lauantai 13. kesäkuuta 2015

O N N E A Rasmus ja Kasper 2 V U O T T A !

Kaksi vuotta sitten näihin aikoihin eleltiin aika kivuliaita hetkiä. En vielä silloin tiennyt, että jo kahden tunnin päästä mulla olisi sylissä meidän kaksi täydellistä pikku poikaa. Terveenä, hyvinvoivana ja hyvänkokoisena. Joka päivä vieläkin olen niin kiitollinen siitä, että pojilla sujui kaikki niin hyvin.
 Tähän kuluneeseen kahteen vuoteen on sisältynyt ihan valtavasti naurunkyyneliä, onnen hetkiä ja ilon hippusia. Pojat ovat kasvaneet avuttomista pienistä rääpäleistä taitaviksi taaperoiksi. Heillä on oma uniikki luonne, ihana nauru, valloittava hymy ja upea keskinäinen yhteys. Tämä matka mikä on poikien kanssa saatu tähän päivään asti kulkea, on opettanut meille vanhemmille valtavasti. On saatu tutustua kahteen upeaan pikkumieheen, jakaa heidän kanssaan kaikki ilot ja surut ja kokea heidän elämänsä huippuhetket. Saadaan olla heidän maailman tärkeimmät ihmiset, herätä aamuisin märkiin suukkoihin, kun kaksi taaperoa yrittää päästä kaikkein lähimmäksi.


Koko tämä kaksi vuotta on täynnä niin upeita hetkiä, etten olisi voinut kaksi vuotta sitten kuvitellakaan sen olevan tällaista. Tästä kuluneesta ajasta en vaihtaisi sekuntiakaan, vaikka monesti saankin repiä hiuksiani tämän tehokaksikon kanssa.

Me vietetään tänään poikien kanssa perhepäivää Helsingissä. Riehutaan SnadiStadissa, tavataan muita kaksosia Linnanmäen karnevaaleilla ja syödään kaikkia poikien herkkuja. Huomenna sitten jatketaan vielä juhlia kaikkien pojille tärkeiden ihmisten kanssa.

Kiitos Rasmus ja Kasper, että saadaan olla teidän äiti ja isi. Ihanaa toista syntymäpäivää rakkaat pienet <3


Synnytyskertomuksen kahden vuoden takaa voi lukea täältä !

21 kommenttia:

 1. Hirmuisen Paljon Onnea 2- vuotiaille pikkumiehille! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea isoille pojille <3 Aika menee niin äkkiä!! Meilläkin tää on edessä jo aivan pian!!

  VastaaPoista
 3. Isot onnittelut molemmille pikkumiehille! ♡ Sulosia pikkumiehiä molemmat! En oo
  aikaisemmin sun blogia nähnytkään, niin kiinnostais et onks ollu rankkaa kasvattaa kahta lasta yhtä aikaa vaikka se myös ehkä antaa paljon ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   En ainakaan ole kokenut tätä erityisen rankkana, tosin kokemusta vaan yhdestä lapsesta ei toisaalta olekaan. Ehkä jos yhden vauva-aika olisi jo koettu, tuntuisi tää rankemmalta! :)

   Poista
 4. Niin ihanat komiat tyypit! Onnea isosti pojille <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ihanan suloisille pojille! Miten söpöjä kuvia kaikki :)

  VastaaPoista
 6. Onko pojat identtiset kaksoset?

  VastaaPoista
 7. Onnea Kasperille ja Rasmukselle! Meillä onkin päivän vanhemmat tuplatytöt, joten tuplasti vietetty 2-v synttäreitä myös täällä :)

  VastaaPoista
 8. Onnea ihanille kaksivuotiaille! <3

  VastaaPoista
 9. Suuret onnittelut ihanille pikku miehille! ♡

  VastaaPoista
 10. Onnea pojille! Hauskasti alkaa pojat olla jo aivan oman näköisiä! :)

  VastaaPoista
 11. Nää pojat on niiiiin söpöjä, ja rusetit kaulassa siistimmissä vaatteissaan niin komeita ja tyylikkäitä, että sydän sulaa. Kiitos Kasper, että saan olla sun kummi! Sinä ja veljesi olette omina ihanina itsenänne tuoneet myös miun elämään niin paljon <3

  Anonyymi Anu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!