sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Eroon raskausarvista


yhteistyössä SWISS CLINIC

Tässä bloggaamisessa rakastan kaikista eniten sitä, että pääsen kokeilemaan tuotteita ja palveluita, joita en ehkä muuten tulisi kokeilleeksi. Huipuinta on se, että jokin tälläinen tuote osoittautuu sanojensa mittaiseksi ja nouseekin jopa itsellekin yllätykseksi yhdeksi suosikkituotteeksi. Näin kävi nimittäin tämän viimeisimmän yhteistyöprojektini kanssa, Swiss Clinicin Skin Resculpting Treatment ylitti odotukseni ja teki mun masustani pienemmän ja sileämmän. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.

Löytyykö sieltä ruutujen takaa joku äiti, jolle ei olisi tullut raskauksien aikana yhtäkään raskausarpea? Mä jotenkin uskon, että valtaosalle niitä tulee, toisille enemmän, toisille vähemmän. Itse kuulun onnekseni siihen vähemmän-porukkaan ja Justuksen raskaudesta arvet eivät onneksi lisääntyneet. Kaksosraskaudesta niitä tulikin sitten sitäkin enemmän, osa niin syviä, että ne paistavat ihossa edelleen. Justuksen raskaus vahvisti ja voimisti arpia, tosin pahin punoitus on nyt tämän puolen vuoden aikana laantunut ja jäljelle on jäänyt vain uurteet.


Raskausaikana rasvasin ja öljysin mahaa, vaikka uskonkin osittain ettei sillä ole vaikutusta arpien syntyyn. Arvet muodostuvat syvempiin ihon kerroksiin, joihin rasvaus ei ulotu. Siltikin rasvailin, tuplien raskaudessa lähes päivittäin, Justuksen raskaudessa aina suihkun ja saunan jälkeen. Mä en myöskään usko, että arvista kauhean helpolla pääsee eroon. Juuri siksi, että tuhot tulevat syvemmällä oleviin kerroksiin, eikä päällimmäiseen nopeasti uusiutuvaan ihoon. Myönnettäköön, että lähdin kokeilemaan Swiss Clinicin tuotetta hieman skeptisenä. 

Toimintaperiaate on helppo. Pieniä piikkejä sisältävällä rullalla rullaillaan pitkin hoidettavaa puhdistettua ihoaluetta. Mahaa, peppua, reisiä, lantioa, käsiä.. Tuote on tarkoitettu nimenomaan isoille ihoalueille, itse käytin sitä vatsalle. Rullaa pyöritellään edestakaisin muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen alueelle hierotaan Cryogel Bodyserum -seerumia. Tämä aiheutti itselleni ensimmäisillä kerroilla aika voimakasta kihelmöintiä, tiedättehän sitä samaa tunnetta, kun hellepäivän jälkeen levittää iholle after sunia. Myöhemmillä kerroilla tuntemukset hävisi jättäen vain viileän tunteen iholle voiteen levityksen jälkeen. Hoidon päätteeksi rolleri puhistetaan desifioivalla suihkeella.


Skin Resculpting Treatment on apukeino raskausarpien hoitoon, selluliitin vähentämiseen ja kimmoisamman ihon saavuttamiseksi. Rollerin piikit takaavat sen, että vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään juuri sinne syvälle ihoon, jossa raskausarpien vauriot ja selluliitti ovat. Voiteessa olevat ainesosat vaikuttavat ympäri vuorokauden ja ne esimerkiksi vähentävät rasvasolujen muodostumista ja rasvan varastoitumista nukkuessa. Toki tuotteen kanssa kannattaa aina ottaa käyttöön myös terveelliset elämäntavat, juoda paljon vettä ja syödä terveellisesti. Näin mahdollistaa tuotteen toimimisen mahdollisimman hyvin!

Mä itse rakastan kaikissa laihdutus- ja toimenpidejutuissa niitä ennen-jälkeen kuvia. Niistä näkee kaikista konkreettisimmin kuinka hoito on toiminut. Mä aloitin hoidon kolme viikkoa sitten ja käytin rolleria ja voidetta tuon kolmen viikon aikana lähes joka ilta. Alkuun vaikutusta ei huomannut, tai en ainakaan itse peiliin katsoessa nähnyt eroa. Tokalla viikolla huomasin navan yläpuolella olevien punertavien juovien olevan haaleammat ja niiden kohdalla ero onkin suurin. Kuten huomaatte kohta kuvassa, kolmen viikon jälkeen otetussa kuvassa, juovat navan yläpuolella ovat hävinneet.


Itse huomaan eron selvästi varsinkin ylävatsalla. Selluliitti ja arvet ovat vähentyneet myös alavatsalla, mutta ylhäällä ero on selvin. Toki painossakin on kilon pudotus, joka sekin voi osaltaan vaikuttaa. Mutta mä yllätyin. Ajattelin jatkaa käyttöä, nyt pidän parin kuukauden tauon ja yritän tehostaa kiinteytymistä liikunnalla ja ruokailulla. Otan Skin Resculpting Treatmentin avuksi taas sitten muutaman kuukauden päästä. Haluaisitteko silloin kuulla kokemuksista uudelleen?

Nyt on teilläkin mahdollisuus kokeilla tätä tuotetta omiin arpiinne ja selluliitteihin. Swiss Clinicin verkkokaupassa saa tuotteen itselleen 20 euron alennuksella käyttäen koodia NELLIBODY20 normaalisti hoito maksaa 99e ja nyt sen saa 79 eurolla. 

2 kommenttia:

  1. Useampi raskaus takana eikä ole tullut arpia..ihokin pysyi kimmoisana vaikken ole koskaan rasvaillut. Mutta mulle tuleekin tosi pieni raskausmaha joka laskee heti kun vauva syntyy.Kaikille raskaus ei jätä jälkiä..

    VastaaPoista
  2. Lisäkokemukset kiinnostaa!
    Terv: tiikerimaha

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!