lauantai 27. kesäkuuta 2015

Räpsyt silmissä vihdoin!

Ne jotka ovat blogiani seuranneet sieltä alkuajoista asti, saattavat muistaa että sain Henkalta raskaana ollessa lahjakortin ripsien pidennyksiin. Silloin se jäi viimeisilläni ollessa käyttämättä, en uskonut että olisin jaksanut tai pystynyt makaamaan sen jättimahan kanssa niin pitkää aikaa selälläni. Synnytyksen jälkeen ripset eivät olleet ensimmäisenä mielessä, kun kotona oli kaksi pikkuvauvaa ihmeteltävänä.

Ja sitten se vaan jäi. Monesti mietin josko menisin ja ottaisin, mutta aina keksin jonkin syyn miksei. Ne on aina tiellä. Ne allergisoi. En voi hieroa silmiä. En voi käydä kunnolla suihkussa.Ja en sitten vaan koskaan mennyt ottamaan, vaikka aina haaveilin ripsien helppoudesta.

Sitten häät alkoivat lähestyä ja saatuani Hyvänolon Keskukselta mahdollisuuden testata volyymiripsiä* ennen häitä, päätin että nyt jos koskaan!


Ripset laitettiin jo kesäkuun alussa ja olen nyt kokeillut näitä neljä viikkoa. Ripsiä on ainakin vielä puolet jäljellä ja muutenkin olen ollut ihan valtavan tyytyväinen näihin! Aluksi tunsin ripset. Ne hipoi luomia, vaikka pituutta ripsille laitettiinkin vain 8-11mm. Räpsytellessä omat ripset tuntui painavilta ja suihkussa oli _vaikeaa_. En simmäisenä yönä en oikein tiennyt miten päin pääni laittaisin tyynylle, ettei ripset vaan vihingoittuisi. Ja sitten totuin niihin. Seuraavana päivänä en tuntenut ripsiä lainkaan. Unohdin välillä, etten voi hieroa silmiä tai haroa ripsiä koko ajan, mutta muuten ne olivat ihanat! Meikiksi riitti kevyt cc-voidekerros, ja silti olin meikatun ja fressinnäköinen! Nyt neljän viikon jälkeen allekirjoitan täysin niiden kaikkien ripsiinkoukuttuneiden väitteet. En voisi kuvitella nyt olevani ilman! :D Suihkussa tosin joka kerta tulee ikävä sitä, että voisi vaan hankata kasvoja ja sukeltaa kuuman veden alle kokonaan. Mutta näillä mennään nyt. Hyödyt on kuitenkin ehdottomasti haittoja suuremmat!Ensi viikolle minulle on varattuna huoltoaika Hyvänolon keskukselle. Silloin Auni laittaa lisää hapsuja silmiin, taidetaan pitäytyä tässä pituudessa, tämä on toiminut omilla 9mm ripsilläni hyvin. Häämeikin tekijäkin vinkkasi mielummin tuuheista kuin pitkistä ripsistä, jotta häämeikki ei näytä liian raskaalta. Samalla setillä mennään siis varmasti ensiviikollakin. Pienet timantit ulkonurkissa voisi kyllä olla kiva lisä hääripsille!Jos kesäripset houkuttaa voi Aunille varailla aikoja numerosta 050 559 6677, mutta olkaa nopeita! Ajat on aika kivenalla!

Muistattehan vielä, että Hyvänolon keskuksen kavitaatiotarjous on voimassa vielä tämän kuukauden ajan! Ekan kaviskerran saa siis vain 50 eurolla, sen normaalin 89 euron sijaan! Mainitse vain varausta tehdessäsi koodi HOKkesä! Mun kavitaatiokokemuksesta voi lukea täältä. Seuraava kerta vatsan kavitaatiolle oli pakko siirtää häiden jälkeiselle ajalle, sillä en voi olla yhtään tämän pienempi tai hääpuku tippuu päältä! Olishan se nyt kamalaa jos laihtuisi liikaa! ;) Ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus käydä uusi kavitaatiokerta, jolla keskitytään enemmän selän ongelma-alueisiin. Katsotaan kuinka käy!

Olettehan muistaneet käydä tykkäämässä Hyvänolon keskuksen Facebook-sivusta? Kaikki tarjoukset päivittyvät sinne paljon vauhdikkaammin kuin www-sivuille!

Hääblogista voi muuten lukea vähän tarkemmin meidän hääjärjestelyistä ja siitä missä vaiheessa ne ovat! TÄÄLLÄ !

Yhteistyössä:
Hyvänolon keskus

*ripset saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan

3 kommenttia:

 1. Oii tekis niin mieli laittaa itselle räpsyttimet ♥ Näyttää kyllä niin hyviltä jopa 4 viikon jälkeen noissa kuvissa!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 2. Ripsipidennykset on ♥ Mä otin keväällä pitkästä aikaa ne takaisin ja onhan ne niin helpot ja huolitellut. Mulla on myös tuo 11mm pisimmissä ja on oikein kiva pituus, kun ei ole mikään överi vaan aika luonnollinen.

  VastaaPoista
 3. Ripset on kyl arjen pelastaja :)! Siusta tulee kyl upea morsian <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!