perjantai 8. maaliskuuta 2019

Hiihtoloman lempparit + VIAPLAY arvonta


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä VIAPLAYn kanssa.

Hiihtoloma, meillä se oli tänä vuonna tosi lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi! En nyt varsinaisesti voi sanoa erityisemmin ehtineeni rentoutua, sillä vaikka onneksi ehdittiin myös ottaa tosi rennosti ja rauhallisesti, tuli hiihtolomalla taitettua parin päivän sisään 1600 km autossa kolmen pienen lapsen kanssa. Tehokas kolmipäiväinen Lapin reissu ja tuo ajomatka ei tosiaan kuulosta kovin helpolta, eikä se sitä kyllä ollutkaan. Pelastuksen ja helpotuksen toi kuitenkin Viaplay, jonka parissa saatiin koko porukalla rentoutua ja rauhoittua. Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa. 

Muistatte ehkä edellisen Viaplay-kamppispostauksen, jossa kerroin Viaplayn olevan iso osa meidän arkea jo pelkästään siksi, ettei meillä kotona toimi tavallinen telkkari ollenkaan. Kaikki telkkarin katsominen hoidetaan netin yli ja se on ollut meille paras ratkaisu jo kolmen vuoden ajan. Tykkään siitä, että maksetaan juuri siitä sisällöstä mitä halutaan katsoa. Viaplayn etu on meille myös se, että liikkuvaisena perheenä se kulkee myös reissuissa meidän tabletilla ja tietokoneella. 

Me lähdettiin viikko sitten heittämään pikainen Lapin reissu Sallaan koko perheellä. Ajettiin yötä vasten ja vaikka matka onkin hurjan pitkä, sujui se onneksi aika helposti. Iso apu oli tietysti se, että lähdettiin illalla, joten lapset nukkuivat ison osan matkaa. Toinen pelastus oli tietysti tabletti, 4G netti ja Viaplayn-sovellus. Lapset saivat katsoa autossa yhden leffan ennen nukkumaan käymistä ja se takasi meille vanhemmille pitkän pätkän rauhallista matkantekoa. Me ollaan aina oikeastaan luotettu Viaplayn apuun matkustaessa, ei se toki ainoa lasten viihdytyskeino ole, mutta useimmiten se on kuitenkin mukana. Vaikka meillä kulkeekin mukana myös netti, olen varuilta ladannut monta jaksoa Paw Patrolia myös laitteelle, jos sattuukin jokin katve, eikä netti toimikaan. Paw Patrolista tulee muuten ihan pian neljäs kausi Viaplayhin ja tätä ainakin meidän lapset odottaa kuin kuuta nousevaa!Koska reissu lappiin oli lyhyt ja matkat pitkät, haluttiin rauhoittua ja rentoutua reissussa täysin siemauksin. Ulkoiltiin toki myös paljon, mutta vähintään yhtä paljon käperryttiin huoneessa sänkyyn läppärin ääreen katsomaan jotain perheleffaa. #VIAPLAYVIIKONLOPPU on meillä arjessakin tosi yleinen tapa rentoutua, sillä tykätään leffoista koko porukalla. Ainakin kerran tai kaksi viikossa laitetaan joku elokuva pyörimään ja katsotaan se sohvalla herkutellen. Valittiin yhdessä isojen poikien kanssa kolme meidän leffasuosikkia, jotka ainakin kannattaa Viaplaysta tsekata. Nämä kaikki kuuluvat kuukausimaksulliseen pakettiin, eli niistä ei tarvitse maksaa mitään lisähintaa! Petteri Kaniini oli muuten pitkästä aikaa ilmestyneistä uutuusleffoista sellainen, että jaksoin itsekin katsoa sen lasten kanssa kahdesti. Niin hauska ja viihdyttävä! Opettavakin :)

1. Petteri Kaniini
2. Mulan
3. Räyhä Ralf

Siinä missä katsellaan Viaplayta koko perheellä, kuuluu se myös tiiviisti meidän parisuhdeaikaan. Yleensä arjessa katsotaan joka ilta pari jaksoa meidän suosikkisarjoja. Saatiin juuri loppuun Criminal Mindsin viimeisin kausi ja se jäi kyllä taas niin kutkuttavaan kohtaan, etten malta odottaa jatkoa! Chicago Fire on meillä myöskin ihan lopuillaan, ja tuota suosittelenkin kovasti myös muille. Mun omia suosikkeja sarjojen parissa on kaksi sairaalasarjaa, jotka napsautan päälle aina yksin ollessani. Toinen se iki-iki-ihana Greyn Anatomia, joka on ihan mun all time favourite ja hyvän kakkosena Chicago Med, josta en malttaisi odotta akolmos kautta ja sitä, että se viimein tulisi Viaplayn valikoimiin.

#VIAPLAYVIIKONLOPPU onkin sitten aikaa myös leffoille, ja hiihtolomalla katsottiin yksi, jonka mieheni on halunnut jo pitkään nähdä. Jasper Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman oli yllättävän hyvä, vaikkei se ehkä ominta leffatyyliä minulle olekaan. Nyt viikonloppuna onkin sitten vuorossa minun valintani, nimittäin A Star is born, jonka olisin halunnut käydä katsomassa jo leffassa, mutta se meni vähän ohi. loppukuussa on pakko katsoa toinenkin musaleffa, Bohemian Rhapsody, joka on vihdoin vuokrattavissa Viaplaysta 18.3 alkaen. Can't wait!

Nyt kolmella mun lukijalla on mahdollisuus voittaa katseluaikaa itselleen, arvomme nimittäin tätä postausta kommentoineiden kesken 2kk VIAPLAY leffat&sarjat ilmaiskatselupaketit. Kommentoi alle sun hiihtoloman kohokohdat ja olet mukana arvonnassa! Muista jättää toimiva sähköpostiosoite, jotta saadaan ilmoitettua voittajalle. Arvonta-aikaa on tasan viikko, eli perjantaille 15.3 saakka. Arvonnan säännöt täällä

35 kommenttia:

 1. loma vielä edessä päin, mut toivottavasti ulkoilu kauniissa säässä ja kotona rentoilu ois kohokohtia! anttu.eskelinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Loma lusittu yksin lasten kanssa miehen painaessa töissä. Reippailtiin ulkona, syötiin hyvin ja oltiin. Olisi kiva kokeilla viaplayta, on ihan uusi meille. henttonen.raila@gmail.com

  VastaaPoista
 3. EhdOttomasti laskettelu koko perheen voimin ja rento oleilu. Nyt on akut ladattu. <3 anuelina.silvennoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mökillä käynti, ihanaa nähdä, että lumet alkavat sulaa ja pälvet olivat jo esillä;-))m

  VastaaPoista
 5. Hei...kävittekö sen toisen auton hakemassa vai muuten vaan tuollainen ajomatka muutamaan päivään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meidän toinen auto oli korjattu just edellisellä viikolla, joten haettiin se nyt kotiin :) Samalla sitten pidettiin parit lomapäivät kun sinne asti mentiin :)

   Poista
 6. Loman kohokohtia oli siskoni kanssa vietetty aika ja kunnon ulkoilu pitkästä aikaa. sp. jenna2011@live.fi

  VastaaPoista
 7. Miks ihmeessä lapset piti ottaa tollaselle reissulle mukaan? Oli varmaan nautinto niille istua tommonen matka muutaman päivän sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän niitä oikein yksin kotiinkaan voi jättää :) Meidän lapset on onneksi tottuneita matkustajia, enkä usko matkan olleen niinkään lapsille rankka. Aikuisille enemmänkin, kun varsinkin takaisin jouduttiin ajaa molemmat vanhemmat yhtä autoa, niin lepohetkiä ei juurikaan ollut.

   Poista
 8. Yhteinen aika perheen kesken oli se juttu! Yhdessä oloa ja ulkoilua:)

  josefiinarumbin@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pari päiväreissua lähimmän tunturin rinteisiin. karpaloita(a)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Saitteko ilmaiseksi tämän Sallan loman kun mainostit tuota Viaplaytä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, Sallan reissu oli ihan omakustanteinen. Käytiin hakemassa se meidän jouluna hajonnut auto sieltä :)

   Poista
 11. Meillä ei valitettavasti paljon hiihtolomaa vietetty, mutta viikonloppuna päästiin kuitenkin ihanalle makkaranpaistoretkelle kansallispuistoon. :)

  Riina
  Taaltasinne(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kyllähän sitä nyt Sallaan asti kannattaa lähteä ohjelmia kattomaan 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tulee nyt ilkeät fiilikset tästä sun kommentista, haluaisin muistuttaa sua käytöstavoista myös netissä, vaikka anonyymiyden takaa kommentoitkin :)

   Tietystikään sinne Sallaan ei lähdetty vaan ohjelmia katsomaan, vaan syyt oli moninaiset :)

   Poista
 13. Mulla oli talviloma jo joulukuussa. Mutta kaikennäkösiä sarjamaratoneja oon viettänyt nyt ja paljon. 🙂 Olispa kiva palkinto niin päästäis viaplayta myös taas kattomaan.

  -M-
  minnasie@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hiihtolomaa ei valitettavasti tänä vuonna ole ollenkaan.

  Minna.e.westman@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hiihtoloman kohokohdat olivat rentoutuminen ja oma aika.

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Parasta lomassa on se, että se alkoi vasta :) mutta vastaan hitaat aamut, kiirettömyys, ulkoilu ja rentoutuminen.

  aijap(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Lasten kanssa vietetty aika ja ulkoilu, mies on töissä. 🙋‍♀️ sara.sandberg.17@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Kylpyläreissu oli loman kohokohta :)

  janetzki.s@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Ei kertynyt vielä talvilomapäiviä kun aloitin syksyllä uudessa työssä, mutta kesällä onneksi reilu viikko lomaa niin varattiin matka Islantiin hevosleirille tytön kanssa. Sitä odotellessa. Löysin tämän sinun blogin vasta hiljattain , kivoja juttuja teillä, Itsellä myös kaksoset , tyttö ja poika jotka 11 v.

  VastaaPoista
 20. Perheen yhteinen kiireetön aika <3

  minttusiitari@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Hiihtoloman parhaita hetkiä on kiireettömät aamut,leffaillat viltin alla kynttilän valossa ja isovanhempien luona vierailu �� niinuska09@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hiihtoloman kohokohta oli perheen yhteinen aika ulkoillen ja lautapelejä pelaillen. Kävimme myös pienellä luontoreissulla.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 23. Hiihtoloma meni mulla töisen merkeissä. pvalor88@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Meillä ei ollut lomaa mutta yhtenä päivänä jäällä menoa pulkilla ja makkaranpaistoa yms. hauskaa lasten kanssa ihan luonnonhelmassa.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 25. Loma vasta tulossa mutta lasten kanssa lähdössä Lappiin ja Viaplay voisi helpottaa meidänkin matkustamista.

  VastaaPoista
 26. Lomalla ehdottomasti parasta oli aika lukuisien koulukavereiden kanssa sekä reissu mummolaan perheen kanssa. Kiireisen lukioarjen keskellä loma oli ihana hengähdystauko. <3 saini.koivuniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mummolareissu lasten kanssa.
  meevmervi.gromoff@gmail

  VastaaPoista
 28. Olin lasten kanssa ihan kotipiirissä mutta ulkoiltiin kovasti, katsottiin kivoja lastenohjelmia, tavattiin ystäviämme ja nautittiin vaan kiireettömästä ajasta poikien kanssa. Hyvää kevättä Nelli ja sinun ihanat pojat.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Lasketteluloma Lapissa perheen kanssa
  jaana.tylli@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!