maanantai 11. syyskuuta 2017

Suosikkireseptini osaksi ruokakassia?

yhteistyössä Sannan ruokakassi

Muistatte ehkä, että viime talvena hehkutin Sannan ruokakassi -nimistä palvelua täällä blogissa. Toteutin silloin heidän kanssaan yhteistyössä postauksen, jossa testailtiin palvelun perhekassia ja valmistettiin ruokaohjeet reseptivihkosen mukaan. Postaus löytyy täältä. Tuon jälkeen on testattu vielä pikakassia ja kertaalleen perhekassia omakustanteisesti ja voin sanoa, että tää on palvelu mun makuun. Helppous iskee juuri sinne missä sitä itse kaipaankin, arkitouhuihin. Välillä tuottaa todellista tuskaa suunnitella ensin kauppareissu ja sitten vielä ruuat maukkaasti ja monipuolisesti. Sannan Ruokakassi hoitaa tuon kaiken suunnittelutyön puolestasi ja kantaa vielä ruuat ovelle. Tämäkin postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sannan Ruokakassin kanssa. 

Nyt ei kokeilla Sannan Ruokakassia, vaikka voisinkin taas pitkästä aikaa tilata uuden kassin käyttöömme. Pikavilkaisu Sannan ruokakassin sivulle kertoi, että mukaan on tullut lisää entistä monipuolisempia kasseja. Esimerkiksi varttikassi, joka kuulostaa ihan ruuhkavuosia elelevän perheen valinnalta! Nyt valmistin itse yhden suosikkiarkiresepteistäni, jolla on mahdollista päästä mukaan marraskuussa Sannan ruokakassin yhden viikon reseptivihkoseen. Aika mahtavaa eikö? Tämä resepti on yksi suosikkipastoistani ja sitä tulee valmistettua kenties useammin kuin mitään muuta pastaa. Se saa makunsa limestä, korianterista ja tomaatista ja on niin suussa sulavan herkullista, että isosta satsista huolimatta se hupenee huomaamatta. Se on juuri sopivan tulista aikuiseen makuun, mutta kelpaa myös lapsille.


Mun suosikkipastani on helppo valmistaa, helppous ja nopeus tuntuu nykyisin olevan mun tavaramerkkejä kokkailussa. Tässä reseptissä kivaa on myös se, että sitä voi helposti valmistaa lasten kanssa ja vaikka vauva kainalossa. Pilkkomista on jonkin verran, mutta oikeastaan kaiken pilkkomisen voi hoitaa etukäteen vaikka lasten päiväuniaikana. Sitten vaan päivällisaikana soosit ruuan sekaan ja valmista on vartissa. 

Moni kommentoikin viimeksi, että Sannan ruokakassin reseptit ovat liian aikaavieviä valmistaa arjessa. Tämä mun reseptini ei sitä nyt ainakaan ole, ja näille kommentoijille voisinkin suositella tuota varttikassia!

Nyt Sannan ruokakassin saa ensitilaajana tilattua kotiinsa mukavalla alennuksella. Jos palvelu ei ole tuttu, niin nyt kannattaa ehdottomasti kokeilla. Palvelu toimii jo laajasti pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Luultavasti toiminta laajenee sitä mukaa, kun käyttäjämäärät kasvavat. Mun mielestä palvelun idea ei ole se, että kassi saapuisi viikottain, vaikka toki sekin on mahdollista. Tää on ihana tapa helpottaa arkea, lisätä uusia reseptejä ja makuja ruokavalioon, sekä keino lisätä tunteja omaan kiireiseen viikkoon. Palvelu olisi muuten aika huippuhyvä joululahja lapsiperheelle. Tai miksei sinkullekin.

Haluaisitteko kuulla tarkemmin, miten tuo meidän suosikkibroileripasta syntyy? Varmasti, mutta vielä pitäisi malttaa. Jätä kommentti, jossa kerrot miksi tuo resepti tulisi löytyä marraskuisesta reseptivihkosta. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan yksi ruokakassi. Eli osallistumalla sinulla on mahdollisuus saada kassi ihan ilmaiseksi. Kilpailun säännöt täällä.

Ensitilaajana palvelua pääsee nyt kokeilemaan alennuksella. Kun neljän hengen kolmen illallisen kassi normaalisti maksaa 74e, saa sen nyt tilattu 59 eurolla. Kassi koostuu illallisista, jotka ovat usein luomua ja lähiruokaa ja joissa käytetään vain kotimaista lihaa ja broileria. Ensitilaajana saa nyt myös tämän linkin kautta itselleen microplane-raastimen. Raastimella saa helposti raastettua vaikka parmesanit pastan päälle. 

12 kommenttia:

 1. Kuvien perusteella raaka-aineissa hyödynnetään lapsiperheiden suosikeja.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköistä, uskon että erityisesti lapsiperheet pitäisivät tästä ruuasta.
  hanna.lohtander@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Reseptissä vaikuttaisi olevan tutut, konstailemattomat raaka-aineet :)
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Uudet tuulet broileripastaan ovat aina tervetulleita, helppous ja sopiva myös lapsille ennenkaikkea:) salla.ruoko@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköinen, helppo/nopea ja sopii lapsille tiia.arhamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa superherkulle, mutta kokkina mun on pakko sanoa, että sekoittakaa aina tuo pasta kastikkeen joukkoon. Silloin se pasta nousee ihan uudelle levelille, kun itse pastakin saa imettyä siitä kastikkeesta ne parhaimmat jutut itseensä :) Voiko kassin voittaa vaikka palvelu ei ole käytössä kotikaupungissa (tähän se sellainen tuumaava hymiö=D)

  VastaaPoista
 7. Resepti ei ole liian monimutkainen ja lapsillekin maistuvat raaka-aineet mukana. :) niinajaask@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Nopeat, helpot reseptit on parhaita :)

  t. LauraS

  VastaaPoista
 9. Herkullisen näköinen resepti, joka sopisi varmasti perheeseen kuin perheeseen 😊

  rannekaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Helppoja ja nopeita reseptejä kaivataan ainakin meidän arkeen, ja ennen kaikkea maistuvia.

  Lapsekkaana(ät)Gmail.com

  VastaaPoista
 11. Meidän arjen viikko menu kaipaa uusia vinkkejä. Anu.sinivirta@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kanapasta on herkku, sopisi varmasti ruokakassiin ohjeeksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!