tulostaa! Eli ihan varmasti onnistuu kotonakin. Ehkä se on enempi sitten se sommittelu ja suunnittelu mikä maksaa.. Ja tarviihan a3-arkille vähän spesiaalimman tulostimen! :)

   Teehän sitte postaus! Tahtoo nähdä lopputuloksen!! :)

   Poista
 5. Millä ohjelmalla muokkaat kuvat ja teet niihin tkestin?

  Onko se ilmainen? :-)

  Ja muuten, kivoja tauluja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picmonkeya käytän enimmäkseen! :) Ja ilmainen on! löytyy osoitteesta www.picmonkey.com

   Poista
  2. Hei kiitti paljon <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!