maanantai 27. lokakuuta 2014

Hei, hei mitä kuuluu?

Edellisestä postauksesta on aikaa jo yli viikko, takana taitaa olla pisin kirjoitustauko aikoihin! Suurin syy taitaa olla väsymys. Tuntuu, että elämässä tapahtuu tällä hetkellä niin paljon, että oli pakko ottaa pieni aikalisä. Kirjoittamista en aio lopettaa enkä keskeyttää blogia. Pieni loma bloggaamisesta oli varmaankin tältä erää tässä!

Vaikka tiedänkin, etten ole tilivelvollinen postaustahdista kenellekään, tuntuu että vähän täytyy valaista tätä tilannetta. (Kiitos teille ihanille huolehtijoille siellä ruudun takana, olette huippuja! <3) Kaikki täällä meillä kotona on hyvin, arki vaan kävi liian rankaksi kaikkine velvollisuuksine ja tehtävineen, että pakko oli puhaltaa peli hetkeksi poikki. 


Olen luonteeltani niin suorittaja kuin olla ja voi. Joskus Usein vaadin itseltäni ihan liikaa ja se purkautuu totaaliuupumisena. Tiedän vaativani välillä itseltäni liikaa kotona, ei nurkkien tarvitse kiiltää, tai lasten saada koko ajan kotiruokaa lautaselleen. Joka päivä ei tarvitse ulkoilla tai näyttää fressiltä. Silti useimmiten tavoittelen tätä kaikkea, ja kun pakettiin vielä lisätään arki yksin lasten kanssa, tenttipäivät, gradu, blogi ja oma laihdutusprojekti, menee kuppi äkkiä nurin. Itse havahduin reilu viikko siihen tilanteeseen, että olen kireä, väsynyt ja kiukkuinen. Blogin kirjoittaminen tuntuu enemmän velvollisuudelta kuin harrastukselta ja tuntui ettei mihinkään elämän osa-alueeseen saanut panostettua kunnolla. Jostain olisi luovuttava.

Olen jo kauan sitten päättänyt, että blogin vuoksi en stressaa. Jos bloggaaminen tai blogi joskus ahdistaa, uuvuttaa, tai vie liikaa aikaa muulta tärkeältä (eli pojilta ja heidän hyvinvoinniltaan) kirjoittaminen loppuu. Pistin siis blogin tauolle. Tai en tauolle. Otin vain pienen loman. Iltaisin en kaivanutkaan totuttuun tapaan läppäriä esiin, vaan löhöilin sohvalla teekupin, karkkipussin ja tyynykasan kanssa. Bokseilta katsoin Greyn anatomiaa ja 90210:a. En uhrannut omalle blogille ajatustakaan, ja jälkikäteen mietittyä täytyy sanoa, että ratkaisu oli ihan oikea. Nyt tuntuu levänneeltä, enrgiseltä ja motivoituneelta. Mielessä pyörii lukuisia postausideoita, joista haluaisin teille kirjoittaa ja kertoa! 
Siinä syy blogihiljaisuuteeni. Toivottavasti en ketään huolestuttanut pahasti tällä tauolla. Alunperin tarkoitus oli palata koneen ääreen jo aiemmin, mutta syyslomareissu etelä-suomeen vähän sotki suunnitelmia, ja tauosta tulikin yllättävän pitkä! Nyt taas uusilla ideoilla ja energialla eteenpäin!

Meillä muuten starttasi tänään viimeinen isin reissuviikko! Ensi maanantaina elellään taas normaalia arkiviikkoa ja isi ilostuttaa ja helpottaa arkea läsnäolollaan työpäivien jälkeen! Pakko sanoa, että olen aika innoissani tästä! Musta ei vaan ole yksinhuoltajaksi. Edes näin osa-aikaisesti. Tulossa kuitenkin vielä toivottua postausta aiheesta! 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille! Pus!


21 kommenttia:

 1. Tääläkin on jo odoteltu teidän kuulumisia. :) kiva kuulla että kaikki on jo paremmin. :) ihanaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sanna! <3 Ihanaa viikkoa ja viikonloppua myös teidän jengille!

   Poista
 2. Oi sohva, karkkia ja sarjoja! Kuulostaa oikein hyvälle, ja kyllä sä siihen tahtiin oot postannutkin että ihan ansaittu oli pikku loma! :) Harrastushan tämä on, niin ihania kun sun postaukset onkin ja niitä innolla odottaa ei niitä ole pakko joka päivä tulla :) Ihanaa että kohta teilläkin on isi kotona taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tuohonhan voi melkein jäädä koukkuun! ;D
   Loma piristi kyllä ihan valtavasti! Useammin pitäisi tosiaan muistaa, että harrastuksesta kuitenkin vaan kyse! Kirjoittaminen monesti vaan vie mennessään ja äkkiä huomaa että blogi pyörii päässä koko ajan :D

   On ihan huippua! Tänään on viimeinen yh-päivä! :)

   Poista
 3. Voimia teille arkeen! Hyvä että osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja pystyt tarpeen vaatiessa pitämään hiukan lomaa blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt pitää jatkossakin ottaa vähän löysemmin rantein! :)

   Poista
 4. Olette vielä hengissä ;D toivoisin postausta missä käsittelisit äidin roolia, onko ollut helppoa muuttua teinitytöstä nuoreksi naiseksi ja äidiksi (vielä kahdelle lapselle kerralla) ja kohta vieläpä vaimoksikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan! :D
   Hei kiitos vinkistä! Laitan tämän luonnoksiin ja kirjoitan joskus ajan kanssa! Kiitos :)

   Poista
 5. Hyvä että kaikki on kunnossa! <3 Ja teit ihan oikein kun otit aikaa itsellesi ja perheelle! Älä stressaa blogista, kyllä ainakin minä kestän tälläiset lomat (vaikka kävinkin joka päivä kurkkimassa että oletko kirjoittanut ;)) kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 6. Mukava lukea pitkästä aikaa mitä teille kuuluu! :) Ovatko pojat reagoineet siihen, että isä on viikot pois kotoa? Kerroit aikaisemmin, että olet myymässä poikien pieniä vaatteita kirpparilla. Joko olet myynyt vaatteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ovat! Ihan selvästi ovat minussa enemmän kiinni kuin silloin kun isi vielä oli samassa kaupungissa töissä. Tästä tulossa tarkempi postaus ensi viikon aikana!

   Joo kirpparipöytä on ollut nyt viikon verran Mammuttitorilla, ja koko ajan vien sinne lisää vaatetta sekä omia että poikien. Sunnuntaina lähtee seuraava satsi! Käyppä kurkkimassa! Pöytä oli joku 402-410, en ihan tarkkaan muista! :D

   Poista
 7. Kiva kuulla kuulumisia! Itsekin helposti menee oma vaatimustaso vähän överiksi, silloin on hyvä jarrutella ja pitää breikkiä :)

  Minun blogini on muuttanut, löytyy nykyään täältä: hulivilini.blogspot.fi ja arvontakin on menossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinmpä! Helposti lähtee kyllä käsistä!

   Kiitos, pitää päivittää lukulistalle! :)

   Poista
 8. Ihanaa ku postasit taas :) Kyl melkee kävi jo mielessä et onko sattunu jotain :D

  Tea

  VastaaPoista
 9. Haha, mää en uskalla edes tarkistaa kuin kauan mun blogihiljaisuus, tai tässä vaiheessa kai jo tauko, on kestänyt! Ja syy on mullakin puhtaasti väsymys ja myllerrys omassa elämässä. Mutta kiva kuulla susta taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joskus on hyvä pitääkin taukoa! Uudella energialla sitten kun siltä tuntuu! Tsempit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!