sunnuntai 23. elokuuta 2015

Meidän häät: Valaistuksesta tunnelmaa

Aiemmin kesällä kerroinkin Eastsoundin kanssa käydystä tapaamisesta, jossa mietittiin häidemme tunnelman ja koristeiden korostamista valoilla. Alunperinhän tarkoitus oli ottaa häihin musiikista vastaamaan DJ tai bändi, meillä kummallakaan Henkan kanssa ei tullut mieleenkänn, että myös valoja voisi käyttää tunnelman luojana. Tapaaminen EastSoundin Tomin kanssa sujui loistavasti, ja hän sai meidät vakuutettua valojen tarpeellisuudesta. Suunnittelupalaverista TÄÄLLÄ.

Hääaamuna (hääaamupostaus TÄÄLLÄ) Eastsoundin tiimi saapui juhlapaikalle jo ennen meitä. Kun itse tulin paikalle kaasojen kanssa kuudleta aamulla, oli Tomi tiimeineen jo täydessä työntouhussa. Mun toiveeni oli, että juhlatilaan tuotaisiin lisää valkoista valoa syrjäyttämään kellertävää lämminsävyistä valoa. Teatteriravintola tilanahan on todella kaunis, joten Tomin kanssa oltiin yhtämieltä siitä, että valoilla korostettaisiin tilan upeimpia kohtia, ja häivytettäisiin niitä ei niin kauniita. Lopulta yksissätuumin todettiin tilassa olevan vain yksi selkeästi ruma juttu. Männynsävyinen baaritiski. Tomilla oli ratkaisu tähänkin, ja juhlassa tiski oli päällystetty valkoisella kankaalla. 

Juhlatilassa valaistiin tilan kiviseinät valkoiselle valolla ja saatiin juhlijan huomio siirrettyä niihin. Valo korosti kiven eläväistä pintaa, muttei kuitenkaan luonut liian kirkasta vaikutusta. Tulos oli sitä mitä haettiin, kauniiden kohtien korostamista. Buffettilassa valonheittimillä valaistiin ikkunaholvit, jotta ne näkyivät upeampina myös juhlatilan puolelle. Valoin korostettiin buffetpöytä, herkkubuffa sekä Photo Booth -seinä, jonka tausta kangas oli myös Eastsoundin käsialaa. Mä en muuten voisi olla tuohon kankaaseen tyytyväisempi! Se oli riittävän iso ja korkea, jotta iso määrä ihmisiä mahtui sen eteen poseeraamaan, mutta silti seuraili sitä meidän häiden pieni-on-kaunista -linjaa. Photo Booth -seinä oli valaistu valonheittimillä kolmesta suunnasta, joka takasi riittävän valon muuten niin pimeään nurkkaan. Eipä ole tarvinnut käsitellä noita Photo Booth kuvia lainkaan!

Tanssilattia ja sen discovalot oli kuitenkin ehdoton vetonaula. Virallisen osuuden aikana discovalot olivat kiinni ja häävalssinkin aikana meidän tanssin mukana pyöri vain peilipallo. Kunnon musasettien alkaessa tanssilattiaa värittikin kunnon arsenaali valoja! Tunnelma oli ihan huikea, ja toivon että se välittyy teille näiden kuvien ja videoiden välityksellä!

TSEKKAA VALOT IN ACTION INSTAGRAMISTA

Valot eivät tulleet niin hyvin oikeuksiinsa alkuillasta, kun ulkonakin oli vielä valoisaa. Mutta yhdeksältä, illan pikkuhiljaa hämärtäessä tanssilattia alkoi saada arvoistansa koristusta. Vierailta irtosi ihan huippu-upeita mooveja ja itse välillä itkusilmässä ja hymyhuulilla seurasin kuinka upea tunnelma tanssilattialla oli! Tätä me haettiin! Huikeaa tunnelmaa ja hyviä muistoja paitsi meille myös vieraille. Tuntuu, että tarjottiin vieraillemme ikimuistoiset ja tunnelmalliset häät. Siitä kiittäminen menee ehdottomasti osittain Eastsoundille, sillä väitän ettei pelkällä musiikilla ja vierailla olisi päästy lähellekään näin huikeaan tunnelmaan! Sanoinko jo tarpeeksi monta kertaa huikea? :D
Suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä Tomiin ja Eastsoundiin, jos omien juhlien valaistus- ja musajutut yhtään mietityttää. Tapaaminen ja valosuunnitteluhan ei maksa mitään ja yhdessä voi sitten ideoida mitä omilta juhliltaan haluaa! Valaistusarsenaali kun taipuu vaikka millaisiin supershowjuttuihin! Eastsoundhan tarjoaa palveluita ympäri Suomen, joten juhlien ei tarvitse edes rajoittua Pohjois-Karjalaan! Mun tekisi mieli järjestää uudet häät ihan erilaisella teemalla, ihan vaan jotta pääsisi taas käyttämään noita valoja! Miettikää kuinka upea tuo lasiterassi olisi pimeänä talvi-iltana valkoisin ja sinisin valoin valaistuna? Oikein kunnon Winter Wonderland! Ja se nyt ainakin tuli todistettua, että vaikka valot ei kirkkaasti alkuillassa loistaneetkaan, pääsivät ne oikeuksiinsaillan hämärtyessä, vaikka häitä juhlittiinkin keskikesällä. Eli kesän valoisuus ei missään nimessä ole este valoille. Mä en ainakaan noista meidän valoista olisi luopunut mistään hinnasta.
 Ainoa huonopuoli noissa valoissa on, että nehän näkyy. Yllättävän siististi ne oli kyllä juhlissamme saatu piiloon, eikä ainakaan itseäni häirinneet valotolpat ja lattian rajassa olleet valonheittimet lainkaan. Pientä esteettistä haittaa niistä kuitenkin tulee, niinkuin ehkä muutamista kuvista voitte bongailla. Ihailtavan hyvin kaikki johdot ja laatikot oli kuitenkin piilotettu ja meiltä tulee Eastsoundille täydet pisteet valojen ja johtojen sijoittelusta. Toinen mistä haluan ehdottomasti antaa kiitosta Eastsoundille, oli se kokonaisvaltainen apu jota he tarjosivat. Sitä mukaa kun toin ongelmia esiin (baaritiski, dj-pöytä, photo booth-seinä) Tomi ratkoi niitä ja kertoi millaisia kikkakolmosia heillä oli käytössään. Juhlatilan koristeluvaiheessa tiimi oli myös jatkuvasti apuna, vaikkei bannereiden ja photo booth -viirien kiinnitys ihan heidän hommiaan ollutkaan.

Loppuun haluan vielä sanoa, (koska tää mun hattaraa ja vaahtokarkkeja -fiilis vaan jatkuu, vaikka kuherruskuukausi onkin jo ohi, ja kaikki on niin ihanaaupeaamahtavaa aiettä!) että vaikka saatiinkin yhteistyön tiimoilta valaistuksesta alennusta, olisi tämä postaus ihan samanlainen vaikkei alennusta olisikaan, tai vaikka Eastsoundin mainos ei sivubannerissani pyörisikään. Me ollaan supertyytyväisiä.

Kiitos EastSound, autoitte tekemään häistämme ikimuistoiset! <3

Yhteistyössä:


*valaistuksesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!