lauantai 15. elokuuta 2020

Terassi valmiina syksyyn

 Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Preecon kanssa.

Yhtään en vielä suostu uskoa, että syksy olisi tulossa, vaikka tällä viikolla kaivoinkin jo syksytakin kaapin perukoilta. Tänään on ainakin ollut vielä niin ihana hellepäivä, että syksyn viileät illat toivottavasti vielä hetken odotuttavat itseään. Mutta sitten kun ne sieltä tulevat, on meillä ainakin ihan täydellinen terassi niitä varten. Pääsin nimittäin uudistamaan meidän terassikalusteita kaupallisessa yhteistyössä Preecon kanssa. 
Meidän terassi on talon eteläisellä puolella, joten keskipäivällä auringon paistaessa terdellä on todella kuuma. Se ei sinänsä haittaa, ja haluttiinkin meidän terassilta juuri sitä, että siinä olisi kesäpäivinä kiva oleilla. Terassilta on kuitenkin puuttunut sellainen lekottelupaikka ja siihen kaipasin muutosta. 

Aurinkosänky on ominaisuuksiltaan ihan täydellinen. Siihen mahtuu tarvittaessa vaikka koko perhe pötköttelemään ja kuomun vuoksi siihen saa muodostettua myös varjon, mikä on tosi kiva juttu sekä tuulensuojan että auringonpaahteen kannalta. Tämän aurinkosängyn saa myös muutettua pöytäryhmäksi, jolloin terassille saadaan enemmän laskutilaa ruokailutilanteissa. 

Me päädyttiin aurinkosänky-valinnassa tähän harmaaseen Royal-nimiseen sänkyyn, mutta muitakin vaihtoehtoja on valtavasti. Royal-sängyn väri tuntui sopivalta sävyltä meidän muuten kovin tumman sävyiseen terassiin. Mä myös uskon, ettei nuo harmaan päälliset tule yhtä kuumiksi auringossa, kuin tummemat tulisi. Ainakin omaan silmään värivalinnass aosuttiin oikeaan ja tuo sänky näyttää aivan ihanalta meidän terassilla. Iltaisin lasten käytyä nukkumaan, on ihana käpertyä vuoteelle peiton alle lukemaan kirjaan tai katselemaan läppäriltä jotain lempparisarjaa. Meidän pihalla ei ole juurikaan hyttysiä, joten ulkona saa olla kokolailla rauhassa. 

Mä odotan innolla millaisia mahdollisuuksia aurinkosänky vielä syksyn mittaan tuo, luulen että sen ansiosta terassilla tulee vietettyä aikaa paljon enemmän kuin aiempina syksyinä. Vähän kyllä tämän sänkyn myötä haave terassilasituksesta sai vielä tuulta alleen, sillä niiden avulla tätä sänkyä voisi käyttää talvellakin. Kuten meidän koko terassia. Mutta katsotaan mitä tuleman pitää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!