maanantai 11. maaliskuuta 2019

Vahvat ja tuuheat ripset kotikonstein


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä MAYBEAUTYn kanssa.

Otin ripsienpidennykset ripsiini ensimmäistä kertaa pari kuukautta ennen meidän häitä, melkein neljä vuotta sitten. Arjessa en ollut niitä aiemmin käyttänyt, enkä tuntenut niitä yhtään omakseni, mutta häämeikin kanssa ne tuntuivat jotenkin pakollisilta. Siitä se koukutus sitten lähti, kun häiden jälkeen en osannutkaan olla enää ilman. Omat ripseni ovat kyllä melko tuuheat ja pitkät, mutta ihan tikkusuorat. Suoruuden vuoksi ne luultavasti näyttävätkin niin mitäänsanomattomilta, että olen kokenut ainona ratkaisuna pitää ripsienpidennyksiä. Niiden kanssa arki on jotenkin niin ihanan helppoa!

Olen kuullut pidentävistä ja tuuheuttavista seerumeista ennenkin, mutten koskaan ole tullut sellaisia kokeilleeksi. Ennen kuin nyt, kun kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa pääsin testaamaan heidän Maylash-ripsiseerumia. 

Vaikka minulta ripsienpidennykset löytyykin, enkä luultavasti osaisi olla enää ilman, pidän silti säännöllisin väliajoin muutamien kuukausien taukoja. Suurin syy on se, että näin säästän paitsi rahaa, myös ripsiäni. Ripset saavat muutaman kuukauden tauon pidennyksistä ja voivat monesti tauon jälkeen entistä paremmin. Seuraavan tauon ripsille suunnittelin pitäväni toukokuussa, joten otin käyttöön seerumin jo hyvissä ajoin. Josko seerumin avulla kontrasti pidennysten ja omien ripsieni välillä ei olisi niin suuri!

Maylash -ripsiseerumin käyttö

Seerumin käyttö on helppoa. Se on pakattu pieneen tuubiin, ja levitys tapahtuu tuubin korkissa olevalla siveltimellä. Seerumia levitellään ripsien tyveen puhdistetuille kasvoille puhtain käsin. Parhaat tulokset saa käyttämällä tuotetta kahdesti päivässä, meikin alle aamulla ja kasvojen pesun jälkeen puhtaalle iholle illalla. 

Tuote ei tuoksu oikein miltään, eikä tunnukaan miltään. Sen levittäminen on helppoa ja nopeaa. Omassa käytössäni tuote myös kestää tosi kauan, sillä vaikka levitän sitä useimmiten kahdesti päivässä, on sitä vaikka kuinka jäljellä. MayBeautyn sivuilla lupaillaan, että kahdesti päivässä käytettynä tuote kestää jopa kuusi viikkoa!


Mä itse olen käyttänyt tuotetta nyt kolme viikkoa ja huomaan vaikutukset selvästi! Aloin käyttää tuotetta edellisen ripsihuollon jälkeen ja nyt kolme viikkoa myöhemmin tuntuu että ripsiä on tullut valtavasti lisää! Tämä ei luultavasti ole kuitenkaan totta, vaan tunne lisääntyneistä ripsistä syntyy tuotteen paksuntavasta, tuuheuttavasta ja pidentävästä vaikutuksesta. Mä odotan innolla seuraavaa huoltoa ja sitä, huomaako ripsiteknikkoni eroa. Mulla itsellä on nimittäin se tunne, että tuote on vaikuttanut ripsiini selvästi vahvistavasti.

Kunnollahan vaikutusta ei näe ja vaikka yritinkin saada ripset kuviin näkymään, ei se oikein onnistunut. Lopullisestihan lopputuloksen huomaa vasta kuukauden päästä, kun jätän pidennykset taas tauolle. 

Lisätietoa tuotteesta

Kuten muutakin kosmetiikkaan, myös Maylash-seerumia kannattaa kokeilla ensin pienelle alueelle, ennen laajempaa levitystä. Seerumi on valmistettu täysin ilman haitallisia kemikaaleja eikä se sisällä lainkaan hormoneja. Seerumia ei myöskään luonnollisestikaan ole testattu eläimillä ja se soveltuu täysin vegaaneillekin.

Pakkaus sisältää yhden seerumituubin, joka on tosi riittoisaa. Halutessaan tuotetta saa myös monipakkauksissa, jolloin yhden tuubin hinnaksi jää paljon vähemmän!

Alennuskoodi lukijoilleni

Tuttuun tapaan, pääsen taas jakamaan teille -30% alennuskoodin tähän huikeaan tuotteeseen. Tästä linkistä pääset suoraan ostoksille , ja koodilla nelliklash saat alennuksen käyttöösi. Alennuskoodi on voimassa 8.4.19 saakka!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ei nyt aiheeseen liittyvää, mutta muistelen, että teit joskus tosi kauan sitten postauksen semmoselta mikroneulauksesta, jonka tarkoituksena oli poistaa raskausarpia. Oonko ihan hakoteillä, että sen postauksen teit sinä? Ja jos olit, niin haluaisitko tehdä siitä postauksen, kuinka se on vaikuttanut? Ihanaa kevättä teidän perheelle! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo! Tein joskus silloin pari kuukautta nuorimmaisen syntymän jälkeen! Kiitos vinkistä, voisinpa tehdänkin. Uskon nimittäin vahvasti, että tuo neulaus on isoin syy miksei raskausarvet enää näy! :)

   Ihanaa kevätt myös sinne, palaillaan tähän asiaan piakkoin! <3

   Poista
 2. Tuohon on paljon edullisempikin kikka. ;) risiiniöljy. Sitä ripsiin viikon verran, pari kolme vk taukoa ja taas uusi kuuri. Toimii!
  Olen huomannut sanan tehon myös kookosöljyllä (poistan sillä silmämeikin).
  Moni ihmettelee mun ripsiä meikattuna miten pitkät ja tuuheat ne on, vaikka ilman meikkiä ovat tikkusuorat ja näyttää lyhyiltä vaaleuden vuoksi. Ostin joskus ystävän häihin lisäripset, mutta toiseen silmään laitettuani huomasin, ettei niitä edes erota, koska omani on niin tuuheat. Kertoo jotain risiiniöljyn tehosta. Ja hei luonnollinen öljy ilman kemikaaleja. 👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvät tuotteet, mutta öljypohjaisia ei voi pidennysten kanssa käyttää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!