keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kesä tuli.. VIHDOIN!

Ei ehkä olla ainoita, jotka ovat jo kovasti odotelleet helteitä ja auringonpaistetta? Sitä, kun koko päivän voi viettää ulkona ja nauttia vaan kesästä! Tällä viikolla niitä päiviä on ollut jo useampi, eikä me ainakaan olla paljoa sisällä pyöritty! Nyt nautitaan, ollaan sitten syksyillat kotosalla.

Heti aamusta me suunnattiin tänään poikien ja veljeni kanssa leikkipuistoon. Ei valittu tällä kertaa sitä lähipuistoa, vaan mentiin vähän kauemmas, puistoon joka oltiin hycäksi havaittu jo edellisellä pyöräreissulla. Puiston parhautta oli ehdottomasti se, että aita kiersi leikkialuetta. 

 Lounaalla käytiin nauttimassa ne Cafe Annikan ihanat salaatit ja jatkettiin kesäpäivästä nauttimista Mytäjärven rannalla. Ranta oli ihan just lapsille tehty, sillä se syvenee hitaasti ja oman pyyhkeen voi tuoda ihan rannan tuntumaan. Rauhallisin mielin voi siinä vahtia vedessä lotraavia lapsia. Pojilla alkaa jo vähän olla järkeäkin noissa vesileikeissä, eikä enää suinpäin syöksytä syvälle. Hiekkalelut viihdytti pitkään, ja itkun saattelemana lähdettiin pois. Rasmus ei olisi millään halunnut kotiin.

Illalla saatiin vielä viikon vanha kummityttö meille hetkeksi hoitoon. Vähän jännitti, miten ne iltatouhut kolmen pienen kanssa sujuu, mutta me pärjättiinkin neljästään ihan loistavasti! Ajattelin, että tämähän se taltuttaa pienen vauvakuumeen hetkessä, kun huomaan kuinka kädet ei millään riitä kolmen alle kolmevuotiaan kanssa. Mutta riittihän ne, ja vauvakuume taisi ottaa kunnon harppauksia eteenpäin kun kummityttö antoi parastaan ja tuhisi sylissä tyytyväisenä.. ;)


17 kommenttia:

 1. Voi kuinka pojat on jo niin isoja <3 Miten tää aika menee niiiiiin äkkiä :D

  VastaaPoista
 2. Oi, tulispa tännekin niin lämmin, että vois mennä lasten kans uimaan. Suloinen pikkuvieras sielä :)

  VastaaPoista
 3. Suloisesti pojat leikittää serkkutyttöä.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Mut jäin vähän ihmettelemään, miks viikon ikäinen oli jo hoidossa? missä hänen vanhempansa olivat?...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai vauvan voi HETKEKSI sentään jättää tädin hoiviin! Eivät varmaan lomareissulle lähteneet!;)

   Poista
  2. Voi toki hetkeksi, eikä kommenttini ollut tarkoitettu pahalla/ilkeilynä, anteeksi. Jopa reissun ymmärtäisin paremmin, mutta en tajua miksi kenelläkään on tarve olla viikon ikäisestä lapsentaan erossa, ihan jo sillä, että on siihen pystynyt melkein vuoden valmistautumaan ja järjestämään menonsa niin. Mutta tosiaan, en tied ä koko totuutta eikä minun tarvitse. Ja tarkoitus ei ollut loukata, ei Nelliä eikä hänen siskoonsa, anteeksi! :) Hieman vanhanaikaiset käsitykset täällä, niin ei uutta opi :D

   Mukavaa kesää! :)

   Poista
  3. Juu hän oli tunnin verran hoidossa, jos se noin kiinnostaa 😁 viikon ikäistä kun ei ihan kaikkialle voi ottaa mukaan!

   Poista
  4. Eikai sitä kukaan ilkeilynä ottanut, en ainakaan itse! Ja toki saa ihmetellä, mutta muistetaan kuitenkin että jokainen toimii omalla tavallaan! Ja hoitoaika tosiaan oli se tunti :) Aina ei vauvassa voi olla kiinni koko ajan vaikka kuinka haluaisi, ja me ainakin innolla hoivaillaan tuota pientä nyyttiä! <3

   Poista
 5. Pojat näyttää jo niin isoilta tommosen pikkuisen rinnalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tuntuu ettei ne ole voineet millään olla noin minejä!

   Poista
 6. Kivoja kesäisiä kuvia :) ja onpas siellä suloinen pikkuinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! <3 Ihanaa että kesä tuli edes hetkeksi!

   Poista
 7. Samaa mietin mä.. ehkä jotain menoa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!