torstai 22. toukokuuta 2014

Hiekkalaatikolla

Pojat tulevat saamaan 1-vuotis synttärilahjaksi hiekkalaatikon, joten viime aikoina on harjoiteltu vähän hiekkalaatikolla oloa!
Varsinkin nyt aurinkoisilla ilmoilla pojat tuntuvat nauttivan hiekassa istumisesta ja ensimmäiset haparoivat lapioinnitkin on jo onnistuttu tekemään!


Rasmus syö hiekkaa. Kokoajan.
Kasper maistoi kerran, eikä ole sitä sen jälkeen syönyt. 
Jospa Rasmus ottaa mallia Kasperista ja hiekan syöminen loppuu siihen mennessä kun oma laatikko pihaan ilmestyy!


Keinujenkin hankintaa mietittiin, mutta taidetaan jättää niiden hankinta myöhemmälle, tai sitten keinutaan vaan lähileikkipuistossa!Hiekkalaatikkovertailu käy siis kuumana! Panostetaanko vai pihistetäänkö? Rakennetaanko itse vai ostetaanko valmiina?

21 kommenttia:

 1. Me rakennettiin itse viime kesänä: halvempaa ja helppoa. Ja valmiit on monet TOSI pieniä! Joku suoja siihen päälle kannattaa myös olla jos sielläpäin liikkuu kissoja vapaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Suoja on kyllä ehdoton! Täällä liikkuu myös pupuja paljon!

   Poista
 2. Kannattaa hankkia Semmonen kannellinen, jossa Se kansi aukeaa keskeltä ja siitä taitetaan penkit laatikon sivuille :) siitä on mukavempi vanhemman touhuta pienten kanssa ja toisekseen kun laatikko ei ole käytössä, niin Se kansi suojaa laatikkoa esim. Kissojen ja muiden ei-toivottujen eläinten vierailuilta (jätöksiltä) sekä muilta, esim. Tuulen mukana tulevilta roskilta :)

  VastaaPoista
 3. Voi Rasmu hiekkarohmu <3 Ei voi olla hiekka hyvää! :D tai mistäs mie tiiän, kun en oo maistellu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tainnut tykätä, itku tuli! Ja rohmusi vaan ,lisää! :D Hassu Rasmu.

   Poista
 4. Itse rakentamalla saa isomman, suurin osa kaupan laatikoista käy nopeasti pieneksi :(

  VastaaPoista
 5. Me rakennettiin ite (tai siis jonne rakensi ja mä olin työnjohtaja:D). Meillä jäi terassin rakennuspuuhista sen verran lautatavaraa yli, että saatiin hyvin niistä. Itse tekemisessä on sekin hyvä puoli, että saa sitten just oikeen kokosen ja näkösen. Hinnoista en osaa sanoo mitään :D meilläkään eino ei syö olenkaan hiekkaa mut aapo vetää ihan kaksin käsin. No vastustuskyky kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niimpä! Taidetaan matkia teitä! Eli Henkka rakennushommiin!

   Poista
 6. Meillä taas keinuminen oli huomattavasti paljon hiekkistelyä suositumpaa ensimmäisen ikävuoden tienoilla. Vasta nyt reilu 2-vuotiaana on hiekkakakkujen tekeminen alkanut kiinnostaa huolella. :) Ja mikäs sen mukavampaa, kun jäbä paukuttaa lapiolla innoissaan ja loruttaa: "Älä tule paha kakku..."
  -Pinkki pingu

  VastaaPoista
 7. Lienee Rasmukselle sattunut liian makeeta hiekkaa :D

  VastaaPoista
 8. Nonnih! Osaiskohan pojat vielä nauttia perhepuistosta? :)

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on hiekkalaatikon hommaaminen edessä, kun ensiviikolla omaan kotiin muutetaan mutta ajateltiin, että tehdään itse! :)

  VastaaPoista
 10. Eksyin blogiisi juuri ja odotan vauvaa vk 30, ja voi luoja mun tekee nyt mieli syödä hiekkaa :DD kääk :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!