lauantai 1. marraskuuta 2014

Äitiysvaatekuume !

Muhun on iskenyt ihan hirveä mahaikävä. Suosikkibloggaajat, jotka saivat samaan aikaan edellisen lapsensa kun itse sain pojat, ovat nyt jo toisella kierroksella ihanien pyöristyneiden mahojensa kanssa! Aika tosiaan kultaa muistot, sillä vasta hetki sitten olin sitä mieltä että en tosiaan olisi valmis uuteen raskauteen. Nyt ne pahoinvoinnit, liitoskivut, huonosti nukutut yöt ja koko ajan tiellä oleva maha on kaukaisia muistoja vaan. Kaikki se on kuorrutettu vauvantuoksuisella söpöllä masukummulla. Eikä sitä tosiaan helpota se, että kanssabloggaajat ovat mahoinen niin supersöpöjä!

Olen blogissakin monesti voivotellut sitä, että oma tuplaraskaus ohitti vauhdilla sen vaiheen, kun raskaudesta voi nauttia. Pahoinvoinnista ja väsymyksestä hypättiin suoraan jäätäviin liitoskipuihin ja ennenaikaisuuden pelkoon. Kokematta jäi siis ne raskaudesta hehkuvat kasvot ja söpö pieni mahakumpu. Varmaan osittain siksi, poden tätä hirveää mahakaipuuta!

Pakko olikin kurkkia verkkokauppojen syksyn uutuuksia äitiysvaatteiden puolella. On ne vaan ihania! Ja ei, en nyt ihan tosissani niitä kuitenkaan katsele. Tai katselen, mutten kuitenkaan tosissani vielä mahasta haaveile. No empä :D

Kuvat: MamaMia, H&M, Lindex
Hahah, niin tylsää ja niin minua! T-paitoja, trikoota, legginsejä ja tregginsejä. Rentoa, mukavaa ja pehmeää. Voi miten ikävoin noita mammafarkkuja! Oli se vaan niin mukavaa kun yksikään sauma ei kiristänyt, eikä mahaa tarvinnut vetää sisään ettei se pömpöttäisi :D Oivoi..


10 kommenttia:

  1. =D Mä taas näen tällä hetkellä painajaisia siitä, että olen uudestaan raskaana ja menossa uudestaan sektioon.

    VastaaPoista
  2. Meillä mennään nyt sitä toista kierrosta. Ns. ihan normaaleja raskauksia molemmat, mutta se monen niin ketjuja raskausajan hehku yms jäi ensimmäisen koska kokonaan puuttumaan juurikin pahoinvoinnin ja kipujen vuoksi. Eikä tämä toinenkaan raskaus ole vielä sitä hehkua tuonut...
    Mutta nämä äitiysvaatteet on ihania! :) kuten sanoit, ei purista tai kiristä. Olenkin tänään menossa ostoksille lisää niitä hankkimaan. ;)

    VastaaPoista
  3. Mullakin on iskenyt mahaikävä... Ja synnytyksestä vasta puoli vuotta eikä vielä ole aika toiselle lapselle :D Mulla oli raskausaikana todella huonosti äitiysvaatteita ja ensi kerralla meinaan kyllä hankkia niitä enemmän. Just tuollainen trikoo onkin parasta raskausaikana ettei vaan kiristele vaatteet :)

    VastaaPoista
  4. Katon jokaisesta h&m:n kuvastosta aina äitiysvaatteet läpi! Mahakaipuu on täällä kans ihan liian kova. Mie haluun!!!!!!:D

    VastaaPoista
  5. Mä just ajattelin, että jes, tänäkään jouluna ei tarvitse voivotella housujen kiristämistä kun saa pitää mammahousuja! Ekassa raskaudessa ostin tosi vähän äitiysvaatteita, mutta nyt olen hurahtanut niitä ostelemaan. Varsinkin kun kirppareilta tekee löytöjä ja kohtahan on taas alet! Ja taas olisi yksi paketti odotramassa noutoa.. :D

    VastaaPoista
  6. Äippävaatteet on kyl ihania! Tuo kumpu vain kasvaa sellaista vauhtia että vaatteet jäävät melkein heti pieneksi vaikka ottais kokoa isomman. Oon ihan normipainoinen enkä levinnyt muualta. Lähes kaikki henkkamaukalta tilatut vaatteet on saanut laittaa palautukseen. Enää en ees jaksa etsiä uusia:D sen verran työlästä on sovitus. Onneksi on parit luottovaatteet, jotka venyy ja venyy... :D Tuplat siis tulossa, olemma jo rv 33+1:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla kyllä raskausvaatteet, pääsääntöisesti hm ole kyllä pieniksi jääneet vaikka ostan ihan normi koon :) vatsaa on ihan riittämiin ja kaikki tuossa edessä, en myöskään ole levinnyt muihin suuntiin ;)

      Poista
  7. Meidän pojat on teidän poikia kymmenen päivää nuorempia ja reilu viikko sitten tein positiivisen raskaustestin :) Joten siitä vaan :)

    T. Maikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Voi kuin ihanaa! Hurjasti onnea teille! Äläpä yllytä! ;D

      Poista
  8. Rv 17+4 menossa :) Olo kaikinpuolin oikein hyvä. Masu ei juurikaan vielä tietysti näy! Mutta ite en todellakaan tykkää äitiysvaatteista, enkä edellisiinkään raskauksiin oo hankkinu ku parit pakolliset farkut. Nyt kun vielä päätetty, että tämä kolmas on (ainakin uskoisin!) myös se viimeinen, niin ei enää haluta äitiysvaatteita ostaakaan! Mutta täälläkin kuopus vasta 1v.2kk, joten ei kun tekemään vaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!