lauantai 23. maaliskuuta 2019

Reiman alesta ensi talven topat tuplille -40%


Postaus sisältää mainoslinkkejä REIMA*:n verkkokauppaan (merkitty*)

Reimalla alkoi taas niin huikeat alet, että halusin tulla vinkkaamaan näistä myös teille! Olen täällä blogissakin useampaan kertaan todennut, että siinä missä suositaan kirppareita ja hyödynnetään niitä lasten vaateostoissa, yhtälailla alet ovat meillä kovalla käytöllä. Kun vaatetta hankkii kolmelle lapselle, joista kaksi on vielä kaksosia, on pakko yrittää selvitä edes jossian halvemmalla. Kirppikset on tässä ihan loistava pelastus, mutta kaikkea sieltäkään ei löydä. 

Ja se on isojen ulkovaatteet. Pienimmän kohdalla käytettynä löytyy ihan tosi laadukasta toppaa, mutta tuplien ikäisten rymyäjien kohdalla tilanne on ihan toinen. Siksi tänäkin vuonna odotin ja odotin, milloin talvialet lähtisi oikein tosissaan käyntiin. Ja nyt ne näyttäisi startanneet ainakin Reimalla! Sitä en tiedä, koittaako vielä paremmatkin alet, mutta itse otin tuon -40% alennuksen toppavaatteista ilolla vastaan ja klikkailin ostoskoriin tuplille untuvatoppatakit ja toppahousut seuraavassa koossa. Kovasti toivon, että kokoarviot meni nappiin, ja koot vastaisi sitä mitä kuvittelinkin.

Ensi talveen tuplat lähtevät pitkästä aikaa erilaisissa seteissä ja ekaa kertaa kaksiosaisissa! Tämä oli muuten heidän itsensä toive, mä itse olisin varmaan valinnut taas samanlaiset ja haalarit vieläpä. Heitä on selvästi alkanut ärsyttää, että toiset sekoittavat heidät herkemmin jos vaatetus on sama. Ja halutaan tietysti kunnioittaa tätä heidän toivettaan, joten valinnat juuri sellaisina, mitä lapset itse toivoi.Tällä kertaa mä valitsin takin mallin ja tekniset ominaisuudet, lapset itse valkkasivat värin. Päädyttiin Reiman laadukkaimpaan toppatakkiin, Reimatec+ untuvaparka Serkku* nimiseen takkiin, jonka tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Kuvassa näkyvät navy ja keltainen* olivat lasten valinnat ja ne kumpikin ovat nyt tuota serkku mallia. Ihan yhtä hyvillä teknisillä ominaisuuksilla ei oltu varusteltu kollaasin kahta muuta takkia, vaikka tosi laadukkailta nekin vaikuttivat. Mustassa Naapuri* -mallissa värivaihtoehtoja oli valtavasti ja tuo vaaleansininen Sisarus -malli* oli taas sitten enemmän muotoonleikattu. Hengittävyys ja vesipilari takeissa oli samaa, mutta Serkku-takki oli takeista se lämpimin. 

Myös housut laitettiin tilaukseen ja päädyttiin niissä perusmustiin henkselihousuihin ja malliin nimeltä Loikka*. Luin, että tämä olisi sellainen hyvä perusmalli, jonka hankauksenkesto on ihan huippuluokkaa. Huonona puolena näissä, etten ainakaan löytänyt tietoa näiden jalkalenkeistä. Ne nimittäin tulisivat ainakin meidän lapsilla tarpeen. Toki ne saa itsekin ommeltua aika helposti, mutta olisihan se mukavampi jos ne löytyisi housuista jo valmiina. Asusteita tai kenkiä ei tällä kertaa tilattu, toivon nimittäin, että tämän talven kengät menisi vielä ainakin alkutalven ensikin vuonna. Toki voi olla, että jalka ottaa kunnon kasvuspurtin eikä näin ole, mutten nyt yhtään uskalla ottaa riskiä kenkien kanssa. On nimittäin tosi vaike aarvioida oikeaa kokoa melkein vuoden päähän! Vaatteissa koen tämän arvioinnin helpommaksi. Ihan huikea ale Reimalla kuitenkin on, Nimittäin noista kuvan Freddo talvikengistä* saa nyt -50% hinnasta pois.

Myös muita asusteita löytyy kivasti ja pipoja varsinkin pienempien lasten koossa on ihan tosi paljon. Myös rukkasista saa -40%* eli jos tarvetta uusille on niin väreissä on mistä valita. Pipoista on jopa -70% alennuksia ja nuo kuvan Hurmos -pipotkin oli -60%*. Harmittavaa vaan, niistä ei enää löytynyt meidän tuplien kokoja, pipot olisi nimittäin muuten olleet ihan tosi kivat. 

Ostatteko te ennakkoon seuraavien kausien vaatteita, vai onko kokojen arviointi ihan mahdotonta? 

5 kommenttia:

 1. Noista kuvan kengistä ja reiman talvikengistä ylipäänsä on tosi huonot kokemukset. Ei hengitä yhtään ja on aina sisältä märät vaikka joka kerta otan ulkoilun jälkeen pohjalliset pois ja kengät ilmavasti kuivumaan, silti on kosteet vielä seuraavanakin päivänä.. Vika kerta kun meille ostettiin talvikengät reimalta, onneksi sentään alesta eikä siltikään olleet hintansa veroiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ompa harmi kuulla! Meillä ei Reiman talvikengistä ole kokemusta ollenkaan, mutta vk-kengistä oon pienimmällä kyllä tykännyt. Onko teillä puuvilla vai merinosukka siellä alla? Noissa kengissähän on se tec-kalvo, niin jos siellä on puuvillasukka alla, saattaa se siitä syystä kastua.. Voisiko merinovillasukast aolla apu tähän? Mutta silti tosi ikävä kuulla ettei ole olleet hyvät! Kengät on aina niin kalliita, että on tosi tylsää jos ne ei palvele niinkuin pitäisi!

   Poista
 2. Heips, ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta missä vaiheessa teillä siirrytään vk-vaatteisiin? Instassa tais tänään jo näkyä välikausiasua?
  Itse laittaisin jo näillä keleillä myös vk + välikerros, mutta päiväkodissa on puettu vielä plussakeleillä välikerroksia topan kanssa! 😲
  Tuntuu että on vaikee arvioida pukemista, kun päiväkodussa on näköjään ihan erilaiset tottumukset ja nekin vielä riippuu hoitajasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nää kelit on kyllä haastavia, kun ei oikein aina tiedä mitä pukea! Meillä oli lapsilla nyt ekaa kertaa ulkona vk-vaatteet, oikeastaan siksi kun oltiin pyörälenkillä. Pihalla ollaan käytetty kurahaalareita, ne on mun mielestä olleet ihan parhaat näille keleille kun on vielä lunta mut silti tosi märkää. Pienin käyttää vielä toppahaalria, mutta isot ei varmaan enää niitä päälle vetäise tänä talvena! He on muutenkin niin kuumaverisiä :) Toi kurahaalari on siitä ollut just kätevä etten ole laittanut lapsille edes toppahaalari aenää päiväkotiin, niin päikyssä on ollut pakko pukea se ja tarpeen mukaan kerroksia alle :) Tota haalaria on kovasti päiväkodilla kiitelty, kun on niin kätevä näihin säihin. Siellä on siis kurakankaan alla fleece ja jos aamulla viileampi niin lapset vetäisee villahaalarin vielä päivävaatteiden päälle :)

   Poista
 3. Ajattelin kans hankkia takin ja housut tulevalle eskarilaiselle. Tähän asti ollut haalari, mutta nyt on kai aika siirtyä kaksiosaiseen. Mutta taidan hankkia lähempänä sitten, koska koon arviointi on niin vaikeeta.

  Ja nuo kurahaalarit, mistä yllä mainitsit, on kyllä pelastus näillä keleillä! Meillä on pihassa sellanen uima-altaan kokoinen rapakko 😅

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!