tiistai 27. toukokuuta 2014

Retkellä Sinkkolassa !

Perjantaina suunnistettiin Sinkkolan kotieläinpihalle Noljakkaan.
Oltiin liikkeellä heti aamusta, mutta silti aurinko porotti jo ihanan kuumana!


Kasperilla meni sormi suuhun kanoja katsoessa. Evästauko piti tottakai pitää ja hörpätä vähän mehua ja vettä. 


Hassuja possuja!
Me taidettiin valita vähän liian kuuma päivä kotieläinpihavierailulle, sillä lähes kaikki eläimet oli joko mökeissään tai kaukana varjossa viilentymässä. Läheltä nähtiin vain kanoja ja possuja. Mutta nekin oli lasten mielestä niin jänniä!!

Kesän aikana täytyy kyllä käydä jossain muuallakin katsomassa eläimiä, nyt niistä nähtiin vain murto-osa! Alustavasti ainakin mietittiin lähikohteista Kiteen eläinpuistoa ja Lieksan Pikkukiliä! Kiteen eläinpuistoon aikuisilta hinta on 15e ja alle kolmivuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Lieksassa hinta 12e aikuisilta ja alle nelivuotiaat ilmaiseksi!

Meinasiko joku muukin lähteä näyttämään omille taaperoille/lapsille eläimiä kesän aikana?


6 kommenttia:

 1. Voi että mikä riemu noin pienestä asiasta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pienet kesämiehet :) me ollaan menossa ainakin korkeasaareen ja särkkikseen. Ja sen lisäksi suunniteltiin retkeä maatalousmessuille ihmettelemään eläimiä ja varsinkin niitä traktoreita yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, maatalousmessut on varmasti kova juttu parivuotiaille!! :D
   Särkkis olis kyllä kans kiva!

   Poista
 3. Suosittelen lämpimästi sitä Kiteen puistoa! Aivan ihana ja tosi paljon eri eläimiä. Siihenhän voi yhdistää vielä aquapark reissun, samassa pihassa kun ovat. Sekin on kiva!

  VastaaPoista
 4. Oi tekin ootte käyny eläimiä katsomassa, mekin käytiin ens viikolla! Siellähän on hyvin tarjontaa. Tai en ainakaan täällä päin tiedä vastaavia eläinpuistoja. :)

  VastaaPoista
 5. Pääkaupunkiseudulla asutaan ja käyntikohteita tässä lähellä Fallkulla ja Korkeasaari. Sit ois tarkoitus mennä lasten kans Okraan, esikoinen 3,5 v. on ihan innoissaan, mut kuopukselle 9 kk voi olla aika raskas päivä. Joensuuhun tulee vuoden päästä Farmari ja esikoinen odottaa jo sitäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!