lauantai 4. lokakuuta 2014

PUISTOSSA

 Aamupalan ja -pesujen jälkeen, meidän aamut jatkuvat usein ulkoillessa. Useimmiten suunnataan puistoon, sillä sieltä pojat eivät pääse huomaamatta katoamaan, niinkuin omassa pihassa helpommin käy. Meidän lähipuisto on ihana. Siellä on pienten ja isojen puoli, ja pienten puolen liukumäki on juuri sopiva meidän pikkutaaperoille. Tyyli on vapaa, ja useimmiten alas tullaankin mahallaan. Huisin kivaa! :D

Pipot Name It / Tuubihuivit H&M / Haalarit Polarn O Pyret / Rukkaset Jonathan / Kengät SuperFit
Ulkoilussa on se hyvä puoli, että siellä pojat väsyttävät itsensä ja purkavat kaiken energiansa touhuiluun. Kotiin tullessa sekä ruoka että uni maistuu!

16 kommenttia:

 1. Voi mä odotan tuota! :) nyt ulkoilu on vielä keinumista ja hiukan uskalletaan konttailla eteenpäin. Aa, nämä on varmaan niin suloisia liukumäessä kun sen aika on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tää on kyllä kivaa vaihtelua sen jatkuvan vaunujen työntelyn perään! :)

   Poista
 2. On ne reippaita vesseleitä <3

  VastaaPoista
 3. Toinen teidän pojista taitaa olla "kova" tutin syöjä mitä kuvista oon katsonut. :) Ovat kyllä todella hurmaavia molemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Rasmukselle erityisesti tutti on tosi rakas <3

   Poista
 4. Munki pitäis kunnostautua nyt tässä ulkoilussa aamupäivisin, ku Mimi jättäny ekat päikkärit pois. :D Meillä on puistoon vaa aika pitkä matka, jtn 3km.. :/ Nii ei tuu sinne sit ikkää lähjettyä, ku pitäis mennä autolla ku mua rupiaa supistelee :(. Onha meillä omallaki pihalla hiekkalaatikko mutta tylsä aina täsä vaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otat vaan rauhassa nyt <3 Ehtii sinne puistoon myöhemminkin! Vaikka sitten kun vauvakin jo tuhisee vaunuissa! :)

   Poista
 5. Olisi mukava lukea postaus millaisella autolla ajelette :) ..Kuinka paljon käytätte autoa viikossa? Oletteko olleet tyytyväisiä turvaistuimiin jotka ostitte lapsille? Itse päädyimne myös ostamaan Besafen istuimen ja yllätyimme kuinka ison tilan se vie takapenkillä varsinkin kun lapsi matkustaa selkä menosuuntaan.
  -Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Toteutan tämän hetimiten! :)
   Tällä hetkellä käytetään autoa tosi vähän kun se on Henkalla Jyväskylässä. Ja turvaistuimet on ainakin meidän käytössä olleet ihan huippuja! Tosin ovathan ne hurjan isoja!

   Poista
 6. Ihanan lämpimän näköiseksi tekee heti tuo tuubihuivi =) Noissa haalareissa kun tahtoo nousta vetoketju melkeinpä suuhun saakka niin tuo onkin kätevä ratkaisu. Täälläpäin en ole törmännyt tuohon tyyliin lapsilla.
  Pojista varmaan on seuraa ulkonakin toisistaan? Vai kulkevatko täysin omia polkujaan? Meidän vesseli konttaa puistossa isompien perään ja kova tahto olis päästä heidän leikkeihin. Keinussa kyllä viihtyy kauankin, mutta tahtoo olla liian rauhoittava paikka kun alkaa aina silmät mennä kiinni.

  Anjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Mä käännän sen keskikappaleen aina alas, niin jää leualle vähän enemmän tilaa! :)
   Aikalailla itekseen ne pyörii.. Helpompi olisi kun kulkisivat peräkkäin! :D

   Voi teidän pientä! :D

   Poista
 7. Kivannäköinen puisto ja vaatteet lapsilla, miun mielestä tuo tuubihuivi kulttuuri pienillä menee vähän yli vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mikä siinä menee yli? :D Mun mielestä ne on tosi kätevät!

   Poista
 8. Suloiset puistoilijat! Tuo ulkoilu on kyllä tehokas tapa herättää ruokahalu ja päikkäreillekin mennään sitten mielellään. Ja ihanaa tuolla on nyt ulkoilla, kaunis syksy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!