sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Miniloma Holiday Club Saimaalla

Viikko sitten otettiin koko perheen voimin irtiotto arjesta ja lähdettiin rentoutumaan Lappeenrannan Rauhassa sijaitsevaan Holiday Clubin kylpylään!

Takapenkkipeiliselfie!
Ilmat oli ihan mahtavat, aurinko paistoi koko viikonlopun ja meidän reissu meni kaikin puolin hyvin. Pojat nukkuivat molempina öinä KUMPIKIN koko yön heräämättä! Taisi uiminen ja touhuaminen väsyttää niin, että uni maistui!
POjat saivat huoneeseen kumpikin oman matkasängyn ja voi sitä iloa, kun veli olikin vieressä verkon takana! :D  Pojat istuivat sängyissä ja nauroivat vaan toisilleen!



Poikien pappa ja eno oli reissussa mukana, joten me päästiin Henkan kanssa kylpylän puolelle ihan kahdestaankin! Rentouduttiin oikein kunnolla saunamaailmassa, satuttiin sinne vielä just sopivaan aikaan! Oltiin melkein koko ajan ainoita siellä! Laskettiin liukumäkiä ja lilluttiin muuten vaan. Sillä aikaa pappa ja eno hoiti poikia. Kun tultiin uimasta, pojilla oli just välipala menossa Angry Birds activity parkin kahviossa. 



Kierrettiin parit kaupat lauantai-iltapäivällä, mutta koska hinnat oli ihan pilvissä verrattuna verkkokauppoihin, jäi crocsin kumpparitkin ostamatta, vaikka alunperin tarkoitus olikin ne kotiuttaa..



Käytiin lounaalla rannan pizzeriassa, jonka jälkeen Henkka ja Joonas-eno meni Atreenalin köysiradalle temppuilemaan! Siellä ne meni puusta toiseen jopa 35 metrin korkeudessa! En tiiä olisinko itse uskaltanut, onneksi pojille piti jonkun antaa päivällinen, joten sain hyvän tekosyyn olla menemättä ;) 




Illalla käytiin vielä koko porukka uimassa. POjat oli ihan innoissaan! Pikauinnit tehtiin jo pe-iltanakin, mutta silloin pojat ei oikein innostuneet. Uima-allas oli liian iso ja uusi juttu ja molempia vaan pelotti kovat äänet ja valot. Lauantaina molemmat oli ihan elementissään! Vedessä oli ihanaa ja Rasmuskin oppi kunnolla konttaamaan, kun lasten altaassa ei voinut ryömiä! :D Välillä hörpittiin pillimehua ja taas jatkettiin!





Illalliselle lähdettiin vielä Imatralle. Rossoon, minnekäs muuallekaan ;)




Aamuisin päästiin taas niille ihanille hotelliaamupaloille <3 On se vaan ihanaa mennä valmiiseen pöytään ja antaa poikien ihan rauhassa maistella ja sotkea ruualla, kun tietää ettei itse tarvitse siivota niitä :D





Oli taas ihanan rentouttava viikonloppu. Syötiin, rentouduttiin ja vietettiin aikaa perheenä. Ja mikä parasta, nähtiin poikien pappaa ja enoa taas pitkästä aikaa! <3 
Nyt taas jaksaa arkea, ennen seuraavaa lomaa!

21 kommenttia:

  1. Teidän pojat on niin syötävän sulosia <3 <3

    VastaaPoista
  2. awww mikä postaus =))) ihania pieniä lomailijoita <3 ja hieno toi sun raitamekko!!!

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen miniloma teillä! :)

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaapa mukavalta reissulta :)
    Miulla on kauhee kammo kylpylöitä kohtaan, pitäisi rohkaistua ja viedä lapset joskus :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Hymy nousi monesti huulille, söpiksillä söpöt kuteet ;D <3

    VastaaPoista
  6. Me paikalliset ei hirveesti tykätö käydä siellä rauhassa venäläisten takia. Niistä saa tarpeeksi muutenkin täällä. Ja en ikimaailmassa menisi polskimaan sellaiseen veteen missä venäläiset käy myös. Kuullut niin paljon juttua miten niiden hygieniataso ei vastaa omaani. Voihan se olla että ovat jo oppineet olemaan muttä itelle jääny elinikäinen kammo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venäläisiä oli kyllä hirveästi!
      Veikkaan että venäläiset ovat ihan yhtä hygienisiä kuin suomalaisetkin, ja ainahan siellä altaassa on se kloori joka pahimmat pöpöt puhdistaa :)

      Poista
  7. Apua mä en kestä näitä teidän söpöläisiä! Ihania vesipetoja!! Ihanan kuuloinen miniloma, mäkin niin haluaisin kylpylään käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähtekää ihmeessä! Pienten kanssa noi on tosi helppoja paikkoja!!

      Poista
  8. Voi kun olitte lähellä! Ihanalta kuullosti teidän miniloma :)

    VastaaPoista
  9. Hei!

    Otti korvaan, että annat pojille mehua. Millaista mehua annat? Meillä lähes samanikäiset kaksospojat ja seuraan mielelläni teidän arkea ja ruokakailutottumuksia, sillä olen ymmärtänyt, että teillä syödään terveellisesti, toisin kuin meillä... Lippiskuvassa ovat tosi samannäköisiä :)

    Uusimpaan postaukseen vielä kommentti: me oltiin eilen Korkeasaaressa. Mielestäni eläintarhat toimivat näin pienillä hyvin. Ja oltiin jopa pari viikkoa sitten laivareissulla Tukholmassa eli suosittelen kyllä ulkomaitakin, jos tekee mieli. Homma toimii kun mennään lasten ehdoilla ja ottaa etukäteen selvää, mikä kohteet sopivat pienille jne.

    Hauskaa kesää teille!

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura!

      Joo, semperillä on sellasia pillimehuja joihin ei ole lisätty sokeria eikä makeutusaineita! Niitä pojat on nyt saaneet paristi saunan jälkeen ja tuolla kylpylässä! Gefiluksella on myös mehuja, joissa niissäkään ei ole lisättyä sokeria, eikä keinotekoisia makeutusaineita! :)

      Korkeasaari kuulostaa kivalta!

      Ihanaa kesää teidänkin porukalle! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!