keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Ihana verkkokauppalöytö !

Mä olen oikein kunnon tunneshoppailija. On niin ihanaa piristää itseään ostamalla joko itselle tai lapsille jotain kivaa. Tai kotiin. Tai miehelle. Kaikenmaailman verkkokaupoista pitäisi pysyä pois, sillä sieltä niitä houkutuksia varsinkin tulee. Mulla on iltaisin nyt yksin ollessa ihan liikaa aikaa ja olenkin surffaillut läpi erilaisia verkkokauppoja bongaillen joululahjoja. Olen onneksi onnistunut tekemään muutamia hyviä löytöjä, mutta vastapainona myös oma materiatoivelista kasvaa vaan kasvamistaan. Ei hyvä, varsinkaan kukkaron kannalta.

Aikomuksena olisi pysyä koko tuleva marraskuu ostolakossa, ja ostaa ei-yhtään-mitään! Katsotaan miten onnistun! Sitä ennen voi vielä fiilistellä ja haaveilla ihanilla verkkokaupoilla ja niiden toinen toistaan ihanammilla tuotteilla! 

Muhun on iskenut viimeaikoina ihan mieletön sisustusvimma. En tiedä onko se tämä pimenevä syksy vai mikä, mutta koko ajan tekisi mieli uudistaa jotain.. Päällimmäisenä listalla taitaa olla tv-taso, joka kaipaisi kovasti päivitystä. Silti katselen verkkokaupoissa kaikkea muuta kuin niitä tv-tasoja. Viimeisin ihastus ja rakkaus on norjalainen sisustusverkkokauppa Nordiske Hjem. Alunperin bongasin tuotteet instagramista jonkin häshtägin alta, ja sen jälkeen olen tainnut tykätä joka-ainoasta kuvasta.. Kaikki sommittelut ja tuotteet tuntuvat uppoavan muhun, joten en vaan voinut vastustaa kurkistaa myös verkkokaupan puolelle. Hinnat ovat onneksi norjan kruunuina(?) enkä ihan äkkiseltään bongannut infoa, lähettävätkö tuotteita Suomeen. Ehkä hyvä niin, ainakin kukkaro kiittää. Pakko näitä tuotteita oli silti vähän fiilistellä, ja kasasinkin teille kollaasin suosikkituotteistani!

Yksi ehdoton suosikki oli lastenhuoneensisustukseen tarkoitettu ihanaakin ihanampi tiipii! Olen miettinyt poikien huoneeseen jotain telttaa tai majaa, mutta kaikissa tarjolla olevissa teltoissa tuntuu olevan jokin vika.. Nämä tiipiit olisivat juuri täydellisiä meille! Ihanat!  


Myös nämä tuotteet miellyttivät silmää kovasti! 
1. Talomalliset hyllyt poikien huoneen seinälle
2. Pyykkikori meidän makuuhuoneeseen
3. Sisustustaulu meidän huoneeseen
4. Tähtityynyt pojille
5. säästöpankkinorsut pojille
6. pilvileikkuulauta keittiöön



Iskikö teihin? Mä olen tällä hetkellä ihan hurahtanut skandnaaviseen sistustustyyliin, tähän asti vihaamani koivu, on nyt kovaa huutoa! :D Ja nuo pastellivärit olisivat kivaa vaihtelua poikien huoneeseen. Oih, ihania <3

25 kommenttia:

  1. Nuo tiipiit ovat supersuloisia! Äää mäkin tahdon! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja ja pastellivärit on rakkautta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon pikkuhiljaa innostunut pastelliväreistä!

      Poista
  3. Mie oon kohta kaks kuukautta suunnitellu tekeväni tommosen tiipiin. Tosi ihania! :)

    VastaaPoista
  4. Joo joo ja joo!! Toi tiipii ois niin kiva ja mikä parasta sulautuis muihinkin kalusteisiin yms paremmin kuin nuo värikkäät normi versiot :) ilmottele ihmeessä jos löydät jostain niin että sais tilattua myös tänne Varsinais-Suomeen pienille "inkkareille" ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat tiipit! Just tuollasesta on haaveillu Lilianinkin huoneeseen. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tiipii! :) Noita pilvileikkuulautoja on monessa suomalaisessakin verkkokaupassa ja samoin noita palaset säästölippaita, olisinkohan noita lippaita nähnyt ihan prismassakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kommentoida samaa, mutta Paula ehti ensin :) ainakin meidän prismasta löytyy noita norsuja! talohyllyjäkin näin jossain, en vain muista enää missä :D tiipii on kyllä aika supersuloinen ♡

      Poista
    2. Ai on! Mä en muista törmänneeni, mutten ole kyllä hetkeen käynytkään.. Talohyllyjä oli ainakin meidän kaupunkin sisustusliikkeessä, eli oisko jossain pikkuputiikissa ollut? :)

      Poista
  7. Ihanat tiipiit! Vau! Minäkin haluan! :D

    Mulla on myös sisustus/remonttivimma. Tekisi mieli kaataa seinä olohuoneen ja keittiön välistä, mutta en vain jostain kumman syystä saa miestä innostumaan ollenkaan! Kummallista..

    VastaaPoista
  8. En ole aiemmin tajunnutkaan, mutta meidän pojathan tarviis ehdottomasti tuollaisen tiipiin. Aivan ihana, wow!

    VastaaPoista
  9. Iiks, vähänkö ihania! Mä en edes uskalla avata tota linkkiä tonne kauppaan.. :D voisin lähteä mukaan sun kanssa tohon ostamattomuus marraskuuhun!!

    VastaaPoista
  10. Tuon pikkunorsun tilalle vielä kivempi skandinaavista designia on moneyphant. Siinä tulee vielä mukana kaksi pientä puista elefanttia. Sopii ihanasti kaksosille :) oli hulluilla päivillä myynnissä, saattaahan se tulla taas keväälläkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niimpä! Oon joskus nähnyt niitä kuvia, mutten yhtään muistanut niitä. Ne olisi tosiaan paljon kivempia! Kiitos vinkistä! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!