perjantai 2. toukokuuta 2014

Elämäni aakkoset

Sain Railalta  tämän haasteen jokin aika sitten. Tässä tulee mun elämäni aakkoset!

A - Arnolds vakkarikahvittelupaikka. Ihanaa kahvia isossa mukissa ja parhaita bageleita. Namnam. Hyvä palvelu kruunaa kaiken!
B - Blogi ja bloggaaminen. Rakas ja tärkeä harrastus, sekä vertaistukea parhaimmillaan!
C - Charlotta toinen siskoistani. Siskot ovat ihan parasta elämässä!
D - Diamonds ne yksitoista vasemmassa nimettömässä. Niiden sormeen samainen oli yksi elämäni ikimuistoisimmista hetkistä.
E - Eeva-Mummo meidän luottolapsenvahti. Eipä olisi pahemmin yhteistä parisuhdeaikaa jos mummo ei aina innoissaan hoitaisi poikia. <3
F - Feta love it!!
G - Grillaaminen grilliruoka lämpimässä kesäillassa hyvässä seurassa ja viinilasillisen kanssa. Aika ihanaa!
HHenkka avomies, kihlattu, lasteni isä ja elämäni suuri rakkaus. Ja välillä niin järjettömän ärsyttävä ja itsepäinen!
 I - Isä mun isä, jonka kanssa meillä on ollut ylä- ja alamäkemme. Isään voin aina luottaa, sieltä löytyy yksi mun suurin tuki ja turva. Ja apu. Kun vastaan tulee joku ongelma johon google ei tiedä vastausta, soitan isälle!
J - Joonas mun pikkuveli ja viides niistä mun elämäni miehistä. Mielettömän läheinen ja tärkeä. Muistaa aina soitella siskolle.
K - Kasper mun ihana pieni aurinkoinen poikani
L-  Lapset kaikesta muusta voisi varmaan luopua, mutta lapsistani en ikinä. Niin pienet mutta silti niin järjettömän rakkaat <3  
M - Mammakaverit niin paljon kuin vihaankin tuota sanaa, mammakaverit vaan ovat jotain ihan huippua! Äitiys ei yhdistä, mutta saman elämäntilanteen kautta löytää ihania ihmisiä, joista pikkuhiljaa tulee ystäviä. Ihanat mamit <3
N - Netta toinen mun siskoista, jonka kanssa on oltu lapsina ja teineinä toistemme kurkuissa kiinni. Nuorempina ei oikein tehty muuta kuin riideltiin, ärsytettiin toisiamme tahallaan ja tahattomasti. Nyt yksi parhaista ystävistä.
O - Onnellinen olen onnellinen joka päivä. En joka hetki mutta niin järjettömän onnellinen ainakin hetken päivässä. Elämäni on ihanaa <3
P - Parisuhde tähän pitäisi muistaa aina välillä panostaa. Mikään suhde ei toimi ilman sen hoitamista. Parisuhdekin vaatii aikaa ja työtä.
Q - . Quasimodo ja muut disney hahmot. Disneyn leffat on parhaita!
R - Rasmus mun pieni esikoiseni. Ihana Rasmu <3
S -  Samsung ihana ihana puhelimeni. Jos se katoaisi tai hajoaisi, olisin pulassa. Puhelin on joskus liimattuna käteen..
T - Työt tällä hetkellä tosi ajankohtainen asia. Töissäkäynti ja työn ja arjen yhteen sovittaminen.
U - Uni ja urheilu nukkuminen on ihanaa, mutta jostain syystä unentarve on vähentynyt viime aikoina hirveästi. Seitsemän tuntia on maksimi. Sen jälkeen vaan väsyttää! Urheilu taas on yksi henkireijistä. Hetkeksi saa ajatukset muualle ja keskityttyä ihan vaan itseensä!
V - Vauva-arki vielä hetki elellään sitä vauvantuoksuista arkea, ennen kuin meidän vauvoista tulee taaperoita.
W- Weddings vielä jonain päivänä.
X - Xylitoli joka laukussa on aina oltava pussi purkkaa.
Y - Ystävät yksi parhaista asioista elämässä. Järjettömän suuri voimavara, tuki ja turva monessa tilanteessa. Ihanat ihanat ystävät.
Z - Zorro Leffaillat <3 Tosin Zorrosta en oikeastaan tykkää.. Enpä keksinyt muutakaan z:lla alkavaa.. :D
Ä - Äiti ja äitiys oma äiti ja oma äitiyteni. Oma äitisuhde ei ole mistään helpoimmasta tai yksinkertaisimmasta päästä, mutta silti äidillä on ollut varmasti suurin vaikutus elämääni. Äiti <3. Oma äitiyteni on varmasti parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. En vaihtaisi mihinkään.
Ö - Öitää!!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!