sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä.

Äitienpäivä alkoi ihanalla yllätyksellä mieheltä <3 Aamupala oli katettu aurinkoiselle terassille ja sain vieläpä vaaleanpunaiset reinotkin lahjaksi. Ihana <3 Ulkona oli ihanan lämmintä. Kaikki on nyt taas niin ihanaa ihanaa että.. Mutta aurinko lämmitti ja tuntui jo ihan kesältä. 

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=c159d7c408&view=att&th=13e9993b15dc1210&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-DKMIDzT4vdpmrQ-uG6-Lb&sadet=1368376240144&sads=sS-S5s5Qz3_Eg053Tnnxm_YDgts&sadssc=1 
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=c159d7c408&view=att&th=13e99917ee079a98&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-DKMIDzT4vdpmrQ-uG6-Lb&sadet=1368376352389&sads=jL4FsHhJKHfTPoO2S-vPfzYljbE 

Taustalla puutarhaprojektikin odottelee aloittajaansa. Kukkalaatikihin pitäisi istuttaa kukat. En vaan taida ihan vielä uskaltautua itse tehdä sitä. Täytyy odotella kesäkuulle, kun pikkuset alkaa olla jo vähän isompia, niin ei niin haittaa se synnytyksen käynnistyminenkään. Ei noissa onneksi kovin iso työ ole. :)

Tänään kokeiltiin myös mahtuuko poikien turvakaukalot autoon. Tosi fiksua kokeilla sitä nyt kun kaukalot on jo ostettu, eikä vaikka silloin heti.. No, mutta kaukalot kuitenkin mahtui. Oletin, että tilaa jäisi vaikka kuinka, mutta ei sitä nyt lopulta niin kauheasti jäänyt. Onneksi ei miehen kanssa olla mitään kauhean isoja, niin mahtuu ajamaan pienemmässäkin tilassa. On sitte takapenkilläkin isompi tila. Silti kaukaloiden pääty osui melkein penkkeihin. Ja meillä pitäisi kuitenkin olla iso farkku.. Tai kun eihän Passat kuitenkaan pienemmästä päästä ole..? Ehkä noi Gracon istuimet on vaan sitten niin isot..


 Aluksi poikia kyllä varmaan kuskataa toista edessä ja toista takana niin voi meistä toinen sitten vaivattomasti nostella tuttia ja puuhkia pukluja pois. :)
Jospa ne sitten jossain vaiheessa oppis matkusteluun niin hyvin, että voisivat molemmat siirtyä takapenkille :)

Tänään käytiin myös ulkona syömässä anopin ja appiukon kanssa. Ruoka oli ihan ok, tosin ei nyt hivellyt makuhermoja mutta kyllä siitä mahan täyteen sai. Uskomattoman tökeröä vaan oli ihmisten käytös siellä. Meno oli kuin venäläiset ruotsinlaivan buffetissa. Röyhkeästi etuiltiin ja ei voitu väistää vaikka nähtiin, että mie siellä ison mahani kanssa yritän tunkea liian pienestä aukosta takaisin pöytään. En tosiaan vaadi mitään erityiskohtelua, sitä en tarkoita, mutta kai nyt edes ihan perus käytöstavat? Sama tosin kävi viimeksi labrassa käydessä. Siellä ne keski-ikäset ukot kökötti perse tiukasti kiinni penkissä kun minä ja kepin kanssa kulkenut mummo seisottiin. Itselle olisi ainakin ollut automaatio nousta ylös ja antaa paikka sitä ehkä vähän nemmän tarvitsevalle. No, mutta kai se oma paras on sitten kuitenkin tärkein..

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=c159d7c408&view=att&th=13e99920470475ad&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-DKMIDzT4vdpmrQ-uG6-Lb&sadet=1368377457534&sads=B0NKBo5k2MJhkKpipIc5clpRz6Y 
Maman äitienpäivälookkia. Maha tosiaan näyttää ihan siltä kuin olisin koripallon sujauttanut paidan alle. :D Ja ihan poikamahahan tuo on niinkuin anoppi tänään totesi. Ei nimittäin näy taakse yhtään. Ainakaan vielä. Kynnetkin sain piiitkästä aikaa laitettua. Tosin ihan vaan yhdella lakalla. 

Pojatkin muisti vähän mummoa, äipän pienellä avustuksella ;)


Tänään on poitsujen liikkuminen ollut taas vähän vähäisempää. Johtuukohan se siitä, että tila on vähissä vai voiko niillä olla jokin hätä? Että pitääkö tästä huolestua? Joinain päivinä kun ne taas jytkii ihan kamalasta, että vaikuttaa kuin ne ei nukkuisi ollenkaa.. Taidan juoda ison lasin mehua ja käydä sohvalle makaamaan ja laskeskella, miten niitä liikkeitä nyt sitten tulee. 

Ainiin, saihan poitsut tänään mummolta villapeitot talveksi. Ei tule kylmä pikkuvarpaille <3 

Nyt siirryn H&M:n mammasivuille katsastamaan imetyspaita tarjonnan. Niitä kun en ole vieläkään hankkinut..

6 kommenttia:

 1. Vinkiksi että nuo kaukalot tulee pitää selkä menosuuntaan päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän ne tuossa on. penkit jotka näkyy on siis etupenkit. Ihan toheloita ei onneksi olla :D

   Poista
  2. Täällä sokea kommentoi, katsoin väärin kuvasta :D

   Poista
  3. :D onhan se hyvä varmistaa. meitä kun on moneen lähtöön ;)

   Poista
 2. Mitäs jos etupenkillä on turvatyynyt, ni eikai sillo saa edessä pitää vauvan istuinta ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei saa, mutta meiltä saa sen pelkääjän puolen turvatyynyt kytkettyä pois just siks et saa tarvittaessa istuimen siihen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!