torstai 9. lokakuuta 2014

Istuinpehmusteet Bumbleride Indie Twin vaunuihin

Yhteistyössä Raila Design

Ihana Raila, Raila Designilta muisti meitä viime viikolla aivan ihanalla paketilla. Paketilla, josta paljastui yksi meidän arkea tällä hetkellä ihan valtavasti helpottava asia. Nimittäin istuinpehmusteet/-suojat meidän vaunuihin.


Samantyylisiä suojia löytyy monista verkkokaupoista, ja usein olen ollut niitä tilaamassa. Aina vaan homma on syystä tai toisesta jäänyt puolitiehen. Nyt ne meille kuitenkin viimein tuli ja kuosit ovat jälleen niin ihanat! En vaan millään käsitä miten Raila on päässyt mun päänsisään valitsemaan juuri sen THE kuosin! :D Vielä pakettia availlessa mietin miehelle ääneen, että onkohan tää raidallinen kuitenkaan hyvä meille.. Mutta se oli, ihan täydellinen! Moni onkin näitä suojia jo päässyt ihastelemaan, ja jokaisen ihailijan olen ohjannut Raila Designin Facebook-sivulle. Menkäähän tekin sinne, jos innostuitte näistä!

Meidän pehmusteissa on kaksi puolta. Pehmeä tähtikuvioinen päiväunikäyttöön ja paksumpaa kangasta oleva raidallinen ulkoiluun. Tästä suojasta on niin paljon helpompi ravistella hiekat ja leivänmurut pois, että siitä on tullut hetkessä jo mun suosikki arjenhelpottajista! Materiaalit ovat myös täysin konepestäviä, joten tiukempaan tarttuneen lian saa helposti pestyä pois. Railan neuvosta suihkutin itse näihin tekstiilisuojan joka hylkii likaa. Toistaiseksi on selvitty ihan vaan pyyhkimällä suojat puhtaiksi.

Mitä tykkäätte? Eikö sovikin vaunuihin kuin nenä päähän?

14 kommenttia:

 1. Hienot suojat!

  Mutta oothan varovainen noitten suihkutettavien tekstiilisuojien kanssa! Ne on aikamoisia myrkkyjä sekä aikuisille että lapsille. Lapsilla kemikaalikuorma kertyy vielä helpommin kuin aikuisella (pienempi koko). Itse suosisin mielummin lähtemättömiä tahroja suojissa kuin kemikaaleja lasten käyttämissä tuotteissa. (Tää on vaan mun näkökanta, en siis kritisoi teidän valintoja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) En usko että pojat tuosta hirveästi kuormittuu. Suojat on kuitenkin tuuletettu eikä kangas ole paljasta ihoa vasten. :) Meillä on sama suoja kotona myös sohvassa, ja mä itse valitsen mielummin suojan kuin pinttyneet tahrat :) Mutta kuten sanoit, kukin tyylillään! :)

   Poista
 2. On kyllä tosi kivan näköset! Onko pehmusteissa joku kiinnitys ylälaidassa, etteivät lörpsähdä lapsen päälle, jos on pienempi matkusta kyydissä? Jos nyt ymmärsit mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole! KÄtevä olisi, jos siellä olisi jotkut kuminauhat jotka sitten saisi kiinnitettyä kuomun neppareihin.. Istuinsuoja ei ainakaan meillä lörpsähdä, sillä pojat täyttävät istuinosan jo sen verran hyvin.. Vaikea sanoa kävisikö pienemmällä lapselle niin.. Istuinsuojat kuitenkin vähän valuvat käytössä, ja ehkä ne kuminauhat estäisi sen! :)

   Poista
 3. voi ei miten ihanat :) ! sopiii kyllä vaunuihin kun nenä päähän ;)

  VastaaPoista
 4. Sopii! Ja nimenomaan nenä päähän!

  Olispa kiva tilata itellekin joku, mutten tiiä miten noihin Britaxeihin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anette - mä teen pehmusteet mittojen mukaan, joten sopivuus ei ole ongelma :)

   Poista
 5. Tekstiilisuojissa on nykyään ne paremmat (ja hajuttomat) versiot. Mielestäni tekstiilin suojaus ei suurenna lapsen kemikaalikuormaa sen enempää kuin istuminen turvaistuimessakaan. :) Suojaus mielestäni kannattaa tehdä, jotta lika ja tahrat saadaan pyyhittyä pois. Eihän tarkoituksena ole syödä pehmusteen päältä tai nuolla niitä ;)

  Mielestäni suojat ovat NIIN teitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Suojathan ne tosiaan turvaistuimiinkin suihkitaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!