sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Pyöräilykausi korkattu!


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JOLLYROOMin kanssa. 


Mikä ihana viikonloppu takana! Toivottavasti siellä muutkin ovat päässeet nauttimaan ihanista ulkoilukeleistä ja rentouttavista vapaapäivistä. Meillä korkattiin pyöräilykausi tänään, vaikka teillä vähän loskaa ja jäätä vielä onkin. Muistan itse edelleen sen ihanan fiiliksen, jonka kevään ekat pyöräilyt saa aikaan ja samoja fiiliksiä tuntuivat kokevat myös jälkikasvuni. Alla oli uudet upeat pyörät, jotka tulivat meille kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomilta.

Tuplat aloittivat pyöräilyn kaksivuotiaina potkupyörillä ja ovatkin sen jälkeen tykänneet mennä omatoimisesti. Mä itse tykkään lasten potkuttelusta ja pyöräilystä ihan valtavasti, sillä se mahdollistaa yhdessä lenkkeilyn niin hyvin. Varsinkin nyt, kun isojen vauhti alkaa jo olla sellaista, ettei tavallisella kävelytahdilla pysy perässä millään. 

Takana on pitkä talvi, jonka aikana lenkkeily on todellakin ollut hankalaa. Nyt odotan suuria tältä alkaneelta pyöräilykaudelta, sillä voidaan jälleen lähteä koko porukalla lenkille niin, ettei kokoajan tarvitse purra hammasta. Meidän lapset ovat nimittäin mahdottoman hitaita kävelijöitä, eikä lenkeistä siksi tule mitään. Mikä siinä on, että jokaista kiveä ja oksaa pitää jäädä ihmettelemään? :D


Potkupyöräilyn tuplat aloitti 10" pyörästä ja siirtyivät sitten kaksi vuotta myöhemmin 12". Silloin pyöräily ei kiinnostanut yhtään, vaikka heille pyörät silloin synttärilahjaksi tulikin. Vasta vajaa viisivuotiaana pojat innostui polkemisesta ja lähtivätkin silloin lähes suoraan polkemaan ilman apupyöriä. Nyt vuotta myöhemmin ollaankin jo vanhoja tekijöitä ja koon 16" pyörät ovat juuri sopivat!

Kumpainenkin sai itse valita pyöränsä ja molemmat päätyivät Pinepeak -merkkiseen pyörään. Samaa merkkiä oli muuten myös heidän potkupyöränsä! Pyörien värit ei yllättäneet, meidän keskimmäinen valkkasi vaaleanpunaisen, se kun on hänen lemppärivärinsä. Esikoinen taas valkoisen, saman värin johon päätyi potkupyörässäänkin pari vuotta sitten. Pyörät ovat malliltaan tosi kivat, ainakin omaan silmään vaikuttavat hyvänmallisilta ajaa.


Jollyroomin pyörävalikoimat kannattaa tsekata nyt pikana, jos lasten pyörät ovat jääneet pieniksi talvella. Näistäkin pyöristä saa nimittäin ihan huikean -50% alen. Valkoisesta jopa vähän isomman. Myös potkupyörät n'yttäisi olevan alessa.

Myös kypärät saapuivat paketin mukana ja näissä lapset valitsivat kumpikin samalaisen. Kypärät ovat käytännölliset mustat ja merkiltään Impulse Paw

Nyt kun lapset ovat saaneet taas pyörät alle alka ameilläkin ehkä aktiivisempi lenkkeilykausi. Ihan huippua, mä nimittäin itse olen ikävöinyt lenkkipolulle jo tosi kovaa! 


1 kommentti:

  1. Täällä myös korkattiin pyöräilykausi tänään. Niin ihana ilma ja kuivat pyörätiet.
    Turvallisia kilometrejä pienille polkijoille! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!